Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil je iemand die iets bijzonders voor je heeft gedaan bedanken met een gepersonaliseerd cadeau? Bekijk onze selectie van bedank cadeaus.

123 Cadeaus

Je hebt 48 van 123 cadeaus bekeken

Leuke cadeautjes om iemand te bedanken

Wil jij jouw moeder bedanken omdat ze altijd voor je klaar staat? Past je buurvrouw altijd op de katten als jij op vakantie bent of staat je vader altijd klaar om je te helpen met klusjes in huis? Bedank ze dan eens met een leuk en origineel cadeautje. Ze zullen zeker zeggen dat het niet hoeft, maar wij weten zeker dat ze een bedankje stiekem ontzettend leuk zullen vinden!

Bedankjes voor de kleine momenten

Bij YourSurprise hebben we verschillende kleinigheidjes die erg geschikt zijn om iemand te bedanken voor wat hij of zij voor jou doet of gedaan heeft. Wat dacht je van een lekker wijntje, een doos heerlijke chocolade of prachtige bloemen? Dit zijn dingen waar je altijd iemand blij mee maakt en je waardering mee uitdrukt.

Iemand bedanken voor wat hij of zij voor je doet

Hoe fijn is het om iemand in je omgeving te hebben die altijd voor je klaar staat? Een buurvrouw die op de katten past, een buurman die pakketjes aanneemt of je ouders die je altijd kunt bellen en je uit de brand helpen. Het is ontzettend fijn om iemand te helpen, maar ook om geholpen te worden.

Heb je iemand in de buurt die veel voor je doet, dan is het leuk om die persoon eens in het zonnetje te zetten en te bedanken voor alles. Personaliseer een heerlijke fles wijn of verras iemand met lekkere chocolade. Zo kun je iemand een chocolade telegram te sturen met daarop de tekst ‘Bedankt voor alle hulp’, maar ook een Milka giftbox, heerlijke reep Toblerone of doos met luxe gevulde bonbons zijn altijd goed. Wil je iemand bloemen sturen, maar weet je niet of die persoon thuis is om ze aan te nemen? Stuur dan mooie brievenbusrozen op met een lief kaartje.

Persoonlijke bedankjes!

Wat onze cadeaus onderscheid van anderen is dat je bij ons alle bedankjes kunt personaliseren. Dat wil zeggen dat je er een persoonlijke boodschap of tekst op kwijt kunt. Op veel cadeautjes kun je ook een mooie foto laten drukken. De mooiste foto van jou en je vader op een fles wijn om hem te bedanken, een leuke foto van jou en je moeder op een mooie mok of een foto van jou en je beste vriendin op een heerlijk bierpakket. Bij elk cadeau kun je gratis een kleine wenskaart bijvoegen met ruimte voor een persoonlijke tekst of boodschap. Zo weet de ontvanger altijd van wie het cadeau komt en waar hij of zij het aan te danken heeft! Op die manier kun je het bedankje dus ook prima per post direct bij de ontvanger laten bezorgen.

Iemand bedanken die op je bruiloft is geweest

Bruidsparen willen graag de mensen bedanken die op de bruiloft aanwezig zijn geweest. Als je op zoek bent naar lekkere, kleine cadeautjes ben je bij ons op de juiste plek. Wat dacht je van heerlijke kleine chocolaatjes in een potje, pepermunt in blikjes of chocolaatjes met daarop een foto van jullie samen? Je kunt deze kleine bedankjes in grote aantallen bestellen met daarop je persoonlijke boodschap of foto.

Wil je eens iets anders geven? Dan is bellenblaas een origineel idee. Op elk potje bellenblaas kun je jouw foto laten zetten en een lieve boodschap. De bellenblaas kunnen ze meten gebruiken om feestelijke bellen mee te maken als het bruidspaar het feest verlaat.

Een cadeautje om een collega te bedanken die altijd klaar staat

Naast lieve vrienden en kennissen staan ook collega's vaak voor je klaar. Misschien bieden ze altijd een luisterend oor of staan ze altijd voor je klaar om een dienst te wisselen. Ze vinden het vast de normaalste zaak van de wereld, maar het is toch ook ontzettend leuk om je dankbaarheid daarvoor uit te spreken door middel van een klein cadeautje?

Bedankt cadeau voor de goede zorgen

Iemand bedanken is een van de meest voorkomende gebruiken die we hebben. We zeggen bedankt tegen onze ouders, vrienden en collega’s voor alles wat ze voor ons doen. Maar hoe zit het met diene bedanken van wie het hun job is om elke dag iets unieks voor je te doen. Denk maar aan de dokter die jouw geliefde verzorgde, een bedankt kaartje sturen kan iets kleins maar zeer betekenisvol zijn. Of, de verpleegster die jouw vrouw, vriendin of zus bijgestaan heeft bij de bevalling, we weten allemaal hoe belangrijk en emotioneel dit moment kan zijn, vooral tijdens corona. Soms kan een klein gebaar, een paar korte woordjes een grote impact hebben. Voor die momenten hebben we handige cadeautjes die je in grote aantallen kunt bestellen. Denk aan chocoladeblokjes met daarop een persoonlijke boodschap of tekst, genoeg om heel veel collega's te trakteren met een cadeau. Of wat dacht je van kleine potjes met chocolaatjes als je iedereen wat kleins wil geven? Een ander goed idee is de lolly-toren van Chupa Chups die maar liefst 200 lollies bevat in alle smaken.

Tip! De SUPER HERO tas

Helemaal in trek is de linnen tas met daarop de SUPER HERO opdruk. De tas is er in de kleuren, wit, crème en zwart en heeft een gave opdruk. Op elke tas kun je onder het design de naam van de ontvanger toevoegen. De linnen tasjes zijn duurzaam en een geschikt alternatief voor de plastic boodschappentassen! Wie ga jij tot jouw superheld bombarderen en bedanken voor zijn of haar hulp met deze leuke tas?