• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Super snelle levering!
Originele Bedankt cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43442 beoordelingen
Mariét
op 26-03-20

"Alles was perfect, ook de bezorging was de volgende dag al, zeer blij mee!! "

10 van 10
LiNa
op 26-03-20

"Snelle bezorging, leuke boeken. "

10 van 10
Chantal
op 26-03-20

"Alles is goed altijd mooi op tijd geleverd "

10 van 10
Iemand bedanken met een persoonlijk cadeau!

Bijzondere bedankjes

Er zijn verschillende redenen om iemand te bedanken. Iemand bedanken kan bijvoorbeeld nadat ze je met iets geholpen hebben, als ze je iets gegeven hebben of simpelweg omdat je ze enorm waardeert. Dit kan je natuurlijk doen met een bosje bloemen of een leuk bedankt kaartje, maar je kan ook iemand bedanken met een uniek bedankt cadeau!

Verras met een persoonlijk bedankingscadeau

Er zijn verschillende manieren om iemand te bedanken, maar vaak zijn het saaie cadeaus waar nadien niets meer mee gedaan wordt. Wees daarom origineel en bedank iemand met een persoonlijk cadeau met een bedankt tekst, een naam of een foto erop!

Zo kan je een uniek bedanklied geven waarin de ontvanger persoonlijk wordt toegezongen. Hierbij kan jij de songtekst bepalen door de naam van de ontvanger en de reden voor het bedanken in te voeren. Zo verras je iemand op een hele speciale manier.

Ook met een heerlijk gevuld cadeaupakket kan je iemand bedanken. Ieder cadeau kan je zelf volledig personaliseren. Een kaartje met "Hartelijk bedankt" of een andere leuke bedankt tekst met een foto of naam erbij; het is allemaal mogelijk. Hierdoor kan jij simpel en snel gepersonaliseerde bedankjes geven!

Origineel bedankje voor collega


Is jouw collega een goede vriendin van je geworden en wil je haar daarvoor bedanken. Wij helpen jou met de zoektocht naar een origineel bedankje voor je collega. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Het is wel handig om te weten waar ze van houdt. Is het bijvoorbeeld een enorme theeleut op kantoor? Verras haar dan met een houten theedoos met naam. Hier kan ze al haar favoriete theezakjes in kwijt, de doos heeft namelijk 9 vakjes. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is: het kiezen van een leuk ontwerp, haar naam toe te voegen en bestellen maar. Een andere goede reden is als jouw favoriete collega helaas een andere job heeft gevonden. Je bent natuurlijk hartstikke fier op hem, maar toch ga je de leuke lunchpauzes wel missen. Verras hem op zijn laatste werkdag met een origineel bedankje voor de leuke tijd. Geef hem een muismat met foto van jullie samen. Deze kan hij meenemen naar zijn nieuwe job, zodat jullie toch stiekem nog een beetje bij elkaar zijn.
Kan ik je helpen?
1 met