• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Originele paascadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43528 beoordelingen
Karine
op 31-03-20

"Neen; in mijn ogen niet..; Ben super tevreden van jullie service!! Kan alleen maar goede reclame maken.."

10 van 10
Barrie
op 31-03-20

"Snel geleverd, goede kwaliteit en gewoon een heel leuk cadeau "

10 van 10
Inge
op 31-03-20

"Ik ben heel blij dat ik deze website ontdekt heb want heb al menig familielid of vriend met een persoonlijk.."

10 van 10
Pasen 2020

Een vrolijk Pasen met de leukste paasgeschenken

Pasen komt er weer aan, één van de belangrijkste en gezelligste dagen van het jaar. De bomen worden weer langzaam groen, het wordt steeds langer licht en de vogeltjes beginnen te fluiten. Dit jaar valt pasen op zondag 12 en maandag 13 april 2020. Pasen is een heerlijk voorjaarsfeest om samen te tafelen met mensen waar je van houdt. Jij maakt jouw paasbrunch en paasdiner extra bijzonder met de mooiste, gepersonaliseerde paascadeaus en accessoires van Your Surprise.

Verras je kleine nichtje met die ontzettend leuke mok met paashaas en haar eigen naam. Of zet een blikje met paaseitjes op tafel met daarop een foto van het hele gezin. Of wat dacht je van een schattig paasbordje met foto en naam voor de kleintjes? Jij maakt alle paasgeschenken extra leuk met een eigen foto en/of tekst in een speciaal door ons ontworpen paasdesign.

Chocolade Paaseitjes in blik met foto

Heerlijke chocolade paaseitjes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen. Ontwerp jouw eigen snoepblik met foto gevuld met paaseieren van melkchocolade. Hiermee zul je jouw gasten zeker verrassen! Deel ze uit tijdens de paasbrunch, verstop de paaseieren of maak er een prijs (hier ontbreekt nog tekst). Zijn paaseieren toch niet helemaal jouw ding, ontwerp dan een Milka giftbox Pasen. Het doosje is bedrukt met een vrolijk paasdesign. En jij kan het doosje nog verder ontwerpen met een foto en een persoonlijke boodschap. Ook is het leuk om iedereen een chocolade bonbon in de vorm van een hart mee te geven met een foto van de gastheer/vrouw als bedankje!

Paas cadeaus

Met unieke paascadeaus maak jij Pasen 2020 nog gezelliger. Je kan de paascadeaus uitdelen tijdens het ontbijt of verstoppen in de tuin voor de kinderen. De paascadeaus van Your Surprise zijn superleuk voor jong en oud.

Verras iemand met een houten hart waarin je jouw eigen tekst kan laten graveren. Met zo’n persoonlijk cadeau verover je iedereen zijn hart. Of laat een eigen paaskaars bedrukken met jouw eigen foto en/of een lieve paasgroet. Zo heb jij een uniek paas cadeau voor vrienden, familie of collega’s.

Paasbrunch

Natuurlijk mag de paasbrunch niet ontbreken.. Organiseer jij zelf de paasbrunch of ben je uitgenodigd voor een paasbrunch? Kleed de tafel extra mooi aan met een tafelkleed dat je zelf kan ontwerpen met unieke designs, foto’s en/of namen. Of maak zelf servetten met een eigen ontwerp. Om de paasbrunch nog verder af te maken, is het leuk om voor iedereen een mok met foto te maken. Er zijn verschillende designs speciaal voor Pasen, denk aan een mok met paashaas, kuikens of paaseieren. In sommige designs kun je een pasfoto in een paaseitje plaatsen! En om de tafel helemaal af te maken, is het leuk om een pot Pindakaas op tafel te zetten. En nog leuker, je kan het etiket zelf ontwerpen.

Bezorg iedereen een glimlach op het gezicht met de persoonlijke paas cadeaus van Your Surprise. En zorg dat je helemaal klaar bent voor Pasen 2020!