Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Het merk Koeka staat voor mooie, duurzame babycadeaus. Vier de geboorte van een pasgeboren kindje met een gepersonaliseerd Koeka babycadeau met een foto, naam of tekst naar keuze.  

12 Cadeaus

Accessoires en gepersonaliseerde cadeaus van Koeka

Als er een baby wordt geboren, is dat altijd een groot feest! Het maandenlange wachten heeft zijn hoogtepunt bereikt en het is eindelijk tijd om je baby of de kleine van een dierbare te knuffelen. Een moment als dit moet gevierd worden met een leuk cadeau! Wij van YourSurprise willen je samen met Koeka helpen bij het vinden van het veiligste, mooiste en origineelste babycadeau dat er is. Bij Koeka-producten wordt bijzondere aandacht besteed aan design en kleuren. Ze zijn ontworpen om bij de inrichting van elke slaapkamer te passen voor een comfortabele en stijlvolle look.

Koeka gepersonaliseerd laken voor ledikant of box

Beddengoed speelt een belangrijke rol in de slaap van kinderen. Het moet comfortabel zijn, maar het moet ook van kwaliteit zijn om lang mee te gaan. Met YourSurprise kun je je laken personaliseren met een borduursel, bijvoorbeeld met de naam van het kindje. Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten lakens: met een golvende rand of met een wafelstof. Beide lakens zijn gemaakt van 100% duurzaam katoen.

Gepersonaliseerde Koeka baby accessoires

Baby's hebben veel accessoires nodig om te groeien! Met YourSurprise kun je een slabbetje personaliseren met een naam of een fopspeenzakdoek. Beide producten zijn verkrijgbaar in vier kleuren en kunnen snel en eenvoudig direct online worden aangepast. Ze zijn een bijzonder cadeau voor een geboorte-, doop- of kraamfeest. Nieuwe ouders zullen super blij zijn met zo'n kwaliteitscadeau.

Koeka badkamertextiel: handdoeken en badjassen

Wil je een cadeau uitkiezen dat kersverse ouders echt zal waarderen, dan is een gepersonaliseerde Koeka handdoek of badjas het ideale cadeau. De handdoek is verkrijgbaar in beige en grijze kleuren, de badjas is verkrijgbaar in verschillende maten op basis van de lengte van de baby en in vier kleuren. Personaliseer je babybadtextiel met een naam of een tekst, wij borduren het direct voor je op de handdoek of badjas.

Milieuvriendelijke babycadeaus

Koeka is een merk dat veel aandacht heeft voor de duurzaamheid en kwaliteit van haar producten. Dit betekent dat de cadeaus van het merk Koeka op veiligheid zijn getest en een Oeko-tek-certificering voor textiel hebben. Wat is een beter cadeau dan een cadeau dat niet alleen uniek en mooi is om naar te kijken, maar ook rekening houdt met het milieu? Ouders willen het beste voor hun kinderen, vooral als het gaat om veiligheid en levensstijl. Met een Koeka cadeau stel je ouders die graag groener leven tevreden, maar ook alle anderen die onlangs een baby hebben gekregen waar ze met heel hun hart van houden.