Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Veel mensen herkennen de strijd om de perfecte woorden te vinden om elk jaar weer op je kerstkaarten of cadeaulabels te schrijven. Op zoek naar een mix van leuke, oprechte en unieke kerstwensen? Wij zijn er om je te helpen!

Welke klassieke kerstwensen zijn er?

Ooit meer willen weten over de tijdloze, klassieke kerstgroeten die al eeuwenlang harten verwarmen? Laten we er een paar bekijken.

De magie van 'Vrolijk kerstfeest'

Is het niet magisch hoe de simpele zin 'Vrolijk kerstfeest' zoveel vreugde en warmte kan brengen? Deze klassieke begroeting wordt over de hele wereld in talloze talen gebruikt. Deze magische zin komt van oorsprong uit het 16e eeuwse Engeland, waar 'merry' een veelgebruikte term was om geluk en vrede uit te drukken.

De vreugde van 'Prettige Feestdagen’

Waarom houden we van 'Prettige Feestdagen' of ‘Fijne Feestdagen’? Deze begroeting is eigenlijk een knipoog naar de vele feestdagen die in deze tijd van het jaar gevierd worden en houdt zich niet aan één overtuiging of manier van vieren, waardoor het een fantastische keuze is voor veel verschillende groepen.

Originele kerstgroeten

Weleens over nagedacht om buiten de gebaande paden te gaan met wat minder traditionele kerstwensen? Stel je de vreugde voor die een creatieve, out-of-the-box kerst- of nieuwjaarswens zou kunnen brengen aan je dierbaren. Waarom dit jaar niet eens proberen? Hier wat inspiratie om je op weg te helpen:

  • "De allerliefste kerstwensen van mij voor jou, omdat ik zoveel van je hou! Fijne feestdagen!"
  • "Omarm deze dagen de liefde van familie en vrienden. Bijzonder fijne feestdagen!"
  • "De boom staat, de lichtjes branden, dan kan je nu gaan genieten van een heerlijke kerst. Fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar!!"

Met deze unieke kerstgroeten kun je iets leuks toevoegen aan je kerstwensen en je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Of je nu gaat voor klassiek of modern, elk van deze kerstwensen kan perfect worden gecombineerd met onze speciale gepersonaliseerde cadeaus.

Unieke nieuwjaarswensen

Op zoek naar manieren om je familie, vrienden, collega's en kennissen een heel fijn nieuwjaar te wensen? Wij hebben een aantal unieke nieuwjaarswensen op maat voor elke ontvanger die je maar kunt bedenken.

Wat dacht je ervan om langdurige vriendschappen te vieren met een welgemeend "Moge het nieuwe jaar je vrede, vreugde en geluk brengen, lieve vriend!"?

Voor je familie zou een warme "Op naar een nieuw jaar vol familiebijeenkomsten en gedeelde herinneringen. Gelukkig Nieuwjaar!" ideaal kunnen zijn.

Wat dacht je dan van een professionele maar warme wens voor collega’s, zoals bijvoorbeeld "Ik wens je een jaar vol nieuwe ideeën en succes. Gelukkig Nieuwjaar"?

Er is geen tekort aan unieke en oprechte manieren om je dierbaren een gelukkig nieuwjaar te wensen. Het belangrijkste is om er je eigen draai aan te geven en de boodschap af te stemmen op de relatie die je met elke persoon hebt. Personalisatie is de essentie van een betekenisvolle groet!

Kerstcadeau 2024

Kerstcadeau 2024

Mega Milka reep 900 gram

Mega Milka reep 900 gram

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Wenskaarten

Wenskaarten

Hoe wens ik iemand een vrolijk kerstfeest in een andere taal?

Je kunt jouw kerstwensen wat pittiger maken door een andere taal te proberen! Het is niet alleen een geweldige manier om je dierbaren te verrassen, maar ook om het wereldwijde kerstgevoel uit te drukken. Probeer deze talen eens:

  • Spaans: Feliz Navidad
  • Mandarijn: Shèngdàn kuàilè
  • Frans: Joyeux Noël
  • Duits: Frohe Weihnachten
  • Italiaans: Buon Natale
  • Engels: Merry Christmas
  • Portugees: Feliz Natal
  • Deens: Glædelig Jul
  • Fins: Hyvää joulua
  • Hawaiiaans: Mele Kalikimaka
  • Noors: God Jul
  • Klingon: QISmaS DatIvjaj

Cool toch, hoe verschillende culturen hetzelfde gevoel van vreugde en warmte uitdrukken? Neem even de tijd om deze begroetingen te leren en laat mensen glimlachen deze kerst.

Grappige kerst- en nieuwjaarswensen

Op zoek naar een manier om een glimlach te brengen op de gezichten van uw dierbaren dit jaar? Waarom niet proberen deze grappige kerst en nieuwjaarswensen? Ze zijn perfect voor vrienden, familieleden en collega's die genieten van een goede grinnik.

Grappige kerstgroeten

‘’Ik wens jou een witte kerst! Maar als de witte wijn op is, drink dan de rode…’’

‘’HO HO Hoogste tijd voor gezelligheid!’’

‘’Deze kerstwens is dan wel niet digitaal, maar bevat wel debestewensen@jullie.allemaal’’

Zin gekregen om kerstvreugde te delen met deze leuke groeten? Houd in gedachten dat deze groeten uiteraard grappig bedoeld zijn, maar dat het altijd belangrijk blijft om rekening te houden met het gevoel voor humor van de ontvanger. Zorg ervoor dat je zeker weet dat jouw boodschap goed wordt gewaardeerd.

Hoe kan ik mijn kerst- en nieuwjaarswensen persoonlijker maken?

Op zoek naar creatieve manieren om je kerst- en nieuwjaarswensen te personaliseren? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres. Laten we samen op onderzoek uitgaan!

Denk goed aan de ontvanger

De eerste indruk is belangrijk, toch? Laten we er een punt van maken om onze dierbaren persoonlijk aan te spreken met hun eigen naam, zodat ze zich speciaal voelen.

Voeg een persoonlijk tintje toe

Waarom geen persoonlijke boodschap toevoegen die jouw relatie met de ontvanger viert? Bijvoorbeeld een gedeelde herinnering of grap, verwijzend naar iets wat jullie samen hebben meegemaakt in het afgelopen jaar.

Handgeschreven met liefde

Het is altijd een heerlijk gevoel om een handgeschreven brief of kaart te ontvangen in ons digitale tijdperk. Probeer dan je kerstwensen waar mogelijk met de hand te schrijven. Dat geeft een extra dimensie aan je bericht en maakt het meteen persoonlijk. De woorden die we delen met onze dierbaren zijn net zo belangrijk als de tijd en aandacht die we steken in het bedenken en maken van hun cadeau. Met onze tips en tricks ben je er helemaal klaar voor.

Formele kerst- en nieuwjaarswensen voor zakenpartners

Benieuwd hoe je je kerstwensen en nieuwjaarswensen goed aan je zakenpartners kunt overbrengen? Het sturen van warme woorden tijdens de feestdagen versterkt niet alleen jouw goede zakenrelatie, maar kan ook de weg vrijmaken voor nog meer succesvolle samenwerkingen in het komende jaar. Maar wat zijn de juiste woorden?

Formele kerstgroeten

  1. We wensen je een vrolijk kerstseizoen. Moge deze feestperiode jou en je team geluk en voorspoed brengen.
  2. Wij wensen je een sprankelende kerst en kijken uit naar een nieuw jaar vol wederzijds succes.
  3. Fijne feestdagen van ons team aan dat van jullie.
  4. Vrolijk Kerstfeest! Moge de magie van het seizoen je inspireren en je helpen succes te behalen.
  5. Dat jullie deze kerst gezegend mogen zijn met succes, voorspoed en geluk. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Formele nieuwjaarswensen

  • Dat het nieuwe jaar een mooi begin mag hebben. We kijken uit naar een jaar van gezamenlijk succes en groei.
  • We wensen je een jaar vol geluk en voorspoed. Dat onze samenwerking het komende jaar mag blijven bloeien.
  • Gelukkig Nieuwjaar, met veel nieuwe kansen en successen voor jouw onderneming!
  • Dat het nieuwe jaar een periode van hernieuwd succes en groei voor ons partnerschap mag inluiden!
  • Gelukkig Nieuwjaar! We kijken uit naar het nog verder versterken van onze zakelijke relatie en het bereiken van onze gezamenlijke doelen.Jouw woordkeuze kan een grote rol spelen bij het opbouwen en versterken van je zakelijke relaties. Een welgemeende boodschap kan ervoor zorgen dat je partners zich gewaardeerd voelen en jullie vertrouwen in elkaar versterken. Haal dit jaar het beste uit de feestdagen en laat hen weten hoezeer je jullie partnerschap waardeert.

Welke voornemens voor het nieuwe jaar kan ik in mijn kerst- en nieuwjaarswensen benoemen?

Een beetje humor of mooi serieus voornemen kunnen jouw nieuwjaarswensen net even anders maken. Hier zijn een paar ideeën ter inspiratie:

Serieuze voornemens:

"Dat je dit jaar meer mogelijkheden mag vinden om je dromen te verwezenlijken."

"Laten we dit jaar beloven de kleine dingen in het leven te waarderen."

"Dat we de moed mogen vinden om die grote stap te nemen waar we eigenlijk een beetje bang voor waren."

Leuke voornemens:

"Laten we samen heerlijk proosten op het nieuwe jaar!’’

‘’Nóg een kans om niet te voldoen aan gestelde voornemens.’’

"In dit nieuwe jaar houd ik me aan een streng dieet: champagne en overgebleven oliebollen. Gelukkig nieuwjaar!’’

‘’In dit nieuwe jaar heb ik maar één voornemen: ik doe niet mee aan goede voornemens. Gelukkig nieuwjaar!’’

Gecombineerd met een cadeau

Ontdek ons assortiment originele kerstcadeaus om jouw wensen nog specialer te maken:

  • Gepersonaliseerde planner: "Laten we ons voornemen minder te eten, meer te bewegen en langer te slapen."
  • Mok met inspirerende quote: "Dat al jouw dromen dit jaar werkelijkheid mogen worden."
  • Gepersonaliseerd notitieboekje: "Laten we dit jaar beloven minder uit te stellen, maar wel pas vanaf morgen!"
Sneeuwbol

Sneeuwbol

Wijn

Wijn

Kerst mok

Kerst mok

Sleutelhanger

Sleutelhanger

De beste nieuwjaarswensen zijn wensen vol warmte, liefde en positiviteit. Laat je dierbaren weten dat je hen het allerbeste wenst voor het nieuwe jaar.

Creatieve manieren om kerst- en nieuwjaarswensen te versturen

Op zoek naar een originele manier om je kerst- en nieuwjaarswensen over te brengen tijdens de feestdagen dit jaar? Laten we eens kijken naar unieke ideeën om je kerst- en nieuwjaarswensen te versturen.

Gepersonaliseerde kerstkaarten

In plaats van te kiezen voor gewone kaarten uit de winkel, kun je jouw dierbaren een extra speciaal gevoel geven met gepersonaliseerde kerstkaarten. Je kunt zelf een lieve boodschap, een mooie foto of een tof eigen ontwerp toevoegen, zoals bijvoorbeeld een kindertekening of illustratie.

Gepersonaliseerde cadeaus met een persoonlijke kerstwens

Ooit aan gedacht om gepersonaliseerde cadeaus te geven met jouw speciale kerstgroet? Je kunt kiezen voor op maat gemaakte sieraden, mokken of bijvoorbeeld een sneeuwbol of kerstbal met jouw eigen boodschap, naam en/of foto!

Nog meer creatieve opties voor kerst- en nieuwjaarswensen

  • Kerstballen met naam, boodschap en/of foto: Wat dacht je van een gepersonaliseerde kerstbal met een speciale boodschap erop? Het is een leuke en feestelijke manier om jouw kerstwensen te delen.
  • Videobericht: In dit digitale tijdperk kan een persoonlijk videobericht een toffe virtuele manier zijn om iemand een vrolijk kerstfeest of een gelukkig nieuwjaar te wensen. Het is persoonlijk, snel en creatief!

Ga je gang en wees zo creatief als je wilt om van deze feestdagen echt een feestje te maken dat je dierbaren zich voor altijd zullen herinneren.

Unieke nieuwjaarstradities

Er zijn talloze tradities uit de hele wereld die verbonden zijn met Nieuwjaar. Laten we eens kijken naar de meest bijzondere tradities:

1. Spanje: Om middernacht druiven eten

Weleens gehoord van de Spaanse traditie waarbij ze op oudejaarsavond om klokslag middernacht twaalf druiven eten? Eén druif om geluk te brengen voor elke maand van het aankomende jaar. Een erg smakelijke manier om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen!

2. Japan: Het luiden van de bel

Wist je dat er in Japan 108 keer met een bel wordt gerinkeld? Dat doen ze vanuit het boeddhistische geloof dat dit reinheid brengt van de 108 aardse verlangens. Een hele spirituele manier om het nieuwe jaar in te luiden.

3. Denemarken: Servies breken

Vind je het moeilijk om het afgelopen jaar los te laten? In Denemarken gooien mensen oude borden en glazen tegen de deuren van vrienden en familie om slechte geesten te verbannen!

4. Schotland: Met je beste beentje vooruit

Ben jij iemand die graag overal als eerste bij is? In Schotland brengt de eerste persoon die na middernacht een huis binnenkomt, bekend als de "first-footer", geluk voor het komende jaar.

5. Brazilië: Over zeven golven springen

Heb je het nieuwe jaar weleens op het strand verwelkomt? In Brazilië springen mensen over zeven golven, omdat dit ze geluk zou brengen voor het komende jaar. Een verfrissende start!

6. Griekenland: Uien als symbool van wedergeboorte

In Griekenland wordt op oudejaarsavond een ui, een symbool van wedergeboorte, aan de deur gehangen als teken van een nieuw begin.

Dit is wel wat anders dan top kerstfilms kijken tijdens kerst!

Deze tradities zijn meer dan gewoon leuk - ze zijn een belangrijk onderdeel van het culturele erfgoed van elk land. Ze brengen mensen samen om feest te vieren en na te denken, afscheid te nemen van het oude jaar en het nieuwe met open harten te verwelkomen. Misschien kun je één of meerdere van deze leuke tradities opnemen in je eigen nieuwjaarsvieringen?

Gepersonaliseerde kerstcadeaus als aanvulling op je kerstwensen

Al eens overwogen om jouw welgemeende kerst- en nieuwjaarswensen nog eens extra kracht bij te zetten met een gepersonaliseerd cadeau van Yoursurprise? Het is een fantastische manier om je kerstwensen echt in het oog te laten springen. Een aantal leuke opties zijn bijvoorbeeld:

1. Gepersonaliseerde kerstballen

Kun je je de glimlach op de gezichten van je dierbaren al voorstellen, als ze een kerstbal zien met hun eigen naam of een speciale boodschap erin gegraveerd? Ze kunnen lang genieten van jouw lieve, persoonlijke kerstwens, zowel in de aanloop naar Kerstmis en in de jaren daarna.

2. Kersttrui met naam en/of foto

Er zijn weinig dingen feestelijker dan een echte kersttrui, toch? Wat dacht je van een gepersonaliseerde kersttrui van Yoursurprise? Geef je geliefden een trui met hun eigen naam of een uniek ontwerp om de gezelligheid en warmte van het seizoen echt te vieren.

3. Kerstmokken met foto en tekst

Heerlijke warme chocomel drinken uit een gepersonaliseerde kerstmok met daarop jouw favoriete kerstwens, foto of naam? Dit cadeau is perfect voor veel verschillende ontvangers en een originele manier om jouw kerstboodschap te delen.

4. Gepersonaliseerde wijn, champagne en glazen

Laat jouw dierbaren een heerlijke toost uitbrengen op de feestdagen met hun eigen fles gepersonaliseerde wijn of champagne! Toch wel de meest elegante manier om iemand een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Kies een cadeau dat perfect aansluit bij de persoonlijkheid of interesses van de ontvanger.

Het kiezen en personaliseren van het juiste cadeau voor elk van je dierbaren is absoluut een leuke maar soms uitdagende taak. Er zijn gewoon zo ontzettend veel mogelijkheden!

Mensen met gevoel voor humor kunnen bijvoorbeeld een grappig cadeau waarderen, iets ongewoons of eigenzinnigs dat zeker een glimlach op hun gezicht zal toveren.

De fijnproevers in je leven kun je blij maken met een lekker zoet cadeau als verrassing. Wie geniet er nou niet van een overheerlijk chocolade cadeau of snoep tijdens de feestdagen?

Je kunt natuurlijk ook een praktisch cadeau overwegen, iets dat ze in hun dagelijks leven steeds opnieuw kunnen gebruiken. Misschien is een gepersonaliseerde mok, een op maat gemaakte kalender of een eigen keukenaccessoire wel iets voor hen.

En voor degenen die graag in huis bezig zijn, is woondecoratie of wanddecoratie een geweldige keuze. Een gepersonaliseerd fotolijstje of een kussen met foto, misschien?

Uiteindelijk gaat het om de aandacht en moeite die je steekt in het personaliseren van het cadeau. De ontvanger zal het zeker waarderen dat je de tijd hebt genomen om een cadeau te maken dat uniek is voor hem of haar.

Wijnglazen graveren

Wijnglazen graveren

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Fleece dekens

Fleece dekens

Blog

Blog