Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Prijs

€ 9,00
€ 50,00

Merk

Vulling

Moment

48 van 56 Cadeaus
Volgorde:

Je hebt 48 van 56 cadeaus bekeken

Chocolade giftbox gepersonaliseerd met een foto, tekst en/of naam

Ooit al eens een doos pralines gekregen? Als je een chocoladeliefhebber bent, weet je dat chocolade meer is dan een gewoon cadeau! Of je er nu alleen van geniet of het deelt met je dierbaren, elk chocolaatje brengt een heerlijk moment met zich mee.

YourSurprise heeft zeker verstand van chocolade cadeaus! Creëer jouw unieke gepersonaliseerde chocolade giftbox en verras met een heerlijk chocolade cadeau!

Maak speciale momenten extra zoet: het perfecte chocolade cadeau

Deze prachtige cadeaus zijn al lang een symbool van romantiek, vriendschap en luxe zelfverwennerij; er is geen enkele gelegenheid die niet nog beter wordt met een doos heerlijke chocolade.

De juiste chocolade giftbox kiezen hangt vooral af van drie dingen:

  • Het type chocolade: als de ontvanger van een bepaald merk of type chocolade houdt, zorg er dan voor dat dit in je giftbox zit!
  • Hoe ziet de doos eruit: hoe wordt de doos gepresenteerd? Is er een manier om het persoonlijker te maken, bijvoorbeeld door een personalisatie toe te voegen?
  • Het geefmoment: verschillende momenten vragen om verschillende soorten giftboxen. Een romantische gelegenheid vraagt bijvoorbeeld om een chocolade giftbox in de vorm van een hart, terwijl een gelegenheden zoals een verjaardag beter gevierd kan worden met een chocolade giftbox met een bepaald thema

Chocolade cadeaus voor speciale gelegenheden

Bij YourSurprise kun je voor elk bijzonder moment een doos chocolaatjes samenstellen. We hebben een assortiment met speciale chocolade giftboxen en ontwerpen voor Kerst, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag en nog veel meer momenten. Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen met chocolade!

De persoonlijke noot: hoe personaliseer je je doos met chocolade?

Een doos pralines personaliseren betekent niet alleen een boodschap op de doos zetten of een mooi lint eromheen strikken (hoewel dat ook heel leuk is!). Het gaat er ook om de perfecte combinatie van details te kiezen waardoor je cadeau echt opvalt:

Stap 1: Begin met het selecteren van een assortiment chocolaatjes die de ontvanger lekker zal vinden. Houdt hij of zij meer van klassieke melkchocolade of probeert hij graag verschillende smaken uit? Misschien hebben ze zelfs een voorkeur voor een bepaald merk.

Stap 2: Als er varianten beschikbaar zijn (maat of smaak), zorg er dan voor dat je de meest geschikte keuze maakt.

Stap 3: In de editor kun je de personalisatie van de chocolade giftbox selecteren. Voeg een foto, een speciale boodschap voor de ontvanger, een naam en/of een logo toe.

Vergeet niet dat personalisatie draait om de unieke smaak van de ontvanger en het toevoegen van je eigen persoonlijkheid. Een cadeau op maat getuigt niet alleen van attentheid, maar maakt van een gewone doos chocolaatjes een origineel, gedenkwaardig geschenk.

Welke soorten chocolade passen het best in een giftbox?

Het type chocolade in je giftbox moet passen bij de smaak van de ontvanger. Een greep uit de giftboxen die YourSurprise aanbiedt:

Een doos pralines samenstellen en geven was nog nooit zo'n heerlijke en persoonlijke ervaring. Of je kiest voor handgemaakte luxueuze pralines of voor bekende merken zoals Milka of Lindt, een chocolade giftbox is meer dan een cadeau - het is een smakelijk teken van liefde, genegenheid en individualiteit.