Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wat onze klanten zeggen

Quote icon

Met gemak kon ik de glazen bestellen. De service is goed en het resultaat is erg mooi. Niks aan te merken en indien nodig bestel ik weer op deze site

Bianca op 07-08-22

10 van 10
Quote icon

De beer is prachtig, het enige jammere vind ik de ritssluiting aan de voetjes. Een baby kan zich hieraan bezeren. De 3 sleutelhangers zijn prachtig. Daarvoor krijgen jullie een 10. De vlotte levering was ook fantastisch.

H.C. op 07-08-22

9 van 10
Quote icon

Nou, ik weet hé niet wat nog moet veranderd worden. Ik ben tot zover tevreden.

Nilda op 07-08-22

8 van 10
9.5

82331 beoordelingen

Bekijk alle

Leuke gender reveal ideeën

Je ziet steeds vaker dat mensen op een originele manier willen vertellen welk geslacht hun kindje is; wordt het een jongetje of een meisje? Ook op Instagram zie je influencers de meest ludieke manieren bedenken om hun familie, vrienden en volgers te vertellen wat het wordt. Wil jij ook op een leuke manier vertellen of jij een jongetje of een meisje krijgt? Doe dat met deze gender reveal snoepjes.

Verkleurende snoepjes: blauw of roze

Met de verkleurende snoepjes zien mensen pas tijdens het smikkelen of je een jongetje of een meisje krijgt. Hun tong kleurt namelijk roze of blauw. Omdat ze het niet zelf kunnen zien (tenzij een spiegel hebben) heb je een leuk momentje waarbij mensen echt bij elkaar moeten kijken wat het nou wordt. De snoepjes zijn wit en gevuld met een roze of blauwe eetbare vloeistof!

Personaliseer de fles met je eigen foto

Je kunt het babyflesje waar de snoepjes in zitten, personaliseren met jullie foto en tekst. Op die manier heb je een originele snoepjespot.

Laat mensen van te voren wedden welk geslacht het wordt

Het leukste is natuurlijk om van te voren mensen te vragen wat zij denken dat het wordt. Tijdens de gender reveal kun je de mensen in een groep ‘jongen’ en een groep ‘meisje’ indelen en hen tegelijkertijd de snoepjes geven!

Live gender reveal op Instagram

Wil je jouw volgers op Instagram laten weten wat het wordt? Maak er dan een heuse tong challenge van waarbij je live je snoepje eet. Ondertussen kunnen mensen via de poll stemmen wat het wordt en als mensen klaar zijn met stemmen, steek jij je tong uit!

Gender reveal versiering

Natuurlijk wil je jouw huis aankleden met roze en blauwe slingers tijdens de gender reveal party. Wil je het helemaal afmaken, ontwerp dan je eigen tafelkleed met roze of blauwe accenten. Ook kun je kiezen om heerlijke roze en blauwe suikerhartjes op tafel te zetten om mensen alvast in de stemming te krijgen!