• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Originele cadeaus voor vader
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43558 beoordelingen
Karine
op 31-03-20

"Neen; in mijn ogen niet..; Ben super tevreden van jullie service!! Kan alleen maar goede reclame maken.."

10 van 10
Miranda
op 31-03-20

"Jullie hebben me super geholpen bij het mislopen van een van de bestellingen, met een mooie geste, dank.."

10 van 10
Ruth
op 31-03-20

"mooie product, snel bezorgd, "

9 van 10

Originele cadeaus voor papa

Wil je jouw papa een gelukkige verjaardag wensen, wil je hem bedanken of wil je hem verrassen voor Vaderdag? Geef hem dan een gepersonaliseerd cadeau, niets is leuker om te krijgen dan een cadeautje dat speciaal voor jou ontworpen is. Op deze manier laat jij je papa weten hoe bijzonder hij is en dat je aan hem denkt.

Cadeau tips

Wil jij laten weten aan je papa dat hij speciaal voor jou is? Geef hem dan een sleutelhanger met jullie zotste foto. Met deze sleutelhanger ben jij altijd bij hem en zal hij een glimlach op zijn gezicht krijgen als hij de foto van jullie tweeën ziet. Een ander tof idee om te geven is een magic mok. De magic mok is een zwarte mok, maar als je er hete koffie of heet water in doet, dan komt er een foto tevoorschijn. Dat is nog eens een plezante verrassing tijdens zijn bakje koffie. Als jouw vader van een drankje houdt, is het tof om een bierpakket cadeau te geven. Op de doos kun je een leutige tekst en/of foto ontwerpen en laten bedrukken. Met deze tips heb jij een super origineel cadeau en zal jij je papa echt verrassen.

De stoere papa

Durft jouw papa alles aan en gaat hij niets uit de weg? Dan verdient hij een speciaal cadeau. Ontwerp een T-shirt, voor hem met een tekst die jezelf kunt bedenken en je kunt ook een foto op het T-shirt laten drukken. Hierin zal hij shinen als hij op avontuur is! Of voetbalt jouw papa liever met jou samen en doet hij er alles aan om de bal te veroveren? Geef hem dan een voetbal cadeau met zijn eigen naam en een leuk design. Deze voetbal zal hij zeker niet zomaar afgeven.

De snoep papa

Is jouw papa een echte snoepdoos? Als hij een doosje chocolade ziet staan, moet hij er altijd één of meerdere pakken. Geef hem dan een doosje chocolade van Milka, op de doos kun je een persoonlijke boodschap laten drukken met hoeveel je van hem houdt en waarom hij zo bijzonder is. En zet hier dan zijn leutigste foto bij, zodat het echt een gaaf cadeau wordt. Het is natuurlijk ook mogelijk dat jouw papa niet zo van Milka houdt, dan is het leuker om een Toblerone reep te geven met een originele tekst en/of foto. Is jouw papa geen fan van chocolade? Geef hem dan een snoepblik met zijn favoriete snoepjes erin, zoals winegums, pepermuntjes, dropjes en nog veel meer. Op dit blik kun je een leutige foto en/of tekst toevoegen. Met deze cadeaus laat jij zien dat jij jouw papa als de beste kent, want jij geeft zijn quilty pleasure in een toffe verpakking.

Spread a little happiness

Iedereen vindt het leuk om een cadeautje te krijgen. Maar cadeautjes zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. En zeker als het cadeautje persoonlijk is. Met een cadeautje wil je laten zien dat je aan iemand denkt, dat je om iemand geeft en dat je graag moeite doet voor diegene. Wij geloven dat mensen gelukkig worden van het geven en krijgen van cadeaus. Wij noemen dat ‘The Art of Giving.’ Door te geven, kun je een beetje geluk geven: Spread a little happiness!