• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
< Terug
Super snelle levering!
Originele Beterschap cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 41386 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Lynn
op 17-01-20

"Elke keer weer super service, ziet er uit als op de foto’s, goede kwaliteit etc. Gewoon top! Kan bij.."

10 van 10
Rita
op 17-01-20

"Snelle service goede kwaliteit Doe zo voort 👍 "

10 van 10
Romy
op 17-01-20

"Blij met de snelle service! "

8 van 10
Verras de zieke met een beterschap cadeau!

Beterschap cadeau

Als je ziek bent is het natuurlijk fijn om te merken dat er iemand aan je denkt. Daarom is het altijd leuk om de zieke veel beterschap te wensen met een beterschap cadeau. Daarmee kun je iemand niet beter maken, maar in ieder geval even afleiden en opvrolijken. Heb je geen tijd om je beterschapswensen persoonlijk over te brengen? Laat dan jouw beterschap cadeau rechtstreeks bij de patiënt thuis of in het ziekenhuis bezorgen!

In ons ruime assortiment vind je altijd een geschikt beterschap cadeau, dat je ook nog eens eenvoudig en snel uniek maakt met je eigen foto en/of beterschap teksten. Op deze pagina hebben we ze alvast voor je op een rij gezet. Of je nu op zoek bent naar een fleurig, gezond of juist lekker beterschap cadeau: bij YourSurprise vind je de perfecte manier om je beterschapswensen over te brengen!

Beterschap cadeau tips

Om je nog wat verder op weg te helpen, geven we je hier alvast drie leuke beterschap cadeau tips. Want soms wil je gewoon iets meer doen dan alleen een kaartje sturen. Laat je inspireren door deze beterschap cadeau tips en je weet zeker dat je iemand op een unieke manier veel beterschap wenst.

Tip: Bloemen bezorgen

Een van de populairste manieren om iemand veel beterschap te wensen is het geven van een boeket bloemen. Hou je van deze traditie, maar wil je toch origineel uit de hoek komen? Laat dan de mooiste bloemstukken aan huis of in het ziekenhuis bezorgen. Deze kan je combineren met een leuk kaartje met al je beterschapswensen waardoor je cadeau nog persoonlijker wordt!

Tip: Ballon

Met een leuke helium ballon fleurt een ziekenkamer meteen op. Wanneer je de zieke eens echt wilt verrassen geef hem dan een leuke ballon met foto. De ballon is gevuld met helium en is te personaliseren met een leuke foto of spreuk. Het ontvangen van de ballon op zich is al een leuke ervaring dankzij de speciale cadeauverpakking. Zodra de cadeauverpakking wordt geopend vliegt de ballon uit de doos. Een echte verrassing!

Tip: Bierpakket

Is de zieke een echte bierliefhebber? Dan hebben we voor hem leuke bierpakketten gevuld met verschillende speciale bieren. Ieder bierpakket wordt verpakt in een luxe geschenkdoos die je zelf met een foto of beterschap teksten kunt personaliseren.

Is de patiënt toch meer een liefhebber van sterke drank? Ook dan ben je aan het juiste adres. In ons grote assortiment dranken zit er vast iets tussen om hem op te vrolijken.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met