Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Stel je dat onbeschrijfelijke geluksmoment eens voor, nadat iemand een persoonlijk cadeau heeft geopend. Het verspreiden van dat geluk is waar wij blij van worden. Daarom doen wij er alles aan om onze klanten te helpen een ander gelukkig te maken.

Dat vragen wij ons iedere dag weer af. Onze drive om anderen gelukkig te maken zit verweven in alles wat we doen. We willen een verschil maken door mensen te helpen hun mooiste herinneringen te gebruiken om nieuwe te creëren.

Spread A Little Happiness

Hoe doen we dat?

De verjaardag van je moeder, een Valentijnscadeau voor je geliefde of gewoon een bedankje voor je collega, elk moment en elke ontvanger is uniek. Om iedere gever te helpen een passend cadeau te vinden, omarmen wij deze diversiteit. Dit komt ook tot uiting in ons brede scala aan cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget, evenals de grote hoeveelheid prachtige designs die wij aanbieden. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen een gepersonaliseerd cadeau kan vinden dat zijn of haar dierbaren echt raakt.

Wij luisteren altijd naar de behoeften en wensen van onze klanten, zij geven richting aan onze beslissingen. Elke dag blijven we nieuwe cadeaus en ontwerpen creëren en proberen we het zo gemakkelijk mogelijk te maken om anderen gelukkig te maken.

Product Image
Photo book
Quote icon

Wij zorgen ervoor dat iedereen een cadeau kan vinden dat de ontvanger echt raakt.

Waar het begon

YourSurprise is gestart door Gerbrand en Wouter, twee jeugdvrienden die een bedrijf vanaf de grond wilden opbouwen. Later is Arne hier nog bij aangesloten. Vanaf het begin hebben ze zich omringd met mensen die elkaar constant uitdaagden om het elke dag beter te doen. Altijd in het achterhoofd houdend dat het allemaal neerkomt op mensen helpen betekenisvolle momenten te creëren. Dat is waar we goed in zijn, dat is wat we graag doen.

Dat brengt ons waar we nu zijn. Dagelijks verspreidt YourSurprise met haar cadeaus ‘a little happiness’ in maar liefst 28 landen. Het assortiment bestaat ondertussen uit ruim 2500 cadeaus, allemaal te personaliseren met foto, tekst en/of logo. Zo’n 300 collega’s werken allemaal onder één dak in onze campus in Zierikzee.

Arne, Gerbrand and Wouter

Arne, Gebrand and Wouter

Werken bij YourSurprise?

Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise