Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil je een grillliefhebber verrassen met een bbq cadeau? Laat dan speciaal voor hem of haar een bbq cadeau maken. Wat dacht je van een stijlvol leren schort met naam? Of een boek boordevol grillrecepten waar je van gaat watertanden? Bekijk snel het assortiment van gepersonaliseerde bbq cadeaus!

69 Cadeaus

Je hebt 48 van 69 cadeaus bekeken

Accessoires en cadeaus voor de barbecue

Wie houdt er niet van barbecue? Of het nu gaat om vlees, vis of groenten, het is altijd fijn... niet alleen om te eten, maar ook om momenten en herinneringen te delen met familie en vrienden! Het mooiste seizoen is de zomer, elke gelegenheid is dan goed als er maar een beetje zon is! Naast de mensen, de barbecue, het eten en de drankjes, mogen ook de nodige accessoires die je nodigt hebt om een heerlijke barbecue te maken niet ontbreken! Barbecue accessoires heb je uiteraard nodig voor de perfecte barbecue avond, die niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn, maar ook speciaal voor de echte grillmaster gemaakt zijn!

Barbecue cadeau-ideeën

Ken je iemand die graag barbecuet? Of ben je zelf een echte liefhebber? Maak je liefde voor de barbecue compleet met cadeaus die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen, je kunt ze naar eigen wens aanpassen, een super origineel barbecue cadeau! Weet je niet zeker wat je moet geven? Wat dacht je van een leren schort met je naam of een gepersonaliseerde barbecueset, of leren keukenhandschoenen zijn een perfect cadeau... je hoeft alleen maar te kiezen wat je leuk vindt!

Gepersonaliseerde barbecue cadeaus

Een barbecue cadeau wordt veel origineler als het gepersonaliseerd is. Laat de ontvanger weten dat je hem goed kent met een volledig gepersonaliseerd cadeau, waarmee je zijn passie voor BBQ onthoudt. Personalisatie hangt af van het cadeau. Kies je voor een bierglas, een wijnkoeler, een stalen kurkentrekker of de zout- en pepermolenset, dan wordt je cadeau gegraveerd met een hoogwaardige laser; kies je voor een leren schorten, een barbecue set een placemat, dan wordt je geschenk rechtstreeks in onze ateliers gegraveerd. Ontdek onze gepersonaliseerde barbecue cadeaus en tips in ons blog.

Feesten en buitenplezier

Een barbecue feestje organiseren om welke gelegenheid dan ook te vieren is een prachtige optie als je eens wat anders wilt dan de gebruikelijke binnenfeestjes! Buiten is alles veel interessanter, vooral op een mooie zonnige dag. Een dag doorbrengen in de natuur, in goed gezelschap en met lekker eten is iets fantastisch! Als je denkt aan het organiseren van een barbecue themafeest, dan moet je absoluut onze gepersonaliseerde cadeaus zien en ze gebruiken om het evenement onvergetelijk te maken!