Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Het perfecte cadeau voor een tiener vinden kan moeilijk zijn. Onze gepersonaliseerde tienercadeaus zijn een schot in de roos! Je hebt een ruime keuze uit cadeaus voor tienerjongens en cadeaus voor tienermeisjes. 

49 Cadeaus

Je hebt 48 van 49 cadeaus bekeken

Cadeaus voor tieners

Moet je een cadeau aan een tiener geven, maar heb je geen idee wat hij of zij leuk zou vinden? We weten dat het niet altijd gemakkelijk is, maar we willen enkele ideeën geven om het juiste cadeau te vinden. Hier bij YourSurprise proberen we ons te richten op verbeeldingskracht in alles wat we doen, een kwaliteit die niet mag ontbreken in een cadeau voor een tiener. Ons cadeau-team is altijd op zoek naar de mooiste cadeaus voor elke persoon, zodat we cadeaus kunnen aanbieden die geschikt zijn voor elke leeftijd! Zelfs de meest gecompliceerde leeftijd, zoals de pubertijd. Probeer het te onthouden en plaats jezelf in de schoenen van een tiener: observeer je omgeving met een frissere en niet volwassen blik. Zo vind je echt het mooiste en origineelste cadeau voor tieners!

Het perfecte cadeau voor tieners!

De tieners van tegenwoordig willen al hun leeftijdsgenoten altijd een stap voor zijn, ze proberen anders te zijn en hun stijl, karakter en persoonlijkheid. Dankzij YourSurprise kun je hun verlangens bevredigen met verschillende en echt unieke en speciale cadeaus, omdat je ze kunt personaliseren zoals je wilt, dus het is alsof ze limited edition zijn! Voor een studiereis net voor het afstuderen kan je denken aan het geven van een gepersonaliseerde koffer. Samen met de koffer kun je een strandhanddoek en een notitieboekje combineren om gedachten op te schrijven, ideeën, of om dagen op het strand en met vrienden te beschrijven.

Cadeau-ideeën voor tieners online

Tegenwoordig brengen jonge mensen het grootste deel van hun tijd door met hun mobiele telefoon. We begrijpen dat dit zowel positieve als negatieve effecten heeft, maar een telefoon-hoesje is altijd een goed cadeau Je kunt jouw zoon of dochter blij maken met een persoonlijk telefoonhoesje met een grappige foto, of een herinnering aan een bijzonder moment. Voor een speciale boodschap kun je al jouw moderniteit tonen door een videoboodschap op te nemen en te laten scannen met een qr-code door de ontvanger.

Handige cadeaus voor tieners

Na de middelbare school gaan kinderen meer tijd buitenshuis doorbrengen. Een aluminium waterfles en een roestvrijstalen lunchbox met bamboe deksel kunnen voor hen een perfect cadeau zijn! Het zijn zeer nuttige cadeaus tijdens een schooldag en op deze manier zal de tiener ook meer een verantwoordelijk persoon worden voor het milieu en het gebruik van plastic verminderen. Met YourSurprise kun je verschillende soorten gepersonaliseerde mokken bestellen met een door jou ontworpen ontwerp. We raden je in het bijzonder aan om jouw kind of kleinkind te verrassen met een magische mok, die met de warmte van de drank op magische wijze de foto of tekst die je door ons gespecialiseerde laboratorium hebt laten drukken, laat verschijnen.

Een lekker cadeau voor een tiener

Komt Pasen eraan? Of wil je je kinderen of kleinkinderen belonen of bedanken voor de hulp die ze je hebben gegeven bij het uitvoeren van een activiteit? Hier bij YourSurprise vind je verrassende en gepersonaliseerde cadeaus! Je kunt bijvoorbeeld overwegen hem of haar te verrassen met de