Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vier de vreugde van Pasen met gepersonaliseerde paasgeschenken. Chocolade en andere zoetigheden met naam is een leuk cadeau om jaar na jaar te geven. De gepersonaliseerde paasgeschenken van YourSurprise zijn perfect voor zowel volwassenen als kinderen! Onze zorgvuldig uitgekozen collectie biedt jou en je dierbaren een extra manier om je genegenheid te tonen tijdens Pasen en er zelfs een jaarlijkse paastraditie van te maken!

120 Cadeaus

Je hebt 48 van 120 cadeaus bekeken

Paas cadeaus voor een vrolijk Pasen

Pasen komt er weer aan, één van de belangrijkste en gezelligste dagen van het jaar. De bomen worden weer langzaam groen, het wordt steeds langer licht en de vogeltjes beginnen te fluiten.

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 is het weer Pasen. Pasen valt altijd na witte donderdag, goede vrijdag en stille zaterdag.

Pasen is een heerlijk voorjaarsfeest om samen te tafelen met mensen waar je van houdt. Jij maakt jouw paasbrunch en paasdiner extra bijzonder met leuke paascadeautjes.

Wat is een leuk paascadeau om te geven?

Wil je dit jaar een echt leuk paascadeautje geven in plaats van de standaard chocolade eitjes? Verras iemand met die ontzettend leuke paasmok met paashaas en eigen naam. Of wat dacht je van een schattig paasbordje met foto en naam voor de kleintjes? Of geef het boek, de paashaas helpen waarin jouw kleine de hoofdrol speelt.

Bij ons is het maken van een persoonlijk paascadeau een fluitje van een cent en zo maak jij het perfecte geschenk voor de hele familie. Persoonlijke cadeautjes worden het meest gewaardeerd tijdens Pasen.

Originele paascadeaus voor het hele gezin

In ons assortiment vind je originele en leuke paasgeschenken gemaakt van chocolade. Chocolade is een van de dingen die niet mogen ontbreken met Pasen! Het is een moment met heel veel lekkere chocolade. Dat maakt de paasdagen perfect geschikt om een cadeautje van chocola te geven.

Bij ons kan je de chocolade paashaas inruilen voor een gepersonaliseerd paascadeau van chocola. Zo heb jij zeker weten originele paasgeschenken deze tweede paasdag.

Wij hebben verschillende gepersonaliseerde chocolade paas cadeaus voor jezelf of voor wie je maar wilt!

De leukste paasgeschenken van chocola zijn: Heerlijke bonbons, die je kunt personaliseren met een foto, een design en/of een tekst naar keuze. Of een gepersonaliseerde Toblerone met Pasen-thema, met je naam of de naam van de persoon aan wie je het wilt geven. Of een Milka chocolade giftbox met paasthema met eigen afbeelding en naam. Laat deze feestelijke gelegenheid niet voorbij gaan en geef een leuk paasgeschenk.

Je kunt ook een "Gelukkig Pasen" wensen met een chocolade telegram. Dit cadeau is perfect als je dit moment niet kunt vieren met iemand om wie je geeft. Je kunt jouw speciale boodschap direct bij jouw dierbaren thuis laten bezorgen! Met welk origineel paascadeau ga jij vrolijkheid brengen?

Kleine paascadeautjes voor volwassenen

Pasen is niet alleen voor de kinderen, volwassen houden nu eenmaal ook van leuke paascadeaus. Zeker als ze gemaakt zijn van chocolade! Deze leuke paascadeautjes zullen zeker in de smaak vallen: wens iemand vrolijk Pasen met een mega Milka chocoladereep met foto en naam, om de smaakpapillen te verwennen. Een kaars met foto en paasdesign is ook een leuk cadeau voor iemand die minder van chocolade houdt. Zo kan je de paas tafel versieren met een persoonlijk tintje.

Cadeau-ideeën voor Pasen 2024

Met unieke paascadeaus maak jij Pasen 2024 nog gezelliger. Je kan de paascadeaus uitdelen tijdens het ontbijt of verstoppen in de tuin voor de kinderen.

Voor de kinderen hebben we ook grappige paascadeautjes. We hebben bijvoorbeeld pieter konijn omgetoverd in een konijn met eigen foto de ItsieMe, zeg nou zelf dat is het perfecte paascadeau.

Deze gepersonaliseerde cadeaus zijn leuk om te geven met Pasen:

Verras iemand met een houten hart waarin je jouw eigen tekst kan laten graveren. Met zo’n persoonlijk cadeau verover je iedereen zijn hart. Of laat een eigen paaskaars bedrukken met jouw eigen foto en/of een lieve paasgroet. Zo heb jij een uniek paas cadeau voor vrienden, familie of collega’s.

De beste paascadeaus

Het vinden van originele cadeaus voor Pasen kan moeilijker zijn dan verwacht. We worden immers omringd door kadootjes die er allemaal hetzelfde uitzien, opvallen met een origineel cadeau voor Pasen is dus een uitdaging. Geschenken zoals eierdopjes voor de eieren of standaard paaseitjes heeft iedereen wel eens gezien.

Maar voor elk probleem is een oplossing en in dit geval bieden wij van Yoursurprise jouw de oplossing!

Wij weten wat een leuk paascadeau is. Uit de verschillende paascadeaus hebben we voor jou de beste gekozen:

  • Gepersonaliseerde bonbons om een geliefde te verrassen met iets moois, leuks en smaakvol;
  • Personaliseer konijn knuffel met t-shirt om vooral de kleintjes te verrassen met Pasen;
  • Een speciaal voor Pasen serveerplank, deze hoef je niet alleen te gebruiken om te sijden, maar ook als decoratie voor de paastafel
  • Een super speciale box met zaadjes voor in de tuin. Plant deze met je dierbaren in de tuin of in de natuur. Je plant op deze manier nieuw leven en dat is echt passend bij, Pasen voor het gevoel van wedergeboorte en liefde.

Paasbrunch

Natuurlijk mag de paasbrunch niet ontbreken.. Organiseer jij zelf de paasbrunch of ben je uitgenodigd voor een paasbrunch? Maak zelf servetten met een eigen ontwerp. Om de paasbrunch nog verder af te maken, is het leuk om voor iedereen een paasmok met foto te maken. Er zijn verschillende designs speciaal voor Pasen, denk aan een mok met paashaas, kuikens of paaseieren. In sommige designs kun je een pasfoto in een paaseitje plaatsen!

Bezorg iedereen een glimlach op het gezicht met de persoonlijke paascadeau van YourSurprise. En zorg dat je helemaal klaar bent voor Pasen 2024!

Stuur een paas wenskaart

Tegenwoordig is het maken van wensen met smartphones snel en eenvoudig. Gewoon even bellen, een berichtje sturen of videobellen. Maar er zijn momenten waarop het altijd fijn is om een ​​bericht op een iets andere manier te krijgen. De verrassing van het vinden van een onverwacht kaartje in de brievenbus is uniek! Dus waarom vertel je je paaswensen dit jaar niet anders?

Je kunt je paas wenskaart personaliseren met een ontwerp, boodschap en/of foto. Wil je liever een iets bijzondere kaart, dan kun je kiezen voor een gepersonaliseerde houten wenskaart, perfect voor thuis, op het plankje in de keuken of het kastje in de hal!

Pasen vieren op afstand

Het is niet altijd mogelijk om Pasen samen met dierbaren door te brengen. Daarom is het ook leuk om dierbaren op afstand te verrassen. Er is niet veel voor nodig om degenen die van elkaar houden te verbazen.

Zelfs als het niet hetzelfde is als persoonlijk vieren, kan een cadeau iemands nabijheid voelen en het hart verwarmen van degenen die het ontvangen.

Gedachten voor Pasen

Er zijn geen dure cadeaus nodig met Pasen. Het is een kans om met vrienden en familie te zijn, maar soms is het toch leuk om iemand speciaal te verrassen. Heb je een uitnodiging gekregen voor de paaslunch en wil je niet met lege handen komen opdagen? Kies een kleurrijk boeket bloemen om in het midden van de tafel te plaatsen om de omgeving meteen op te fleuren!

En wil je in plaats van bloemen een cadeau dat ook nog eens de lente viert, kies dan voor een doosje met zaadbommen, om zo rond Pasen te planten! Samen met het cadeau kun je ook een wenskaart toevoegen of de verpakking personaliseren.

Bij YourSurprise vind je veel paascadeau-ideeën voor hem en voor haar, maar ook heerlijke chocolade die bij deze gelegenheid nooit mag ontbreken en decoraties voor je paastafel.