Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wat is het YourSurprise Family programma?

Als onderdeel van de YourSurprise Family, promoot je het assortiment van YourSurprise via jouw website, blog, social media of andere kanalen. Deze promotie kun je inregelen door middel van een van de vele promotiemiddelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor banners, tekstlinks om te verwerken in je blog/artikel, of gehele datafeeds die je kunt inladen om het assortiment van YourSurprise op je platform op te nemen. Voor elke bezoeker die je doorstuurt ontvang je 15% van het bestelbedrag. Een beetje hulp nodig? Onze affiliate-experts denken graag met je mee over jouw eerstvolgende promotie.

Net zo enthousiast als wij?

Heb je bovenstaande punten goed doorgenomen en kun je niet wachten om dit avontuur te beginnen? Meld je dan direct aan voor het affiliate-programma en begin vandaag nog met het promoten van ons fantastische assortiment gepersonaliseerde cadeaus. Je geeft je bezoekers de kans oprecht attent te zijn door hun geliefden te verrassen met de allerleukste gifts met een persoonlijk tintje. En voor jou als ondernemer is het een unieke en kansrijke manier om extra inkomsten te genereren.

Waarom jij je vandaag nog wilt aansluiten bij de YourSurprise Family

  • 15% commissie over de door jou gerealiseerde verkopen
  • Super strak promotiemateriaal, gemaakt door onze designers. Algemeen, maar ook in thema’s als Vader- en Moederdag
  • Een gebruiksvriendelijk dashboard waarin je onder ander de door jou gerealiseerde commissie kunt meten. En nog veel meer handige features!
  • Maandelijkse updates m.b.t. toffe nieuwe producten, handige tips en promoties
  • Direct contact met YourSurprise (de adverteerder), dus geen tussenpersonen, duidelijke communicatie en lekker snel schakelen
  • Even sparren? Er is altijd een affiliate-expert beschikbaar die graag met je meedenkt
  • 10% korting op je eerstvolgende persoonlijke bestelling bij YourSurprise d.m.v. een unieke kortingscode die je zult ontvangen na inschrijving
Affiliates

Heb je nog vragen?

Meer weten over onze affiliates? Neem gerust contact op.