• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
< Terug
Kies zelf je bezorgmoment
Originele Jubileum cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 39448 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
luuk
op 17-11-19

"Zeer makkelijke site en goede kwaliteit. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling "

10 van 10
Nikki
op 17-11-19

"mooie producten, op tijd geleverd, goed verpakt "

10 van 10
marie-anne
op 17-11-19

"heel vlotte levering en ook bij de chat heel vriendelijk geholpen super mooie cadeaus die telkens .."

10 van 10

Jubileum cadeau

Een jubileum is een leuke herdenking van een gebeurtenis die een aantal jaren geleden gebeurt is. Zo kan een verjaardag met een jubileum worden gevierd, het aantal jaren dat mensen getrouwd zijn, maar ook de indiensttreding van personeel kan gevierd worden door middel van een jubileum.

Huwelijksverjaardag en andere jubileums

De meest voorkomende huwelijksverjaardag die gevierd wordt is het 12,5 jarige huwelijk, dat ook wel een koperen huwelijk wordt genoemd. Ook een zilveren jubileum bij 25 jaar wordt vaak gevierd net zoals een personeelslid die 25 jaar of 40 jaar in dienst is. Wanneer men 50 jaar getrouwd is vieren we het gouden jubileum of de gouden bruiloft. Omdat een jubileum een behaald succes is, een mijlpaal in iemands leven, hoort daar een feestje en natuurlijk een speciaal cadeau bij.

Jubileum cadeau tips

Om tijdens een jubileum een echt uniek cadeau te geven biedt YourSurprise je de mogelijkheid om je jubileum cadeau te personaliseren met eigen foto en/of leuke jubileum teksten. Bijvoorbeeld een heerlijke fles likeur met een foto van het trouwpaar of de jubilaris op het etiket.
Maar ook een fotoalbum vol met mooie foto's van het trouwpaar of het personeelslid zal zeker voor leuke herinneringen zorgen. Niet alleen voor de ontvanger, maar ook degene die het fotoalbum bestelt zal de grootste voorpret hebben!

Een bijzonder jubileum cadeau

Laat de jubilaris terug blikken op het jubileum door deze vast te leggen op een persoonlijke oorkonde. Je kunt zelf je gepersonaliseerde diploma maken met een eigen foto en tekst zodat die altijd passend is bij de gelegenheid. Zo geef je een blijvende herinnering aan een bijzonder jubileum!

Tip: Gepersonaliseerde wijnfles

Zijn de bruid en bruidegom echte wijnliefhebbers? Dan is een wijnfles een voor de hand liggende keuze. Het is echter zo’n oud en onpersoonlijk cadeau. Daar heeft YourSurprise de oplossing voor! Geef het huwelijkspaar een fles wijn met een foto van hen samen op het wijnetiket en daarbij een leuke tekst waarin je hen feliciteert! Je kunt kiezen uit een groot assortiment wijnen van topkwaliteit. Zo vind je voor ieder wat wils!
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met