Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Als je op zoek bent naar het perfecte wijn cadeau voor een wijnliefhebber (of gewoon jezelf wilt trakteren), dan zijn gepersonaliseerde wijn cadeaus de juiste keuze. Ze voegen niet alleen een vleugje uniekheid toe, maar laten ook zien dat je aan ontspanning hebt gedacht.

36 Cadeaus

Wijn cadeau geven: met eigen etiket of eigen houten kist

Wil je iemand een heerlijke fles wijn cadeau geven? Goed idee, een flesje wijn is een cadeau dat bijna altijd wel in de smaak valt en geschikt is voor elke gelegenheid zoals een verjaardag, een housewarming, een jubileum of gewoon als bedankje.

Je kunt natuurlijk gewoon zomaar een flesje wijn kopen, je kunt ook een fles wijn personaliseren met een eigen etiket. Wil je echt een mooi cadeau geven? Dan kun je ook nog een wijnpakket cadeau geven in een zelf ontworpen kist!

Wijnen uit de hele wereld

In ons assortiment vind je diverse witte, rode en rosé wijnen die je cadeau kunt geven. We hebben voor elke smaak en elk budget een lekkere wijn die je cadeau kunt geven. Wat dacht je van een soepele Merlot, een heerlijke Cabernet Sauvignon of een goede Pinot Noir? Wil je een fles witte wijn cadeau geven overweeg dan de altijd populaire, Chardonnay, een lekkere Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.

In ons assortiment vind je wijnen uit diverse landen en streken zoals bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal en Spanje. Maar we hebben ook een aantal heerlijke wijnen uit de rest van de wereld. Ga je voor een Argentijnse wijn? Of laat jij je liever verrassen door een Zuid-Afrikaanse wijn? Wat je ook zoekt, in ons assortiment vind je wijnen voor elk budget: van goed betaalbaar tot de wat duurdere wijnne.

Wijnen met eigen etiket of zelf ontworpen kist

Ben je eruit welke wijn je cadeau wilt geven? Dan kun je daarna kiezen tussen een fles wijn met een eigen etiket, een fles wijn in een gegraveerde kist of in een bedrukte kist. Kies je voor een eigen etiket, dan kun je eenvoudig in onze online editor een etiket naar je eigen smaak ontwerpen.Upload een foto van je vader, je moeder, je oom, je tante of wie de fles ook gaat krijgen, voeg een persoonlijke boodschap toe en in een handomdraai heb je een gepersonaliseerde fles wijn ontworpen. Cadeautip: een fles wijn met eigen etiket is een ontzettend leuk cadeau voor vaderdag, moederdag of om je zwangerschap aan te kondigen bij opa en oma.

Je kunt natuurlijk ook een fles wijn cadeau geven in een mooie kist. In dat geval kun je ervoor kiezen om de kist te laten bedrukken of te graveren. Wil je een mooie foto op de wijnkist laten zetten? Kies dan voor een bedrukte kist. Wil je een alleen een mooie boodschap of tekst kwijt, dan zal een gegraveerde kist je waarschijnlijk beter bevallen.

Wijnpakket cadeau geven

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iemand meerdere wijnen cadeau te geven. Je kunt een pakket maken met daarin 2 of 3 wijnen naar voorkeur: een witte en rode wijn, een rode wijn en een fles rosé of een witte wijn en een fles rosé. Je hebt ook dan weer de keuze uit een zelf ontworpen etiket, een bedrukte wijnkist of een gegraveerde wijnkist.

Wijnpakket met gegraveerd glas

Verras de echte wijnliefhebber met een eigen wijnglas met daarin zijn of haar naam gegraveerd. In ons assortiment vind je diverse wijn cadeaupakketten met daarin een gegraveerd glas. Laat ons weten welke naam jij op het wijnglas wilt zetten en wij maken het voor je. We graveren de naam met de modernste technieken op het glas, hierdoor blijft het wijnglas mooi en kan het gewoon in de vaatwasser. We verpakken het wijnglas tezamen met de gekozen fles wijn in een stevige houten wijnkist zodat het glas tijdens transport goed beschermd is.