Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Meld je aan voor het YourSurprise affiliate programma

Houd je ervan om dat magische moment te zien wanneer iemands gezicht oplicht na het ontvangen van een cadeau? Bij YourSurprise draait alles om het verspreiden van geluk! We hebben als missie om jou te helpen vreugde te brengen aan anderen.

Hoe doen we dat?

We geloven in de kracht van uniciteit. Daarom bieden we een breed assortiment aan cadeaus en ontwerpen, zodat iedereen iets speciaals kan vinden voor zijn dierbaren. We luisteren naar onze klanten en creëren voortdurend nieuwe cadeaus en ontwerpen om hun ervaring te verbeteren. Wat begon als een klein initiatief is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, dat elke dag geluk verspreidt naar 28 landen. Met meer dan 2500 gepersonaliseerde cadeaus en een team van 300 toegewijde collega's zijn we trots om een verschil te maken in het leven van mensen.

Hoe werkt het affiliate programma?

Als affilitate promoot je het assortiment van YourSurprise via jouw website, blog, social media of andere kanalen. Deze promotie kun je inregelen door middel van een van de vele promotiemiddelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor banners, tekstlinks om te verwerken in je blog/artikel, of gehele datafeeds die je kunt inladen om het assortiment van YourSurprise op je platform op te nemen. Voor elke sale die afkomstig is van een door jou doorgestuurde bezoeker ontvang je commissie, dit kan oplopen tot wel 20% over het aankoopbedrag. Een beetje hulp nodig? Onze affiliate-experts denken graag met je mee over jouw eerstvolgende promotie.

Waarom deelnemen aan ons affiliate programma?

 • Verdien Commissie: Verdien tot 20% commissie op elke doorverwezen verkoop

 • Toegang tot Creatieve Materialen: Gebruik onze banners, afbeeldingen en tekstlinks om je promoties te verbeteren.

 • Profiteer van een 30 dagen tracking window om ervoor te zorgen dat je alle verkopen krijgt toegewezen

 • Persoonlijke Ondersteuning: Ons Affiliate team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen slagen

 • Het meedoen aan ons partnerprogramma is snel en eenvoudig! Klik gewoon op de onderstaande knop om je aan te melden en begin met het promoten van onze gepersonaliseerde cadeaus. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via affiliate@yoursurprise.com.

  Affiliates

  Heb je nog vragen?

  Meer weten over onze affiliates? Neem gerust contact op.