• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Housewarming cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 54047 beoordelingen
Anke
op 21-10-20

"Super service en goeie kwaliteit van de foto afdrukken! "

10 van 10
Sebastiaan
op 21-10-20

"Supersnelle levering, mooie kwaliteit. Blij mee! "

8 van 10
Anda
op 21-10-20

"Ben gewoon erg tevreden ! "

10 van 10
Geef een persoonlijk housewarming cadeau!

Housewarming cadeau

Steeds vaker wordt er na een een verhuizing een housewarming georganiseerd. Dat is voor de nieuwe bewoners namelijk wel zo makkelijk, omdat iedereen dan in één keer het nieuwe huis kan komen bewonderen. Een housewarming is een feestelijk moment waarop het huis ingewijd wordt met familie en vrienden.

Als je uitgenodigd bent voor een housewarming, dan is het gebruikelijk om de bewoners tijdens het feestje een cadeau te geven. Daarbij is het dan natuurlijk wel zo leuk als dat housewarming cadeau iets is wat in het nieuwe huis van pas komt. En natuurlijk wil je ook graag iets origineels geven, zodat jouw housewarming cadeau er echt uitspringt.

Housewarming cadeau tips

Maar hoe zorg je dan dat jouw housewarming cadeau opvalt tussen alle geschenken die de bewoners ongetwijfeld zullen krijgen? Door je housewarming cadeau te personaliseren met je eigen foto en tekst! Zo weet je zeker dat je met jouw housewarming cadeau absoluut zult opvallen en verrassen.

Bij YourSurprise vind je altijd de leukste cadeaus voor een housewarming. En je geeft in een handomdraai een persoonlijk tintje aan je housewarming cadeau met een mooie foto van de bewoners, hun namen of een inspirerende tekst.

Tip: Deurmat

Zorg voor een warm welkom met een leuke deurmat die je zelf kunt personaliseren. Kies je favoriete design en plaats er een foto en/of tekst in. Met deze deurmat krijgt de hal van de nieuwe woning direct een persoonlijk tintje. Met dit originele housewarming cadeau zullen de bewoners iedere keer dat ze hun huis betreden opnieuw blij zijn!

Tip: Wanddecoratie

Vaak zijn de muren van een nieuw huis nog wat kaal en moet de woning nog een beetje een persoonlijke invulling krijgen. Om daarbij een handje te helpen is een mooie wanddecoratie een erg geschikt housewarming cadeau. Laat een mooie foto op bijvoorbeeld een canvas, houten paneel of op aluminium drukken. Doordat je kunt kiezen uit zoveel verschillende materialen, zit er altijd wel iets tussen dat perfect bij het nieuwe huis past.

Tip: Dienblad met foto

De bewoners van het huis zullen ook na de housewarming natuurlijk nog regelmatig bezoek krijgen. Daarom is een dienblad met een eigen foto en tekst ook een heel leuk housewarming cadeau. Met dit unieke dienblad zullen de hapjes en drankjes voor de visite op een leuke en originele manier geserveerd worden. En bovendien kan zo'n persoonlijk dienblad ook dienstdoen als decoratie in de keuken of op de eettafel.