< Terug
Supersnelle levering
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde handgemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Housewarming
Supersnelle levering
 <span>Supersnelle</span> levering
Originele Housewarming cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 34509 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Iris
op 23-05-19

"Mooie artikelen, goede kwaliteit "

10 van 10
Marije
op 23-05-19

"Ik ben erg tevreden! "

9 van 10
Emma
op 23-05-19

"Topsnelheid en echt een goeie kwaliteit van het product! De foto's zijn erg goed gelukt! :) "

10 van 10
Geef een persoonlijk housewarming cadeau!

Housewarming cadeau

Steeds vaker wordt er na een een verhuizing een housewarming georganiseerd. Dat is voor de nieuwe bewoners namelijk wel zo makkelijk, omdat iedereen dan in één keer het nieuwe huis kan komen bewonderen. Een housewarming is een feestelijk moment waarop het huis ingewijd wordt met familie en vrienden.

Als je uitgenodigd bent voor een housewarming, dan is het gebruikelijk om de bewoners tijdens het feestje een cadeau te geven. Daarbij is het dan natuurlijk wel zo leuk als dat housewarming cadeau iets is wat in het nieuwe huis van pas komt. En natuurlijk wil je ook graag iets origineels geven, zodat jouw housewarming cadeau er echt uitspringt.

Housewarming cadeau tips

Maar hoe zorg je dan dat jouw housewarming cadeau opvalt tussen alle geschenken die de bewoners ongetwijfeld zullen krijgen? Door je housewarming cadeau te personaliseren met je eigen foto en tekst! Zo weet je zeker dat je met jouw housewarming cadeau absoluut zult opvallen en verrassen.

Bij YourSurprise vind je altijd de leukste cadeaus voor een housewarming. En je geeft in een handomdraai een persoonlijk tintje aan je housewarming cadeau met een mooie foto van de bewoners, hun namen of een inspirerende tekst.

Tip: Deurmat

Zorg voor een warm welkom met een leuke deurmat die je zelf kunt personaliseren. Kies je favoriete design en plaats er een foto en/of tekst in. Met deze deurmat krijgt de hal van de nieuwe woning direct een persoonlijk tintje. Met dit originele housewarming cadeau zullen de bewoners iedere keer dat ze hun huis betreden opnieuw blij zijn!

Tip: Wanddecoratie

Vaak zijn de muren van een nieuw huis nog wat kaal en moet de woning nog een beetje een persoonlijke invulling krijgen. Om daarbij een handje te helpen is een mooie wanddecoratie een erg geschikt housewarming cadeau. Laat een mooie foto op bijvoorbeeld een canvas, houten paneel of op aluminium drukken. Doordat je kunt kiezen uit zoveel verschillende materialen, zit er altijd wel iets tussen dat perfect bij het nieuwe huis past.

Tip: Dienblad met foto

De bewoners van het huis zullen ook na de housewarming natuurlijk nog regelmatig bezoek krijgen. Daarom is een dienblad met een eigen foto en tekst ook een heel leuk housewarming cadeau. Met dit unieke dienblad zullen de hapjes en drankjes voor de visite op een leuke en originele manier geserveerd worden. En bovendien kan zo'n persoonlijk dienblad ook dienstdoen als decoratie in de keuken of op de eettafel.
+ Lees meer...

Ma t/m do: 8.30 - 22.00 uur; Vr: 8.30 - 17.30 uur; Zat: 9.00 - 17.00 uur


Mis geen acties en promoties, schrijf je in op onze nieuwsbrief

Klantendienst
YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
The Netherlands

Zakelijk

Relatiegeschenken
Grotere aantallen
Per stuk gepersonaliseerd

Zakelijk contact
of bel: 03 808 51 86

Kan ik je helpen?
1 met