Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een gepersonaliseerd drank cadeau is niet zomaar een cadeaus. Het is een gedenkwaardige herinnering die de ontvanger aan een bijzonder moment herinnert. Met een scala aan opties die bij YourSurprise beschikbaar zijn, kies je met gemak het ideale gepersonaliseerd drank cadeau dat volledig past bij de smaak en stijl van de ontvanger. 

120 Cadeaus

Je hebt 48 van 120 cadeaus bekeken

Drank cadeau

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je graag op een originele manier daarop toosten? Of is er iemand jarig die je wilt verrassen met een heerlijke fles drank? Dan weten wij wel een ontzettend leuk geschenk: een gepersonaliseerde fles drank, of het nou voor hem of voor haar is!

Een fles drank personaliseren met eigen etiket

Als je een fles drank gaat personaliseren, houdt dit in dat je zelf het etiket kunt ontwerpen met een mooie foto, lieve tekst en een design naar keuze. In sommige gevallen kun je ook de houten kist personaliseren door het deksel te laten bedrukken of graveren. Wil je echt uitpakken, dan kun je een setje cadeau geven met een lekkere fles drank en gegraveerde wijnglazen, whiskyglazen of champagneglazen. Je hebt verschillende opties om het cadeau helemaal af te maken, zo kun je namelijk ook bepaalde drankpakketten samenstellen met daarin diverse soorten wijnen!

Wijn cadeau geven

Wijn is een zeer geschikt cadeau voor diverse gelegenheden. Ga je bij vrienden eten? Dan neem je een wijntje mee. Is er een housewarming? Wijntje mee. Vaderdag? Wijntje geven. En zo kunnen we nog wel 100 redenen bedenken om iemand een fles wijn cadeau te doen. Je kunt natuurlijk bij de slijter een gewone fles wijn kopen, je kunt ook online je fles wijn personaliseren met een zelf ontworpen etiket of in een feestelijke wijnkist. Je kunt kiezen uit diverse cadeau varianten zoals een eigen etiket, een bedrukte deksel, een gegraveerde deksel of met gegraveerde wijnglazen. Je kunt altijd je persoonlijke boodschap kwijt en de naam van de ontvanger! Wil je de fles wijn voorzien van een zelf ontworpen etiket? Ga dan helemaal los in onze online editor om wat moois te maken!

In ons assortiment vind je diverse rode, witte en rosé wijnen uit diverse landen en wijnstreken. Een lekkere Chardonnay, Merlot, Sauvignon of Pinot Noir, het zit allemaal in ons assortiment. Wil je echt uitpakken en een groot cadeau geven? Kies dan uit een van onze heerlijke wijnpakketten!

Bier cadeau geven

Wie doe je geen plezier met een lekker koud biertje? Bij YourSurprise hebben we lekkere biertjes uit verschillende landen. Van Hollandse bieren tot speciaalbieren uit België en lokale brouwerijen, in verschillende formaten voor de grote en de kleine drinker. Een heerlijk cadeau voor op een zonnige dag, wanneer de favoriete sportclub heeft gewonnen of om van te genieten met je vrienden! Wil je een echte bierliefhebber verrassen en een lekker biertje cadeau doen dan heb je volop keuze in ons assortiment. Hou je wel een zelf gebrouwen biertje? Dan kun je waarschijnlijk de brew barrel wel waarderen. Zoek je een cadeau voor een liefhebber van frisse biertjes dan is een sterke drank het perfecte cadeau!

Een heerlijke champagne cadeau geven

Hebben jullie iets te vieren? Met bubbels kan het niet fout gaan! Op onze website personaliseer je eenvoudig een champagnefles met eigen foto en tekst op een uniek zelf ontworpen etiket. Wil je jouw champagne cadeau helemaal afmaken? Kies dan voor onze luxe houten kisten met unieke designs of maak het cadeau compleet met gegraveerde champagneglazen. Een fles champagne is een origineel geschenk bij jubilea of huwelijken en met zo’n gepersonaliseerde fles champagne kun je zeker aankomen!

Niet zo'n liefhebber van champagne, maar wel zin in een lekker bubbeltje? Bij YourSurprise vind je ook verschillende prosecco's, cava's en andere mousserende wijnen. Deze kun je op dezelfde manier personaliseren als de champagne! Een super origineel cadeau dus!

Sterke drank met eigen etiket cadeau geven

Iemand verrassen met een fles likeur, whiskey of port? Onze sterke dranken zijn het perfecte cadeau voor iemand die wel van een borreltje houdt. In ons assortiment heb je keuze uit de lekkerste sterke dranken, zoals likeur, whisk(e)y, vodka, cognac en gin. Maak het cadeau compleet met een zelf ontworpen etiket of gepersonaliseerde bedrukte houten kist. Met zo’n speciaal cadeau maak je elke ontvanger gegarandeerd blij! Bekijk alle sterke drank hier!

Geniet, maar drink met mate!

Een heerlijk alcoholisch drankje is natuurlijk ontzettend lekker op feestjes en partijtjes, maar drink wel met mate.

Alleen bestellen als je 18 jaar of ouder bent!

Wil je fles drank met alcohol cadeau geven, dan moet je wettelijk 18 jaar of ouder zijn. Bij het bestellen en ontwerpen van je eigen cadeau vragen we dan ook naar je geboortedatum.

Heerlijke drankjes voor mannen en vrouwen

Al onze cadeautjes zijn bij uitstek geschikt voor vrouwen en mannen. Je kunt dus heel goed een fles whisky cadeau geven aan een dame of een fles witte wijn aan een man. Je kunt het cadeau namelijk personaliseren op de manier zoals jij wilt!

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je nog even verder kijken? Bekijk dan al onze cadeaus voor vrouwen of voor mannen.