Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil je een bierliefhebber verrassen met een uniek cadeau? Lat dan een bier cadeau personaliseren! Kies bijvoorbeeld voor een pakket speciaalbier met een zelfontworpen verpakking of laat bierglazen graveren met naam. Je kunt ook jouw favoriete bierfles voorzien van een persoonlijk etiket. Kies het perfecte cadeau voor iemand die van bier houdt. 

14 Cadeaus

Bier cadeaus met cadeauverpakking

Zoek je een origineel en persoonlijk bier cadeau voor een echte bierliefhebber?

Dan hebben we iets speciaals voor jou: een bier cadeaus met jouw eigen persoonlijke touch.

Dit gaat verder dan enkel een paar flessen bier geven geven; dit is een gevoel van samenzijn en toasten op de mooie momenten in het leven.

Stel je het voor: de ontvanger opent hun deur om en daar staat de bezorger op de stoep met een mysterieus, zorgvuldig verpakt cadeau.

In ons assortiment hebben we diverse soorten biertjes die je cadeau kunt geven:

  • een bierpakket met verschillende soorten bier die je kan voorzien met foto
  • diverse soorten speciaalbieren in een zelf ontworpen houten kist
  • Mix bier in een cadeaupakket met een gegraveerd bierglas met daarop een naam of tekst
  • beer barrel set om zelf bier te brouwen met gegraveerde bierglazen
  • Biercollectie met 5 bieren waar je namen of woorden op kan laten printen

Het perfecte bier cadeau zal je zeker kunnen vinden. Het speciaal bier cadeau van Trappistenbier is echt een genot voor de bierliefhebber.

Gepersonaliseerd bier cadeau

De kracht van een gepersonaliseerd bier cadeau zit hem niet alleen in het heerlijke brouwsel dat het bevat, maar je weet wat ze zeggen liefde van de man/vrouw gaat door de maag. Een koud biertje is vaak het begin van mooie gesprekken, een nieuwe start of gewoon om het leven te vieren.

Er is iets mooist aan het versturen van een cadeau die niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook het hart raakt met een persoonlijke boodschap die luid en duidelijk zegt: "Ik heb hierover nagedacht. Ik geef om jou."

Zo wordt een biercadeau versturen een mooi moment van verbinding, van het delen van gelach en misschien zelfs een traan. Het is een originele en nieuwe manier om te laten zien dat je om de persoon geeft die je verrast. Een gepersonaliseerd biercadeau geven is dus meer dan gewoon een drankje voor iemand kopen, je laat zien dat iemand belangrijk is voor je

Kies dus voor het versturen van een biercadeau en toast op de mooie momenten samen. Proost!

Een bierpakket cadeau geven

In ons assortiment vind je diverse soorten bierpakketten. Het zijn niet zomaar bierpakketten. Onze bierpakketten kun je namelijk personaliseren met daarop de naam van de ontvanger, een mooie foto of een mooie tekst.

Personaliseer het bierpakket helemaal zelf met je eigen foto, logo, tekst en/of design. Op deze manier maak je van een standaard bierpakket een uniek en persoonlijk cadeau, waar je een echte man zeker mee kunt verrassen!

Tip: In ons assortiment hebben we ook een bierpakket met persoonlijke bierflesjes!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe bierpakketten en zullen ons aanbod altijd blijven uitbreiden.

Internationale biercadeaus cadeau geven

Verras je vriend, collega of kennis met een gaaf bierpakket met daarin verschillende soorten biertjes.

Je kunt kiezen uit een bierpakket met Hollands bier zoals Amstel, Heineken, Bavaria, Grolsch en Hertog Jan.

Houdt de ontvanger meer van buitenlandse biertjes, geef dan een Belgisch bierpakket cadeau met daarin Tripel Karmeliet, De Koninck, Omer, Gouden Carolus Classic en St. Bernardus Prior. Liever Duits?

Ga dan voor het pakket met blikjes Duits bier met daarin Warsteiner, Bitburger, Krombacher, Franziskaner Hefe Weisse en Lowenbrau Hefe Weisse. Voor de liefhebbers van internationale bieren kun je ook kiezen voor een bierpakket met daarin Asahi (Japans bier), San Miguel (Spaans bier), Desperados (op basis van Tequila), Budweiser (Amerikaans bier) en Peroni (Italiaans bier). Met zo'n ruime keus uit diverse biertjes, weet je zeker dat je voor iedere ontvanger een passend cadeau vindt.

Met zo’n ruime keus uit diverse biertjes, weet je zeker dat je voor iedere ontvanger een passend cadeau vindt.

Bier cadeau versturen

Bier cadeau geven is het ideale cadeau voor een bierliefhebber. Alleen soms ben je zelf niet in staat om het cadeau persoonlijk te geven. Met onze service kun je een simpel zelf een biercadeau versturen, compleet met foto en zelf gemaakte tekst of hun naam erop.

Want niets zegt 'Ik geef om jou' meer dan een speciaal voor hen gemaakt en gepersonaliseerd cadeau.

Een speciaal bier cadeau door jou ontworpen, rechtstreeks aan de deur, met een scala aan verrukkelijke biersoorten om lekker van te genieten. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om de juiste mix van smaken te bieden - licht, donker, zoet, bitter - een wereld van heerlijke bieren, wachtend om ontdekt te worden.

Een lekker biertje is veel meer dan alleen maar een doos bier; het is een ervaring, een avontuur.

Met onze service kun je een gepersonaliseerd bier cadeau versturen, compleet met hun naam erop. Want niets zegt 'Ik geef om jou' meer dan een speciaal voor hen gemaakt en gepersonaliseerd cadeau.

Natuurlijk gaat het bij het geven van geschenken om meer dan alleen het geschenk zelf. Het gaat ook om het moment, de verrassing als ze de deur openen om het cadeaupakket in ontvangst te nemen.

Het gaat erom de lach op hun gezicht te zien als ze de doos met foto vol verschillende bieren openen. Het gaat om dat ene lekkere biertje dat ze op een bijzondere avond openmaken, een biertje dat ze herinnert aan jou.

Laat dus een verrukkelijk biercadeau bezorgen met cadeauverpakking die jij zelf hebt ontworpen.

Andere soorten bieren, de speciaalbieren

Naast de internationale biertjes, hebben we ook bierverzamelingen met een thema. Zo is er een alcoholvrij bierpakket voor mannen en vrouwen die liever een 0.0 drinken. Wil iemand eens wat anders proberen? Geef dan een bieren cadeau van diverse kleine brouwerijen met daarin een Texels Skuumkoppe, Lamme Goedzak, Jopen Mooie Nel IPA, Kompaan Bondgenoot of ‘t IJ Zatte.

Maar je kunt ook kiezen voor een verpakking met daarin enkel Trappistenbiertjes of fruitbiertjes.

Zo maak je een unieke bierproeverij

Je hoeft de deur niet uit om een unieke bierproeverij te organiseren voor een feestelijke gelegenheid. Je kan verschillende bier cadeaus combineren tot 1 groot cadeaupakket met bieren. Uiteraard voorzien van foto, naam en geschreven boodschap.

Zoek bieren uit en personaliseer deze, al onze bierpakketten bestaan uit 5 verschillende soorten biertjes. Kies bijvoorbeeld een Belgisch & Duits bierpakket en je hebt al 10 unieke bieren. Laat je vrienden geblinddoekt een voor een een slokje nemen van de bieren en kijk wie de bierexpert is!

Top biercadeau: bier in gepersonaliseerde kist

Naast de verzameling bierpaketten kun je natuurlijk een heerlijk biertje geven dat verpakt zit in een zelf ontworpen houten kist. Je uploadt eenvoudig wat leuke foto’s, kiest een van onze designs en in een handomdraai heb jij een unieke bierkist ontworpen.

Je kunt kiezen uit diverse soorten biertjes zoals een Duvel Moortgat, Westmalle Tripel, La Trappe Isid’or, La Trappe Quadrupel of een Kasteel Cuvée Chateau.

Uniek bier cadeau: bieren combinieerd met een gegraveerd glas

De echte bierliefhebber maak je zeker weten ontzettend blij met een pakket met daarin niet alleen zijn of haar lievelingsbier maar ook een eigen gegraveerd glas.

Het bier en het glas komen in een luxe houten kist en kun je dus eenvoudig cadeau geven aan de ontvanger. Op het bierglas kun je elke naam laten graveren, je hebt dus een uniek én persoonlijke cadeau te pakken!

Bierpakketjes voor elke gelegenheid

Er is altijd wel een reden om iemand te verblijven met een mooi cadeau. Speciaal voor veel voorkomende gelegenheden hebben we speciale cadeaus ontwikkeld. Zo kun je die bierpakketten vinden voor vaderdag, voor opa’s, om de Peter te bedanken of gewoon voor een verjaardag. Binnen elk thema vind je verschillende leuke designs om het cadeau helemaal af te maken. Upload een mooie foto, voeg een lieve boodschap toe en de naam van de ontvanger en je hebt gegarandeerd een cadeau waar je hem heel erg blij mee maakt.

Gepersonaliseerd bierbrouw pakket

Heb je altijd al wel eens je eigen bier willen brouwen? Dan is het brew barrel pakket een echte aanrader. Ideaal cadeau voor iedereen die een persoonlijk biertje wil brouwen. Wat is jouw ultieme bier? Blond bier? of hou je van speciaal bier? We hebben een Lager en IPA variant van het brouwbrouwpakket

Je kan het bierbrouwpakket ook zelf houden en zo origineel bier maken, maar het is nog leuker om samen met je vrienden een eigen brouwerij te beginnen en samen het perfecte biertje brouwen.

In het pakket zitten alle ingrediënten om je eigen bier te brouwen. Het ultieme bier cadeau voor iedere bierliefhebber.

Bij het pakket zitten twee gepersonaliseerde bierglazen, die je zelf kan ontwerpen met persoonlijke boodschap. Zodra het eigen biertje is gebrouwen kunnen jullie proosten op het leven.

Diverse soorten bierglazen graveren

Wist je dat je diverse soorten bierglazen kunt laten graveren? Kies voor een bierglas op een voetje, een heuse bierpul of een Weizen bierglas. We graveren alle bierglazen al vanaf 1 stuk. Het was dus nog nooit zo eenvoudig om iemand te verrassen met zijn of haar eigen bierglas! Leuk om je bier kado te vergezellen met een passend bierglas.