Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Draag je favoriete foto's door een onderbroek te bedrukken. Of je nu een grappig cadeau wilt creëren of je eigen gevoel voor humor wilt omarmen, ons gepersonaliseerd ondergoed tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elke ontvanger.

15 Cadeaus

Ondergoed

Wil jij iemand verrassen met een echt origineel cadeau? Verras diegene dan met jouw zelf ontworpen ondergoed! Het ondergoed van YourSurprise maak jij eenvoudig en snel uniek met een van de vele designs, een leuke foto! Je kunt kiezen uit verschillende maten, zodat het ondergoed voor iedereen past. Een superleuk cadeau voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of voor carnaval!

Boxershort

Voor de mannen hebben we super origineel ondergoed, die jij cadeau kunt geven aan jouw vader, broer of vriend! Geef hem namelijk eens een unieke boxershort met eigen foto en/of tekst. De boxershort is zacht van stof en heeft een elastische bovenband, waardoor deze goed aansluit. Jouw ontwerp wordt op de zijkant van de pijp gedrukt. Met dit cadeau zal je hem echt verrassen!

Ondergoed bedrukken: boxershorts & strings met foto

Ooit overwogen om je ondergoed een persoonlijk tintje te geven? Met onze selectie gepersonaliseerde onderbroeken is dat nu mogelijk. Stel je voor: een boxershort of string met je eigen unieke ontwerp. Gepersonaliseerd ondergoed is een leuk cadeau voor een jubileum, een vrijgezellenfeest, een verjaardag of wanneer je iemand een grappig cadeau wilt geven!

Hoe personaliseer je jouw ondergoed?

Onze selectie gepersonaliseerd ondergoed bestaat uit:

Gepersonaliseerde boxers: Dit zijn geen gewone boxers - ze kunnen worden gepersonaliseerd met jouw foto naar keuze. Of het nu het gezicht van de ontvanger is of een afbeelding van een mop; je kunt het rechtstreeks op de boxers laten drukken.

Gepersonaliseerde strings: Wil je het wat spannender maken? Voeg een foto en tekst naar keuze toe aan onze gepersonaliseerde strings. Druk jezelf volledig uit, op een manier die echt intiem en persoonlijk is.

Maar hoe werkt het?

1. Kies het gepersonaliseerde ondergoed

De eerste stap in het personalisatie proces is het kiezen van het type ondergoed dat je wilt personaliseren. Je kunt kiezen uit boxers en strings. Zodra je het type ondergoed hebt gekozen, kun je de kleur en maat kiezen die het beste passen bij de ontvanger die je in gedachten hebt.

2. Selecteer uw personalisatie

Nadat je het type, de kleur en de maat van het ondergoed hebt geselecteerd, kun je de afbeelding of tekst uploaden die je op het kledingstuk wilt laten drukken. De afbeelding of tekst kan van alles zijn, van een persoonlijke foto tot een favoriete quote of slogan.

3. Je cadeau wordt gemaakt

Zodra je de afbeelding of tekst hebt geüpload, begint het drukproces. De gebruikte druktechnologie zorgt ervoor dat de afbeelding of tekst nauwkeurig wordt overgebracht op de stof van het kledingstuk. Het resultaat is gepersonaliseerd ondergoed van hoge kwaliteit dat uniek is voor jou.

4. Verzenden naar een adres naar keuze

Nadat het drukproces is voltooid, wordt het gepersonaliseerde ondergoed zorgvuldig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Het kledingstuk wordt dan ingepakt en verzonden naar het door jou gekozen adres, klaar om te dragen en ervan te genieten.

Gepersonaliseerd ondergoed is een geweldige manier om een persoonlijk tintje aan je garderobe toe te voegen of om te geven als een uniek en attent cadeau.

Gepersonaliseerd ondergoed voor haar

Het beste damesondergoed is gepersonaliseerd ondergoed met foto en tekst! Maak een unieke gepersonaliseerde string met een leuke foto die de ontvanger aan het lachen zal maken. Je kunt ook een naam, tekst of speciale datum toevoegen. Onze string is een opvallende verschijning onder het damesondergoed. Dit is niet zomaar een gewone string, het is een canvas waarop je je individualiteit en flair kunt uitdrukken.

Het gepersonaliseerde ondergoed voor haar is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart en in de maten: S, M en L.

Als je liever iets anders wilt, zijn onze boxershorts met foto de perfecte keuze!

Gepersonaliseerd ondergoed voor hem

Op zoek naar het perfecte unieke cadeau voor de speciale man in je leven? Of misschien wil je gewoon een vleugje individualiteit toevoegen aan je eigen ondergoed lade? Ons gepersonaliseerde heren ondergoed is de juiste keuze om hem te laten glimlachen met een geweldig origineel cadeau!

Onze gepersonaliseerde boxershorts zijn er in 3 kleuren: wit, zwart en roze en de maten: M, L en XL.