Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Communie is een belangrijke stap in het leven van vele. Vier dit moment met een gepersonaliseerd cadeau speciaal voor de communie . Laat je inspireren door vele cadeau-ideeën voor de hele reis er naar toe en voor het moment zelf.

140 Cadeaus

Je hebt 48 van 140 cadeaus bekeken

Communie of lentefeest cadeaus

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind dat zijn eerste communie viert? Of wil je een manier vinden om de communie of lentefeest van je kind uniek te maken?

Op YourSurprise vind je veel gepersonaliseerde cadeaus voor de eerste communie, om van dit moment een herinnering te maken die jij en je familie voor altijd zullen koesteren!

De eerste communie of lentefeest is een gedenkwaardig moment. Voordat je de eerste communie mag doen, heb je waarschijnlijk al langere tijd een bijbelschool of catechese bezocht en wellicht ook al een aantal keer geoefend. Als je dan eindelijk ter communie mag gaan, dan wil je daar natuurlijk een mooie dag van maken.

We helpen je graag om er een feestelijke dag van te maken. Daarom hebben wij wat tips voor de voorbereidingen, mooie bedankjes en cadeaus.

Hoe organiseer je je eerste communie of lentefeest

Het organiseren van een evenement als dit is niet eenvoudig, maar er zijn manieren om het uniek te maken.

Bij YourSurprise vind je verschillende ideeën voor gepersonaliseerde bedankjes voor de communie of het lentefeest, zoals een gepersonaliseerd glazen potje met chocolaatjes, gepersonaliseerde mentos of een blikje met pepermuntjes. Je kunt jouw communie bedankjes personaliseren met een naam, datum en/of foto.

Chocolaatjes in een gepersonaliseerd potje

Ben je de gebruikelijke witte of een kleurige chocolaatjes zat? Verspreid vreugde, en kies voor allemaal vrolijke gekleurde chocolaatjes in een gepersonaliseerd glazen potje. Het is een geweldig bedankje omdat het herbruikbaar is, de gasten die kunnen het potje voor verschillende doeleinden in hun huis hergebruiken en ze zullen zich dat moment van feest en geluk herinneren!

Mentos kauwgom pakjes met een leuke foto

Deze mentos kauwgom pakjes zijn een leuke attentie aan de communie gasten. Ze kunnen genieten van heerlijke Mentos kauwgom en de blister bewaren als aandenken aan deze speciale dag. De pakjes kan je personaliseren met een leuke foto van op de communie of lentefeest. Maar je kan er ook een tekst bij plaatsen, zoals de datum van het feest. Echt een ideaal bedankje!

Tips om je eerste communie uniek te maken

Het feest van de Eerste Communie is hét moment om het met familie en vrienden te vieren. Met een paar kleine tips maak je het nog leuker en specialer.

Onze tips?

  • Met een gepersonaliseerde bellenblaas met een foto van je kindje hangt er echt feest in de lucht. Super leuk en gezellig om buiten op het feest wat extra sfeer te maken. Je kan de bellenblazen personaliseren met een leuke foto of een korte tekst of datum van het communiefeest of lentefeest van de gelukkige. Ideaal om uit te delen als bedankje aan de communie gasten. En een leuk extraatje: de sopbellen zullen de foto’s van het feest mooier en unieker maken.
  • Als je je gasten niet wilt vergeten, laat dan een gastenboek zien voor de eerste communie. Ze kunnen een mooie inwijding schrijven of hun aanwezigheid op het evenement ondertekenen.

Cadeaus voor familieleden

Als de communie gasten een echte en sterke band hebben met de kleine, kun je ze verrassen met een speciale verrassing, een sleutelhanger met de foto en de naam van het kindje. Of je kunt een gepersonaliseerde mok of bewaarblik cadeau doen om jouw kind zich echt welkom te laten voelen wanneer hij naar het huis van zijn familie of goede vrienden gaat.

De beste cadeaus voor de eerste communie

Zo'n belangrijk moment in iemands leven kan alleen gevierd worden met een even uniek geschenk! Er zijn verschillende eerste communie of lentefeest geschenken waaruit je kunt kiezen.

Er wordt vaak geld gegeven, maar waarom zou je dit cadeau niet super origineel doen? Je kunt de envelop geld bijvoorbeeld vergezellen met een heerlijke gepersonaliseerde pot snoepjes, een speciale persoonlijke boodschap of een fles kinderchampagne gepersonaliseerd met een foto. Zo heeft zelfs het kind een fles alcoholvrije champagne om mee te proosten! Je kan het geld ook in een gepersonaliseerde spaarpot afgeven.

Alle kinderen houden van chocolade, nietwaar? Dus waarom zou je niet het kind verrassen met een leuk chocoladegeschenk voor zijn of haar eerste communie of lentefeest? Kies uit een groot assortiment, zoals een gigantische Côte d’Or of Milka chocoladereep of een gepersonaliseerde Toren van Chupa Chups.

Fotoalbum voor Eerste Communie

Het feest is voorbij, maar je bent nog niet klaar om afscheid te nemen van de herinneringen aan de Eerste Communie of lentefeest van jouw kind of kleindochter? Onthoud het gelach en de viering met een prachtig gepersonaliseerd fotoalbum voor de eerste communie. Je kunt al jouw beste foto's toevoegen en speciale berichten of bijschriften aan de foto's toevoegen. Zo kun je het moment nog jaren onthouden!