Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Als het gaat om unieke barbecue cadeaus, hebben we talloze geweldige ideeën voor elk budget en elke gelegenheid. Dus als je op zoek bent naar inspiratie voor het geven van cadeaus, zijn hier de beste barbecue cadeaus die iedereen graag zou willen hebben! 

61 Cadeaus

Je hebt 48 van 61 cadeaus bekeken

Accessoires en cadeaus voor de barbecue

Wie houdt er nou niet van een gezellige barbecue? Of er nu vlees, vis of groenten op de barbecue gaan, het is altijd fijn. En dan gaat het zeker niet alleen om te eten, maar ook om de fijne en gezellige momenten die je hebt met familie en vrienden. Het mooiste seizoen voor een barbecue is de zomer. Je kunt dan bijna ieder moment de barbecue aansteken, zelfs als er maar een beetje zon is. De unieke ingrediënten voor een geslaagde barbecue zijn wat ons betreft: een leuk gezelschap, de barbecue, het eten, de drankjes én de nodige accessoires. En hoe leuk is het dan als de barbecue accessoires ook nog eens speciaal zijn gemaakt voor de grillmasters van het gezelschap?

Barbecue cadeau-ideeën

Ken je iemand die graag barbecuet? Of ben je zelf een echte liefhebber? Dan hebben we leuke barbecue essentials in ons assortiment die iedere barbecue nog nét dat beetje extra geven. Wat dacht je van een leren schort met je naam er in gegraveerd? Of een gepersonaliseerde barbecueset met verschillende tangen? Ook een leren barbecuehandschoen is een perfect cadeau. Je hoeft alleen maar te kiezen wat je leuk vindt!

Gepersonaliseerde barbecue cadeaus

Een barbecue cadeau is extra origineel en uniek als het gepersonaliseerd is. Laat degene die je een cadeau geeft merken dat je hem goed kent met een gepersonaliseerd barbecuecadeau. De specifieke personalisatie hangt af van het cadeau dat je kiest. Kies je voor een bierglas, een wijnkoeler, een kurkentrekker of een zout- en pepermolenset? Dan wordt je cadeau gegraveerd met een hoogwaardige laser. Valt je keuze op een leren schort, de barbecue set, de placemat of de handschoenen? Dan wordt je geschenk met zorg en aandacht in ons cadeau-atelier gegraveerd. Ontdek onze gepersonaliseerde barbecue cadeaus en tips blog

Feesten en buitenplezier

Een barbecuefeestje organiseren kan bij allerlei gelegenheden uitkomst bieden als je eens wat anders wil dan de gebruikelijke binnenfeestjes. Je kunt zo lekker in de buitenlucht genieten met z’n allen, zeker op een mooie zonnige dag. Als je er aan denkt om een barbecue themafeest te organiseren of er voor eentje bent uitgenodigd, dan moet je zeker onze gepersonaliseerde cadeaus eens bekijken.