• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Super snelle levering!

Vaderdag cadeau

Vaderdag in Antwerpen

Voor 16:00u besteld, morgen in huis!

Geef papa een stoere nieuwe look

Schol, op mijn papa

Voor de allerstoerste papa's

Papa's persoonlijke bierselectie


Vaderdag Antwerpen 2020

Vrijdag 19 maart 2020 is het weer zover, Vaderdag in Antwerpen! De dag dat vaders in het zonnetje gezet worden. Wil jij laten weten aan je vader dat hij de beste, de liefste en de stoerste is? Ontwerp dan één van onze cadeaus, speciaal voor je papa. Wij hebben een groot aanbod in vaderdag cadeaus, die je allemaal zelf kunt personaliseren met tekst en foto.

Cadeau ideeën

Het is altijd lastig om weer een plezant en origineel cadeau te bedenken. Vandaar dat we jou een beetje proberen te helpen met cadeau ideeën voor Vaderdag. Een van de populairste cadeaus ieder jaar is de sleutelhanger foto. Je kunt kiezen uit verschillende sleutelhangers en hier de leutigste of zotste foto van jullie in laten maken. Een ander populair cadeau is een bierpakket, kies het lievelingsbier van je vader uit en laat een foto en/of tekst op de verpakking drukken. Geef hier een glas bij met een plezante tekst en de naam van je vader erin gegraveerd. Of ontwerp zelf sokken, kies een vrolijk design en maak het persoonlijk met een toffe foto of een quote.

Chocolade

Is jouw papa een grote snoeper? Dan is het plezant om Milka chocolade te geven die je zelf kunt ontwerpen met je eigen tekst en foto. Dat maakt de chocolaatjes nog zaliger. Of is uw papa meer fan van Toblerone ? Deze kun je ook ontwerpen met jouw eigen foto en/of tekst. Om het echt persoonlijk te maken kun je ook nog kiezen voor chocolade pralines met een foto erop van jouw papa.

Wist je dat?

De eerste Vaderdag vond op 19 juni 1910 plaats in Washington. Deze dag werd pas officieel erkend in 1972. Sindsdien wordt er bijna over heel de wereld Vaderdag gevierd. Vaderdag wordt in veel landen op een andere gevierd. In Spanje, Italië, Portugal en ons eigen Antwerpen wordt er al op 19 maart Vaderdag gevierd, terwijl het in het grootste deel van Vlaanderen pas in juni is.

Wat te doen op Vaderdag?

Naast het geven van een cadeautje aan je papa, is het leuk om samen iets te gaan doen. Je begint de dag natuurlijk met een ontbijtje op bed, met verse broodjes, koffie en een sapje. Kleed je mooi aan aan en ga samen lekker op avontuur. Is jouw vader actief? Ga dan samen karten en kijk wie het snelste is. Houdt jouw vader meer van dieren? Dan kun je samen naar een dierentuin gaan en alle mooie dieren bekijken. Of bezoek samen een museum en neem een duik in de geschiedenis. Je hebt hoe dan ook een leuke dag samen met je vader.

Het gaat om het cadeau!

Een cadeau hoeft niet altijd duur of groot te zijn. De meeste mensen vinden het leuker om te weten dat iemand aan hen gedacht heeft. En dan is het natuurlijk nog leuker als het cadeau gepersonaliseerd is. Wij geloven dat mensen gelukkig worden van het krijgen van cadeaus, maar zeker ook van het geven van cadeaus. Wij noemen dat ‘The Art of Giving’. Door te geven, kun je een beetje geluk geven: Spread a little happiness!

Kan ik je helpen?
1 met