Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

In het leven zijn er veel momenten die het verdienen om gevierd te worden; een werkjubileum, verloving, huwelijk, en nog veel meer. Ben je op zoek naar een jubileumcadeau? Personaliseer de jouwe met een foto en/of tekst!

74 cadeaus

Je hebt 48 van 74 cadeaus bekeken

Jubileum cadeau

Een mooi cadeau om je trouwdag te vieren

Zijn jouw ouders binnenkort 50 jaar getrouwd? Of is jouw collega bijna 10 jaar in dienst? Dan moet dit natuurlijk gevierd worden! Jubilea zijn mooie momenten om met elkaar te vieren en terug te kijken op de afgelopen jaren. Heb jij binnenkort een jubileum te vieren? Dan hoort daar natuurlijk een persoonlijk cadeau bij. Door een gepersonaliseerd jubileum cadeau te geven maak jij dit moment extra speciaal.

Huwelijksjubileum

Als je 5, 10 of 25 jaar getrouwd bent, is dat natuurlijk een reden voor een feestje. Bij 5 jaar vier je het houten huwelijk. Bij 10 jaar het tinnen huwelijk, bij 25 jaar het zilveren huwelijk en bij 50 jaar het gouden huwelijk. Natuurlijk wil je op die dagen iets bijzonders kopen voor je ouders, vrienden of kennissen. Het meest populaire cadeaus is een foto album met foto's over de afgelopen periode, maar zelf vinden wij champagneglazen met de namen erop gegraveerd ook een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Zeker als je er ook nog een lekkere fles champagne bij cadeau geeft met daarop een foto van het echtpaar. Je kunt bijvoorbeeld hun originele trouwfoto op het etiket laten drukken en er een persoonlijke tekst bij plaatsen. Zeker als het echtpaar al langer geleden getrouwd is, zullen ze dat vast een bijzonder cadeau vinden. Heb je zelf een huwelijksjubileum te vieren? Verras je man of vrouw dan met een mooie canvas met daarop jullie mooiste foto.

Welk cadeau voor.....

Welk cadeau is passend voor het aantal jaar dat mensen getrouwd zijn? Wat geef je een stel dat hun eerste trouwdag viert? Of een stel dat 2,5 jaar getrouwd is? Het kan best lastig zijn om telkens wat origineels te bedenken. Hoe langer je getrouwd bent, hoe moeilijker het wordt. Geef je bij 5 jaar een duurder cadeau dan na 1 jaar? Wat doe je dan bij 10 jaar, of 25 jaar of 50 jaar? En hoeveel wil je daar voor uittrekken? Het hangt er natuurlijk ook vanaf of jij je partner iets wil geven voor je trouwdag of dat jij een ander stel iets cadeau wil geven voor hun trouwdag.

Hoe dan ook, de meest populaire cadeautjes om een trouwdag te vieren zijn:

  • een heerlijke fles champagne met gegraveerde champagneglazen
  • de mooiste foto van de trouwdag uitvergroot als foto aan de muur, bijvoorbeeld op aluminium, canvas of forrex
  • een bucketlist boek voor koppels zodat jullie/ze kunnen gaan plannen wat je de komende tijd samen wil gaan doen
  • een wijnpakket met mooie gegraveerde wijnglazen
  • een fantastisch boeket bloemen

Doe iet met die mooie huwelijksfoto's

Het is natuurlijk ontzettend leuk om de huwelijksfoto's erbij te pakken en die in of op het cadeau te verwerken. Zeker als de bruiloft al wat langer geleden is, kan het mooi zijn om die oude foto's weer eens te zien. Wij weten zeker dat het echtpaar dat ook heel leuk zal vinden. Heb je de huwelijksfoto's niet digitaal, maak dan met je mobiel een goede foto van de oorspronkelijke foto of scan de foto in. De trouwfoto's kun je daarna gebruiken om diverse cadeaus te personaliseren. Op de pagina met fotocadeaus, kun je zien welke leuke cadeaus je allemaal van zo'n mooie trouwfoto kunt voorzien.

Een jubileum op het werk

Als je collega 5, 7,5, 10 of 12,5 jaar in dienst is dan is dat natuurlijk iets om bij stil te staan. Hoe leuk is het om die collega te verrassen met een persoonlijk t-shirt met daarop de meest gênante foto van die ene bedrijfsborrel? Wil je het wat serieuzer houden, dan kun je natuurlijk ook een leuke mok bedrukken met grappige tekst. Is jouw collega een echte snoepkous, dan weten wij zeker dat je met een gepersonaliseerd blik met snoepjes of Milka giftreep je punten scoort. Kijkt jouw collega op elke vrijdagmiddagborrel of bedrijfsfeestje iets te diep in het glaasje? Verras hem of haar dan met een bierpul of wijnglas met eigen naam erop.

Als het hele bedrijf het mag weten

Mag het wat opvallender? Bestel dan een verkeersbord met daarop een eigen tekst en getal en hang die prominent in de buurt van de gelukkige collega. Dit is ook een leuk idee als je collega 30, 40 of 50 jaar oud is geworden.

Wat je als werkgever kunt doen

Ben jij vanuit de werkgever verantwoordelijk voor de jubilea? Dan heb je een belangrijke taak. Voor veel mensen is het best een bijzonder moment als ze 5 of 7,5 jaar in dienst zijn bij het bedrijf. En dus waarderen ze het als jij als werkgever daar ook even bij stilstaat. Je hoeft niet meteen een duur diner in een sterrenrestaurant cadeau te geven. Een fles champagne met jullie logo, naam van de jubilaris en een foto erbij zullen veel werknemers ontzettend waarderen.

Meest gewaardeerde cadeaus voor een jubileum op het werk

Zoek je inspiratie voor mooie cadeaus voor werknemers die 5, 10, 12,5 jaar of nog langer in dienst zijn? Dan helpen we je graag op weg:

  • wat dacht je van een heerlijke fles champagne met daarop een etiket in de huisstijl van het bedrijf?

  • of een mooie gegraveerde pen voor de jubilaris?

  • je kunt natuurlijk een heerlijke fles wijn laten personaliseren met daarop een zelfontworpen etiket.

Het gaat het om het gebaar!

Een klein cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn, veel mensen vinden het gebaar veel belangrijker. Dat collega's weten dat je een jubileum viert is voor mensen belangrijk.