Originele Moederdag cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 31537 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Ellenop 10-12-18

"Nee echt super service mooie kwaliteit!!!! Bedankt want mijn kerst cadeautjes zijn echt super !!! "

10 van 10
Sabrinaop 10-12-18

"Originele ideeën "

10 van 10
Goedeleop 10-12-18

"Heb dit al gedaan en een vriendin heeft ook al iets besteld? "

10 van 10
De liefste cadeaus voor Moederdag!

Moederdag cadeau

Het thema Moederdag is een populaire gewoonte in vele landen. Het is dan ook een zeer oude traditie die afstamt uit de tijd van het klassieke Griekenland. Ondertussen is er echter veel veranderd. Momenteel schrijven kinderen een gedicht voor Moederdag of geven ze een Moederdagcadeau.

In België vieren we Moederdag op de 2de zondag van mei. Antwerpen is daar een uitzondering op, daar wordt Moederdag gevierd op 15 Augustus. Dit komt omdat Antwerpenaren, "Maria", de moeder van alle kinderen extra willen eren. 15 Augustus is tevens een katholieke feestdag omdat men dan Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart viert.

Moederdag cadeau tips


Je moeder verwennen is een absolute must. Een origineel moederdagcadeau is daarom een zeer goed idee. Iedere moeder of vrouw wordt gelukkig van een persoonlijk cadeau dat speciaal voor haar gemaakt is! Als dit geschenk dan nog eens een leuke of emotionele boodschap bevat wordt ze volledig ontroert.

Maak jouw moeder blij met een écht persoonlijk Moederdag cadeau. Er zijn veel kinderen die zelf een cadeau knutselen. Dat is zeer leuk, maar het is vaak geen praktisch geschenk. YourSurprise heeft hier de perfecte oplossing voor.

Ontwerp je eigen etiket voor een heerlijke fles wijn, laat je naam of foto graveren op het mooiste hangertje voor aan een ketting, maak een set gepersonaliseerde onderzetters of laat de leukste familiefoto op canvas zetten.

Tip: Sieraden

Welke vrouw houdt niet van sieraden? Vaak kunnen ze er maar niet genoeg van krijgen en blijven ze er maar bijkopen. Sieraden worden dan ook vaak geassocieerd met liefde. Toon daarom je liefde voor je moeder door ze gepersonaliseerde sieraden cadeau te geven. Een hangertje of armband met foto er op, een eigen persoonlijke sleutelhanger of ring, de mogelijkheden zijn oneindig.

Tip: Kussen bedrukken

Moeders willen hun kinderen zo vaak mogelijk kunnen bekijken. Daardoor is een fotocadeau steeds een goed idee. Maar je geeft niet zomaar een foto. Je laat je favoriete foto op een kussen bedrukken. Je kan hierbij kiezen voor een functioneel vierkant kussen of een speciaal kussen in de vorm van een hart.

Dit gepersonaliseerde kussen zal je mama in de toekomst veel plezier geven. Het zachte en mooie Moederdag cadeau is een ideaal geschenk voor deze speciale gelegenheid. Maak Moederdag onvergetelijk met dit originele cadeau!

Tip: Chocolade

Verwen je moeder op een originele manier. Chocolade is hiervoor het ideale Moederdag cadeau. Vergeet de traditionele en saaie pralines. Geef je moeder in plaats van pralines een heerlijk chocolade hart met je eigen tekst en foto op of ga nog een stapje verder en verras je mama met een chocolade fotobox!

Voor de romantische zielen onder ons hebben we een ‘liefde is…’ chocobox. Met deze lekkere Moederdag verrassing heb je gegarandeerd succes!
+ Lees meer...