• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
< Terug
Kies zelf je bezorgmoment

Vaderdag cadeau

met foto en tekst

Voor 16:00u besteld, morgen in huis!

Geef papa een stoere nieuwe look

Schol, op mijn papa

Voor de allerstoerste papa's

Papa's persoonlijke bierselectie


Het meest unieke Vaderdag cadeau

Vaderdag is dé moment om hem een gepersonaliseerd cadeau te geven. Met ons groot assortiment aan geschenken voor alle vaders, kies je er zo eentje uit. Ontdek snel al onze Vaderdag cadeaus en laat hem weten dat hij de beste is!

Ga voor het mooiste cadeau voor Vaderdag

Weet je niet wat kopen voor Vaderdag? Wij helpen je graag door je te laten kiezen uit zo’n 2000 cadeautjes. Stuk voor stuk zijn ze te personaliseren met naam, tekst, foto of een combinatie ervan. Onze editor staat ook vol met originele en leuke designs waar je uit kan kiezen waardoor je je Vaderdag cadeau nog specialer maakt. De beste papa van de wereld zal niet weten wat hem overkomt als hij zijn uniek cadeau voor Vaderdag ziet met foto en/of tekst die jij gekozen hebt!

Een gepersonaliseerd Vaderdagcadeau met tekst of een foto

Drinkt jouw vader wel eens graag een biertje? Dan kan je hem heel blij maken met één van onze bierpakketten. Of is hij eerder een kookfanaat? Geef hem een Kookboek met zijn eigen naam. Op zoek naar iets ontroerender? We hebben hele mooie fotoalbums die jij kan vullen met jullie leukste foto’s. Natuurlijk hebben we ook iets voor de gadgetfreaks. Met een stijlvolle leren laptopcover wordt zijn laptop goed beschermd. En voor de papa’s die elke dag beginnen met een koffie is er ook nog de mok Mok . Laat hem elke ochtend herinneren aan een leuk moment met een gepersonaliseerde koffiemok.

Kan ik je helpen?
1 met