• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Bedankt cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 53907 beoordelingen
Eline
op 18-10-20

"Sneller levering en goed kwaliteit "

10 van 10
Natasja
op 18-10-20

"Mooi kwaliteit! Snelle levering . De cadeau ontvanger was enorm enthousiast . Yoursuprise, bedankt.."

10 van 10
Vigo Johannes..
op 18-10-20

"Was helemaal geweldig, een baby gelukkig gemaakt, met jullie snelle service,bedankt "

10 van 10
Iemand bedanken met een persoonlijk cadeau!

Leuke cadeautjes om iemand te bedanken

Wil jij jouw moeder bedanken omdat ze altijd voor je klaar staat? Past je buurvrouw altijd op de katten als jij op vakantie bent of staat je vader altijd klaar om je te helpen met klusjes in huis? Bedank ze dan eens met een leuk cadeautje. Ze zullen zeker zeggen dat het niet hoeft, maar wij weten zeker dat ze het stiekem ontzettend leuk zullen vinden!

Persoonlijk bedankje voor de kleine momenten

Bij YourSurprise hebben we verschillende cadeautjes die erg geschikt zijn om iemand te bedanken voor wat hij of zij voor jou doet of gedaan heeft. Wat dacht je van een lekker wijntje, een doos heerlijke chocolade of prachtige bloemen?

Bij ons kun je eenvoudig al je cadeautjes personaliseren, dat wil zeggen dat je er een persoonlijke boodschap of tekst op kwijt kunt. Op veel cadeautjes kun je ook een mooie foto laten drukken. De mooiste foto van jou en je vader op een fles wijn om hem te bedanken, een leuke foto van jou en je moeder op een mooie mok of een foto van jou en je beste vriendin op een heerlijk bierpakket. Bij elk cadeau kun je gratis een kleine giftcard bijvoegen met ruimte voor een persoonlijke tekst of boodschap. Zo weet de ontvanger altijd van wie het cadeau komt en waar hij of zij het aan te danken heeft! Dat zijn nog eens originele cadeautjes.

Iemand bedanken voor wat hij of zij voor je doet

Hoe fijn is het om iemand in je omgeving te hebben die altijd voor je klaar staat? Een buurvrouw die op de katten past, een buurman die pakketjes aanneemt of je ouders die je altijd kunt bellen en je uit de brand helpen. Het is ontzettend fijn om iemand te helpen, maar ook om geholpen te worden.

Heb je iemand in de buurt die veel voor je doet, dan is het leuk om die persoon eens in het zonnetje te zetten en te bedanken voor alles. Personaliseer een heerlijke fles wijn of verras iemand met lekkere chocolade. Zo kun je iemand een chocolade telegram te sturen met daarop de tekst ‘Bedankt voor alle hulp’, maar ook een Milka giftbox, heerlijke reep Toblerone of doos met luxe gevulde bonbons zijn altijd goed. Wil je iemand bloemen sturen, maar weet je niet of die persoon thuis is om ze aan te nemen? Stuur dan mooie brievenbusrozen op met een lief kaartje.

Iemand bedanken die op je bruiloft is geweest

Steeds vaker bedanken bruidsparen de mensen die op de bruiloft aanwezig zijn geweest. Als je op zoek bent naar lekkere, kleine cadeautjes ben je bij ons op de juiste plek. Wat dacht je van heerlijke chocolaatjes in een potje, pepermunt in blikjes of chocolaatjes met daarop een foto van jullie samen? Je kunt ook rolletjes Mentos of pakjes Mentos kauwgom helemaal naar eigen smaak personaliseren om je daggasten te bedanken!

Wil je eens iets anders geven? Dan is bellenblaas een origineel idee. Op elk potje bellenblaas kun je jouw foto laten zetten en een lieve boodschap.

Een cadeautje om een collega te bedanken die altijd klaar staat

Naast lieve vrienden en kennissen staan ook collega's vaak voor je klaar. Misschien bieden ze altijd een luisterend oor of staan ze altijd voor je klaar om een dienst te wisselen. Ze vinden het vast de normaalste zaak van de wereld, maar het is toch ook ontzettend leuk om je dankbaarheid daarvoor uit te spreken door middel van een klein cadeautje? Verras iemand met een heerlijke doos chocolade of een eigen mok met daarop een lieve tekst en foto. Wil je liever wat lekkers geven, dan kun je een heerlijke chocoladetelegram bestellen met je persoonlijke boodschap of een flesje wijn laten personaliseren!

Heel veel collega's bedanken of van heel collega's afscheid nemen

Wil je alle collega's in één keer bedanken? Of zoek je afscheidscadeautjes omdat jij het bedrijf gaat verlaten en wil je jouw collega's bedanken voor de leuke tijd samen?
Voor die momenten hebben we handige cadeautjes die je in grote aantallen kunt bestellen. Denk aan chocoladeblokjes met daarop een persoonlijke boodschap of tekst, genoeg om heel veel collega's te trakteren. Of wat dacht je van kleine potjes met chocolaatjes als je iedereen wat kleins wil geven?
Een ander goed idee is de lolly-toren van Chupa Chups die maar liefst 200 lollies bevat in alle smaken.

Tip! De SUPER HERO tas

Helemaal in trek is de linnen tas met daarop de SUPER HERO opdruk. De tas is er in de kleuren, wit, creme en zwart en heeft een gave opdruk. Op elke tas kun je onder het design de naam van de ontvanger toevoegen. De linnen tasjes zijn duurzaam en een geschikt alternatief voor de plastic boodschappentassen! Wie ga jij tot jouw superheld bombarderen en verrassen met deze leuke tas?