Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een peter en meter zijn belangrijke mensen in het leven van een kind. Of je nu een doop hebt of ze gewoon wilt bedanken voor hun steun, met een origineel cadeau dat ben je op het juiste adres. Geef je toekomstige meter gepersonaliseerd cadeau!

131 Cadeaus

Je hebt 48 van 131 cadeaus bekeken

Een leuk meter en peter cadeau

Als het gaat om het kiezen van cadeaus voor de peter en meter van je kind, kan dat best lastig zijn. Je wilt iets uitzoeken dat ze leuk zullen vinden, maar ook iets dat uniek en betekenisvol is. Dat is waar wij om de hoek komen kijken! We hebben een aantal leuke meter en peter-cadeau-ideeën waarmee ze even extra in het zonnetje kunt zetten.

Wil je ook wat ideeën over hoe je hen kunt vragen om meter en peter te worden? Volg onze leuke ideeën en vind de perfecte manier om dat te doen en de leukste meter en peter cadeaus!

Peter en Meter vragen

Wordt jouw kindje binnenkort gedoopt en wil je iemand vragen om Peter of Meter te zijn?

Jjij kunt dit natuurlijk gewoon aan je peter vragen, maar je kunt het ook op een originele manier de kleine baby zelf aan peter vragen. Hoe dan? Wat dacht je van een speen met daarom de tekst: Wil jij mijn meter zijn? of: wil jij mijn peter zijn?

Dit is leuker dan zelf aan je meter vragen en het is een originele manier wat een

Naast een speen hebben we ook rompertjes, chocolade giftboxen en zelfs gegraveerde glazen.

Je kunt op alle artikelen de naam van de peter of meter in spé laten zetten om het ook echt een persoonlijk geschenk te maken!

Peter cadeaus

Een cadeautje voor je Peter hoeft niet duur te zijn, maar je wil het natuurlijk wel een uniek geschenk voor je Peter. Of wil je een Peter vragen, maar weet je niet welk cadeautje hiervoor geschikt is?

Je peter vragen kan je bijvoorbeeld doen met een Milka giftbox met foto's en tekst erop, niet duur, maar wel een origineel cadeau.

Cadeau meter en peter geboorte

Wat een geluk wanneer een pasgeboren baby in het gezin wordt verwelkomd! Rond dit belangrijke moment is er ook een belangrijke beslissing: het kiezen van een meter en een peter.

Stel je bent gevraagd om peter of meter te zijn en je bent nu op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor je petekind? Dan ben je bij YourSurprise aan het goede adres!

Natuurlijk eist niemand dat je een geschenk koopt voor de geboorte, maar de ouders zullen er zeker blij mee zijn. Verwen het kindje met een leuk gepersonaliseerd speelgoed, een kledingstuk met zijn of haar naam erop, een sieraad of zelfs iets voor de ouders!

Bekijk alle leuke babycadeaus.

Cadeau meter en peter doop

Door de jaren heen is er veel veranderd. Veel ouders vragen familie zoals opa of oma, maar ook vaak vrienden om de peetoom of peettante zijn, ook als het kind niet gedoopt wordt. Maar ook als een kind wel gedoopt wordt, dan gebeurt het vaker dat er twee peters zijn of juist twee meters. De rol van peter en meter is hoe dan ook een eervolle rol: de ouders hebben vertrouwen in jou en zien graag dat jij en het petekind een band opbouwen.

Bij de viering van de doop van het kind spelen peetouders natuurlijk een belangrijke rol. De traditie is om hen te verrassen met een mooi peter en meter cadeau. Iets om hen te bedanken voor de rol die ze gekozen hebben. Daarom hebben wij hier wat ideeën voor cadeau meter en peter doop:

Een fotoalbum wordt altijd gewaardeerd, je kunt het vullen met foto's van de peetouders met de kinderen en herinneringen van vroeger. Maar je kunt ook hun zoete hart doorbreken met een doos bonbons of zelfs een reusachtige chocoladereep. Als ze van lekker drinken houden, verras ze dan met een gepersonaliseerde fles champagne of een andere van hun favoriete likeuren?

Als je een toekomstige peter of meter bent en je zoekt een doopcadeau voor het petekind, dan heb je genoeg opties om uit te kiezen. Iets wat altijd gewaardeerd wordt is een armband of een gegraveerde ketting, die het kind kan koesteren voor de toekomst. Of wat dacht je van een reuze knuffel?

Cadeau meter en peter communie

De communie van jouw kind komt eraan en je wilt er zeker van zijn dat jouw gekozen peetouders het naar hun zin hebben?

Zij zijn vast net zo enthousiast als jij en je kind, daarom mag je de communie bedankjes voor meter en peter niet vergeten. Het hoeft geen enorm cadeau te zijn, maak een leuke tekst en kies mooie foto's uit en zet deze op een gepersonaliseerd cadeau.

Hier wat ideeën voor een communie cadeau meter en peter:

  • Een mooie fles wijn met gegraveerde glazen met tekst
  • Een doos Milka pralines met een bedankbriefje
  • Een boeket gedroogde bloemen
  • Een tegel met een foto of foto's van het kind en de peetouders
  • Een bierpakket met een selectie van de beste bieren

Een gepersonaliseerd cadeau voor Peter of meter

Wil je juist iemand bedanken omdat zij de rol van peter of meter op zich hebben genomen? Ook dat kun je doen met leuke, gepersonaliseerde cadeautjes met jullie persoonlijke boodschap en de naam van de peter of meter.

De meest populaire geschenken om de peter of meter te bedanken zijn:

  • een mok met naam en de tekst ‘Peter' of ‘Meter'
  • een chocolade giftbox met persoonlijke tekst en naam
  • een glas met daarin een bedankje gegraveerd
  • een tegel met daarop een foto van de peter of meter met hun petekind.

Er is altijd wel een reden om jouw peetouders te vieren. Je kunt ze verrassen met een meter en peter kerstmis cadeau, met een cadeau voor nieuwjaar, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid waarbij je ervoor wilt zorgen dat ze zich geliefd en gewaardeerd voelen.