Originele Jubileum cadeaus
1588 cadeaus voor: Jubileum
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 21161 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Miekeop 27-03-17

"Super service. Het bestelde ziet er goed en degelijk uit. Je krijgt voorbeelden maar kan ook zelf .."

10 van 10
Nienkeop 27-03-17

"Snelle levering, goede kwaliteit! hartstikke bedankt! "

8 van 10
Liesop 27-03-17

"Ik had een foto-muismat besteld voor cadeau te geven. Hij is echt prachtig. Dit was voor mij de eerste.."

9 van 10
Vier jouw jubileum met een origineel cadeau!

Jubileum cadeau

Een jubileum is een leuke herdenking van een gebeurtenis die een aantal jaren geleden gebeurt is. Zo kan een verjaardag met een jubileum worden gevierd, het aantal jaren dat mensen getrouwd zijn, maar ook de indiensttreding van personeel kan gevierd worden door middel van een jubileum.

Het meest voorkomende huwelijksjubileum dat gevierd wordt is het 12,5 jarige huwelijk, dat ook wel een koperen huwelijk wordt genoemd. Ook een zilveren jubileum bij 25 jaar wordt vaak gevierd net zoals een personeelslid wat 25 jaar of 40 jaar in dienst is. Als iemand 50 jaar getrouwd is vieren we het gouden jubileum of de gouden bruiloft.

Omdat een jubileum een behaald succes is, een mijlpaal in iemands leven, hoort daar een feestje en natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Jubileum cadeau tips

Om tijdens een jubileum een echt uniek cadeau te geven biedt YourSurprise je de mogelijkheid om je jubileum cadeau te personaliseren met eigen foto en/of leuke jubileum teksten. Bijvoorbeeld een heerlijke fles likeur met een foto van het trouwpaar of de jubilaris op het etiket.

Maar ook een fotoalbum vol met mooie foto's van het trouwpaar of het personeelslid zal zeker voor leuke herinneringen zorgen. Niet alleen voor de ontvanger, maar ook degene die het fotoalbum bestelt zal de grootste voorpret hebben!

Tip: Taart

Hoe leuk is het om het jubileum te vieren onder het genot van een heerlijke taart met foto die je zelf kunt ontwerpen? Je kunt kiezen uit diverse smaken taart en afmetingen. Met een leuk design en een eigen foto en/of tekst van eetbare marsepein maak jij de gepersonaliseerde taart extra speciaal!

De taarten komen van een ambachtelijke bakker die alleen werkt met de beste kwaliteitsproducten. Jouw persoonlijke taart met foto wordt met zorg verstuurd via een speciale koerier zodat jullie tijdens het jubileum op en top kunnen smullen van een gepersonaliseerde taart. Zo'n unieke taart maakt het jubileumfeest helemaal compleet!

Tip: Oorkonde

Laat de jubilaris terug blikken op het jubileum door deze vast te leggen op een persoonlijke oorkonde. Je kunt zelf je gepersonaliseerde diploma maken met een eigen foto en tekst zodat die altijd passend is bij de gelegenheid. Zo geef je een blijvende herinnering aan een bijzonder jubileum!

Tip: Wijn

Zijn de bruid en bruidegom echte wijnliefhebbers? Dan is een wijnfles een voor de hand liggende keuze. Het is echter zo’n oud en onpersoonlijk cadeau. Daar heeft YourSurprise de oplossing voor! Geef het huwelijkspaar een fles wijn met een foto van hen samen op het wijnetiket en daarbij een leuke tekst waarin je hen feliciteert! Je kunt kiezen uit een groot assortiment wijnen van topkwaliteit. Zo vind je voor ieder wat wils!
+ Lees meer...