Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Als het tijd is om een trouwdag te herinneren, dan is het tijd om te shoppen in de collectie van YourSurprise met verbluffende huwelijksverjaardagscadeaus, prachtige huwelijksverjaardagsherinneringen en één-op-een-miljoen huwelijksverjaardagsverrassingen! Proost op nog een jaar huwelijksgeluk met iets volkomen unieks, geheel persoonlijks en natuurlijk geheel creatief en kies de perfecte verrassing uit onze sprankelende collectie gepersonaliseerde jubileum cadeaus.

459 Cadeaus

Je hebt 48 van 459 cadeaus bekeken

Cadeau voor relatie- en huwelijksjubileum

Een jubileum is een belangrijk moment om te vieren. Er zijn mensen die elk jaar een jubileum willen vieren en hun partner misschien met een cadeau willen verrassen. Anderen verrassen hun geliefde alleen bij een belangrijke mijlpaal, zoals bij 25 of 50 jaar huwelijk. Het perfecte cadeau vinden kan heel lastig zijn. Het laatste wat je wil is de ontvanger teleurstellen. Vertrouw op YourSurprise bij het zoeken van een cadeau.

Hier vind je veel originele en unieke cadeau-ideeën die passen bij een jubileum! Als je een uitnodiging hebt ontvangen voor een bruiloft en niet weet welk cadeau je moet geven, hebben wij ook voor deze gelegenheid advies. Wij zullen je helpen om een goede indruk te maken en het bruidspaar iets speciaals te geven.

Een mooi cadeau om een jubileum te vieren

Zijn jouw ouders binnenkort 50 jaar getrouwd? Dan moet dit natuurlijk gevierd worden! Jubilea zijn mooie momenten om met elkaar te vieren en terug te kijken op de afgelopen jaren. Heb jij binnenkort een jubileum te vieren? Dan hoort daar natuurlijk een persoonlijk cadeau bij. Door een gepersonaliseerd jubileum cadeau te geven maak jij dit moment extra speciaal.

Cadeaus voor huwelijksjubileum

Heb je allerlei winkels afgestruind zonder succes op zoek naar een mooi cadeau voor een huwelijksjubileum? Allereerst moet je bedenken dat de ontvangers een verliefd stel zijn en waarschijnlijk graag iets krijgen dat te maken heeft met hun relatie. Een cadeau waarmee ze terug kunnen kijken op alle mooie momenten die ze samen al hebben meegemaakt, is een goed idee. Maak bijvoorbeeld een mooi foto-album met de mooiste herinneringen of laat de mooiste foto afdrukken voor aan de wand. Als je geen foto's kunt maken of vinden, kun je kiezen voor een ander speciaal cadeau om het stel te verrassen. Bijvoorbeeld een set met champagne en gegraveerde glazen. Bij dit cadeau kan je kiezen of je de houten kist of de glazen laat graveren. In beide gevallen kun je ze personaliseren met de namen van het bruidspaar of een persoonlijke tekst, zoals "20 jaar", "30 jaar" of "50 jaar". Ook een leuk idee zijn chocolaatjes met een boodschap. Je kiest zelfs de letters en zo vormen de chocolaatjes samen een tekst. Wanneer je een klein budget hebt, maar wel wil laten weten dat je denkt aan het huwelijksjubileum, dan kun je een wenskaart personaliseren.

Als je 5, 10 of 25 jaar getrouwd bent, is dat natuurlijk een reden voor een feestje. Bij 5 jaar vier je het houten huwelijk. Bij 10 jaar het tinnen huwelijk, bij 25 jaar het zilveren huwelijk en bij 50 jaar het gouden huwelijk. Natuurlijk wil je op die dagen iets bijzonders kopen voor je ouders, vrienden of kennissen. Het populairste cadeau is een foto-album met foto's van de afgelopen periode. Maar wat ook altijd in de smaak valt, zijn champagneglazen met de namen van de jubilea erop gegraveerd. Zeker als je er ook nog een lekkere fles champagne bij cadeau geeft met daarop een foto van het echtpaar. Je kunt bijvoorbeeld hun originele trouwfoto op het etiket laten drukken en er een persoonlijke tekst bij plaatsen. Zeker als het echtpaar al langer geleden getrouwd is, zullen ze dat vast een bijzonder cadeau vinden. Heb je zelf een huwelijksjubileum te vieren? Verras je man of vrouw dan met een mooie canvas met daarop jullie mooiste foto.

Huwelijksjubilea in Nederland

Wist je dat het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) in Nederland bijhoudt hoeveel huwelijksjubilea er jaarlijks zijn? Volgens hun cijfers waren er in 2024 55.900 echtparen die hun 50-jarig huwelijk vierden. Ruim 12.000 echtparen vierden hun 60-jarig huwelijk en 369 gelukkige echtparen mochten zelfs hun 70-jarige huwelijk vieren. Hoe bijzonder is dat moment? En hoe doen ze dat toch? Wij zijn wel wel benieuwd naar hun geheim, maar denken het stiekem al te weten: veel cadeautjes geven aan elkaar ;)

Beste huwelijkscadeaus voor hem

Je huwelijksdatum nadert en je hebt nog steeds geen cadeau voor hem gevonden? De kans dat hij in dezelfde situatie zit is groot, maar YourSurprise is er om je te helpen bij het vinden van het perfecte huwelijkscadeau voor jouw vriend of man. Tot de meest interessante cadeaus behoren een sieraad, zoals een leren armband met zijn naam erop; een grappige boxershort met foto of een fles van zijn favoriete drank. Je kan veel ideeën en tips vinden voor cadeaus voor hem op onze website.

De beste huwelijkscadeaus voor haar

Vieren jouw vrouw en jij binnenkort jullie huwelijksjubileum? Zelfs als jullie niets speciaals hebben gepland of besloten hebben om het klein te houden, is een cadeau voor haar een must! Je kunt een cadeau kiezen om haar te verwennen, zoals een beautyset met geurende douchegel. Of je verrast haar met een set wijnglazen met jullie namen erop. Houdt ze van chocolade? Verwen haar dan met een chocoladehart met jullie mooiste foto. Ontdek alle cadeaus voor haar op onze website.

Welk cadeau voor.....

Welk cadeau is passend voor het aantal jaar dat mensen getrouwd zijn? Wat geef je een stel dat hun eerste trouwdag viert? Of een stel dat 2,5 jaar getrouwd is? Het kan best lastig zijn om telkens wat origineels te bedenken. Hoe langer je getrouwd bent, hoe moeilijker het wordt. Geef je bij 5 jaar een duurder cadeau dan na 1 jaar? Wat doe je dan bij 10 jaar, of 25 jaar of 50 jaar? En hoeveel wil je daar voor uittrekken? Het hangt er natuurlijk ook vanaf of je jouw partner iets wil geven voor je trouwdag of dat jij een ander stel iets cadeau wil geven voor hun trouwdag.

Hoe dan ook, de meest populaire cadeautjes om een trouwdag te vieren zijn:

  • een heerlijke fles champagne met gegraveerde champagneglazen
  • de mooiste foto van de trouwdag uitvergroot voor aan de muur, bijvoorbeeld op aluminium, canvas of forrex
  • een bucketlist boek voor koppels zodat jullie/ze kunnen gaan plannen wat je de komende tijd samen wil gaan doen
  • een wijnpakket met mooie gegraveerde wijnglazen
  • een boeket (droog)bloemen

Ideeën voor cadeaus bij één jaar samen voor hem en haar

Na een jaar samen, begin je de persoonlijkheid, gewoonten, kwaliteiten en gebreken van de ander beter te leren kennen. Het eerste jubileum is een belangrijke mijlpaal, de relatie is officieel serieuzer geworden. Jullie hebben waarschijnlijk 'ik hou van je' gezegd, zijn samen op vakantie geweest en hebben elkaar cadeautjes gegeven. Maar wat geef je als je één jaar samen bent? Bij deze mijlpaal heeft de ander misschien hoge verwachtingen en ligt de lat hoog. Een cadeau dat altijd wordt gewaardeerd is een fotoalbum met een verzameling van alle mooie momenten samen van het afgelopen jaar. Ook populair zijn cadeaus met een foto van jullie samen: een poster om aan de muur te hangen, een gepersonaliseerde klok in hartvorm of een zachte knuffel met naam of foto. Leg niet te veel druk op het vinden van het perfecte cadeau, denk aan iets dat betekenisvol is voor jullie samen, iets waarmee je laat weten hoeveel je van hem/haar houdt.

Huwelijkscadeaus voor ouders

Als jouw ouders hun huwelijksdag vieren, willen ze dat misschien wel samen met de familie doen. Je bereikt immers niet elke dag zo'n belangrijke mijlpaal! Misschien vieren ze 25 jaar samen en hebben ze besloten een feest te organiseren of zijn ze op zoek naar een cadeau voor een 50-jarig jubileum diner. Hoe dan ook, het is altijd leuk om een huwelijkscadeau van je kinderen te krijgen. Je kunt kiezen voor een individueel cadeau voor mama of papa, of voor een gezamenlijk cadeau dat ze samen kunnen delen. Nog geen ideeën? Je kunt ze een ervaring geven, zoals een verblijf in een hotel. Als tastbaar cadeau voor erbij geef je dan een set gegraveerde wijnglazen of badjassen met hun namen erop om mee te nemen.

Doe iets met die mooie huwelijksfoto's

Het is natuurlijk ontzettend leuk om de huwelijksfoto's erbij te pakken en die in of op een cadeau te verwerken. Zeker als de bruiloft al wat langer geleden is, kan het mooi zijn om die oude foto's weer eens te zien. Wij weten zeker dat het echtpaar dat ook heel leuk zal vinden. Heb je de huwelijksfoto's niet digitaal? Maak dan met je mobiel een goede foto van de oorspronkelijke foto of scan de foto in. De trouwfoto's kun je daarna gebruiken om diverse cadeaus te personaliseren. Op de pagina met fotocadeaus, kun je zien welke leuke cadeaus je allemaal van zo'n mooie trouwfoto kunt voorzien.

Een jubileum op het werk

Mocht je op zoek zijn naar het perfecte persoonlijke cadeau voor een werknemer of collega die zijn of haar werkjubileum viert, neem dan een kijkje op onze special werk jubilea pagina!