Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Of het nu gaat om de griep of een ernstige operatie, je kunt iemands dag opvrolijken met een gepersonaliseerd beterschap cadeaus. Help de zieke zich beter te voelen door zijn of haar humeur een boost te geven een favoriete lekkernij en andere items waarvan je weet dat hij of zij ze leuk zal vinden. 

84 Cadeaus

Je hebt 48 van 84 cadeaus bekeken

Cadeautjes om iemand beterschap of sterkte te wensen

Wil je iemand beterschap wensen die zich even niet zo goed voelt? Of wil je juist iemand een hart onder de riem steken omdat die persoon het zwaar heeft? Dan is een gepersonaliseerd cadeau een goed idee!

Iemand sterkte wensen

Bij YourSurprise vind je mooie en persoonlijke cadeaus om iemand sterkte of beterschap te wensen. Al onze cadeautjes worden met liefde gemaakt. Hoewel je iemand helaas niet kunt genezen, of de problemen weg kunt nemen, kun je iemand wel een goed gevoel geven. Weten dat er iemand aan je denkt, doet je goed. Bij alle cadeaus kun je gratis een persoonlijk kaartje toevoegen waarop je jouw beterschapswens kunt schrijven.

Kun je het cadeau niet zelf langs brengen? Geen probleem, wij bezorgen alle cadeautjes thuis op het door jou opgegeven adres. Je kunt het dus bij iemand thuis of in het ziekenhuis laten bezorgen.

Iemand beterschap wensen

Ziek zijn is natuurlijk geen pretje, daarom kan iemand die ziek is wel een steuntje in de rug gebruiken. Zo kun je iemand een fruitmand met vers fruit laten bezorgen. Liever een kaart, knuffel of bos bloemen? Dat kan ook!

Al onze cadeautjes kun je personaliseren met foto en tekst. Met een uniek beterschap cadeau voelt iemand zich vast en zeker een stuk beter!

Een knuffel na een operatie

Wil je iemand na een operatie of ziekte op een unieke manier beterschap wensen? Cadeautjes, zoals een knuffel, bosje bloemen of een lieve kaart zijn dan altijd welkom!

Knuffel met naam

Van een zachte knuffel die speciaal voor jou is gemaakt gaat iedereen zich een beetje beter voelen. Van een knuffel met naam wordt de zieke zeker (een beetje) blij. De knuffels met naam van YourSurprise hebben allemaal een eigen T-shirt aan, die je kunt personaliseren met jouw eigen naam en foto. Zo kan jij jouw dierbaren opvrolijken met een uniek beterschap cadeau!

Bloemen bezorgen

Bloemen fleuren de mens op en dat wil je natuurlijk als iemand zich even niet zo lekker voelt. Wil jij iemand verrassen met een mooie bos bloemen? Laat dan een prachtig boeket bloemen bezorgen. Onze vrolijke en kleurrijke boeketten worden direct vanaf de veiling verstuurd. Hierdoor worden ze dus altijd dagvers bezorgd! We bezorgen onze bloemen in een luxe cadeaudoos inclusief een handige vaas.

Chocolade cadeau

Als iemand zich al wat beter voelt, kun je diegene trakteren op een overheerlijk chocolade cadeau. Kies voor een chocotelegram met jouw persoonlijke beterschapswens in choclade letters.

Maak je cadeau extra persoonlijk

Naast je persoonlijke beterschap cadeau kun je ook nog een gratis cadeaukaartje met persoonlijke tekst toevoegen. Tijdens de bestelling krijg je vanzelf de optie aangeboden om een persoonlijke boodschap bij te sluiten.