• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
< Terug
Kies zelf je bezorgmoment
Originele Huwelijk cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 38834 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Anouk
op 16-10-19

"Super snel service, heel fijn. Glazen zorgvuldig ingepakt. Product naar wens gekregen, dank. "

8 van 10
Anne marie
op 16-10-19

"Alles is perfect "

10 van 10
Sjors
op 16-10-19

"Praktische, makkelijke en snelle tool voor ontwerpen persoonlijke mok. Snelle levering, mooi resultaat.."

10 van 10
Een origineel huwelijkscadeau met foto en tekst!

Huwelijkscadeau

Een huwelijk is een samenlevingsvorm die twee geliefden op een bruiloft officieel laten bezegelen. Deze dag is een feestelijke dag die het bruidspaar meestal samen met hun familie, vrienden en naasten viert.

Eerst moet de man zijn vrouw ten huwelijk vragen met een verlovingsring. Als de vrouw ‘ja’ zegt zijn ze verloofd. Dan beginnen ze de bruiloft te organiseren. Als eerste moet er een datum vastgelegd worden waarop je echt gaat trouwen. Daarna komt de trouwlocatie, de taart, de jurk enzovoort. Uiteraard kunnen ook de trouwkaarten om je familie, vrienden en kennissen uit te nodigen niet ontbreken.

Op de dag zelf trekt de bruid haar trouwjurk aan en steekt ze veel energie in haar make-up en haar. De man trekt een net pak aan en wacht zijn vrouw op met een prachtig bruidsboeket. De huwelijksvoltrekking vindt vaak plaats in het gemeentehuis of in de kerk met een ambtenaar van de burgerlijke stand. Na het officiële gedeelte is het tijd voor het trouwfeest en wordt op de feestlocatie de bruidstaart aangesneden en is het tijd om het bruidspaar te feliciteren! Het bruidspaar krijgt vele huwelijksgeschenken van al de genodigden.

Cadeautip huwelijk

Een origineel trouwcadeau is leuk om te geven zodat het bruidspaar herinnerd wordt aan 'de dag van hun leven'. Bijvoorbeeld een tegel met de datum en namen van de bruiloft, een heerlijke fles wijn met een mooi zelf ontworpen etiket. Of wens het bruidspaar het allerbeste met je boodschap op chocolade blokjes. Maar ook een set wijnglazen met de namen van de bruid en bruidegom zal een origineel huwelijkscadeau zijn!

Tip: Bubbels met eigen etiket

Een fles champagne is steeds een leuk huwelijkscadeau om aan het bruidspaar te geven. Laat het feest goed beginnen en proost samen op hun huwelijk. Geef ze een gepersonaliseerde champagne fles voorzien van een persoonlijk etiket met een foto van hun samen of een leuke tekst. Om de toost compleet te maken kan je ook een leuke set champagneglazen met een persoonlijke tekst laten graveren.

Tip: Koffer met foto

Volgens traditie gaat het bruidspaar na de bruiloft op huwelijksreis. Geef als trouwcadeau een originele reiskoffer die je gemakkelijk kunt personaliseren met een leuke foto en/of tekst. Er is niets leuker dan met je eigen gepersonaliseerde reiskoffers op huwelijksreis te vertrekken!

Tip: Huisnaambord

Of het bruidspaar nu al wel of niet samenwoont, een huisnummer met naam is een leuk huwelijkscadeau. Woont het bruidspaar nog niet samen dan zal er nog een naambord moeten komen, wonen ze al wel samen ook dan is het naambord aan vervanging toe omdat de naam van de bruid vaak veranderd. Het huisnaambord is snel en makkelijk uniek te maken door te kiezen voor een leuk design en de nieuwe naam en adres en eventueel nog een foto.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met