Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Maak van al jouw favoriete momenten een gepersonaliseerd fotoboek, zodat je altijd kunt terugkijken. Een online fotoalbum maken kan in een paar eenvoudige stappen.

Dierbare herinneringen in een persoonlijk fotoalbum

Digitaal zijn foto's eenvoudig gemaakt. Je slaat ze op je smartphone of laptop of en zo af en toe blader je door de bestanden. Eigenlijk is het jammer dat je de foto's niet afdrukt, want dan spreken ze nog meer tot de verbeelding. Laat daarom een fotoalbum maken met de mooiste en dierbaarste foto's zodat je dierbare herinneringen niet vanaf een scherm beleeft, maar in je handen houdt.

Verschillende soorten fotoalbums

Bij een fotoalbum denk je misschien aan een dik boek dat je niet snel gevuld krijgt. Het voordeel van het online fotoalbum maken, is dat je keuze hebt uit diverse uitvoeringen. Zo heb je altijd een fotoalbum dat bij je wensen past. Dat begint al bij de omslag van het fotoalbum. Denk aan een kaft waarop je een foto laat afdrukken die bladvullend is. Of je gaat voor een subtieler ontwerp van een effen omslag met een kleinere foto erin verwerkt.

Daarnaast zijn er diverse opties als het gaat om het aantal pagina's dat een fotoalbum heeft. Je hebt daarbij bijvoorbeeld keuze uit twintig of veertig pagina's. Als je weet hoeveel foto's je wilt opnemen in het fotoalbum, kies je het fotoboek met het aantal pagina's dat je nodig hebt. Zo voorkom je dat er een aantal pagina's leeg blijven.

Op maat een fotoalbum maken online

Het aantal pagina's van het fotoalbum is natuurlijk belangrijk bij het maken van je online fotoalbum, maar ook de afmeting speelt een rol. Ben je op zoek naar een groot album van 21,5 x 24 centimeter of ga je voor een kleiner model van 17 x 19 centimeter? Voor welke afmeting je ook kiest, je bent verzekerd van een luxe uitstraling dankzij de harde kaft. De foto's komen mooi tot hun recht doordat ze gedrukt worden op 170 grams fotopapier.

Geef een persoonlijk tintje aan het fotoalbum

De foto's die je laat afdrukken, zijn uiteraard de foto's die een speciale betekenis hebben of die een herinnering vertegenwoordigen. Maar met een online fotoalbum kun je nog meer doen dan alleen de mooiste foto's laten afdrukken. Je kunt namelijk ook nog een persoonlijke boodschap aan het album toevoegen. Dit doe je bijvoorbeeld als voorwoord, als je het album cadeau geeft. Of je schrijft onder een of meerdere foto's de datum, een toelichting of een toepasselijke quote. Kortom, je kunt het fotoalbum zo persoonlijk maken als je zelf wilt. En dit beperkt zich niet alleen tot een tekst in het fotoboek zelf. Ook op de kaft kun je een eigen tekst toevoegen.

Wanneer maak je een fotoalbum online?

Er zijn veel gelegenheden te bedenken waarvoor je online een fotoalbum maakt. Wil je een origineel cadeau geven als je ouders hun huwelijksjubileum vieren? Er is niets leuker dan met het fotoalbum een overzicht te maken van hun leven samen. Natuurlijk is het wel handig om alle foto's die je nodig hebt, vooraf te digitaliseren. Maar ook voor jezelf is een fotoalbum een mooi cadeau. Stel een fotoalbum samen met foto's van de zomervakantie of bewaar de foto's van je huwelijk als tastbare herinnering in een album dat je online hebt gemaakt. Of geef een fotoalbum cadeau aan je dierbare voor Valentijnsdag of Vaderdag.

Geef je fotoalbum een mooie indeling

Tijdens het opmaken van het online fotoalbum selecteer je het aantal foto's dat je nodig hebt om het album van je keuze te vullen. Selecteer de foto's zo dat je tijdens het bladeren het gewenste overzicht hebt. De foto's worden zowel op de linker- als op de rechterpagina van het album geplaatst. Dit geeft een mooie uitstraling en je kunt bovendien zo op bepaalde foto's het accent leggen door deze groot weer te laten geven. Of je zorgt ervoor dat foto's die met elkaar in verband staan, naast elkaar komen te staan. Zo vertel je met de foto's een eigen verhaal.

Maak een blikvanger van je zelfgemaakte fotoalbum

Het fotoalbum dat je online maakt, is van goede kwaliteit en spreekt dus zeker tot de verbeelding als je het cadeau geeft. Maar ook voor jezelf is het een mooie manier om je foto's overzichtelijk bij elkaar te houden. Natuurlijk kun je het fotoalbum in de kast zetten, maar dankzij de sprekende kaften is het ook zeker geschikt om als tafelboek neer te leggen. Selecteer daarom je al favoriete foto's en laadt deze op als JPG- of PNG-bestanden in het album dat je aan spreekt. Mocht de foto niet van de juiste kwaliteit zijn, dan krijg je daar vanzelf een melding van. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk een prachtig album krijg dat je zelf online hebt samengesteld.