Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een sterke drank cadeau doen is altijd een goed idee, zeker wanneer je de fles een persoonlijke touch geeft. Van whisky, gin en wodka tot een unieke selectie van de beste likeuren! 

19 Cadeaus

Heerlijk cadeau: sterke drank in zelf ontworpen kist

Wil je iemand verrassen met een fles sterke drank? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Hier vind je namelijk een ruim assortiment sterke dranken, die verpakt zijn in een luxe houten kist. Je kunt jouw cadeau sterke drank in het handomdraai extra bijzonder maken, door de houten drankkist te laten bedrukken met jouw eigen ontwerp. Kies uit een van de vele designs in de online editor en voeg hieraan jouw foto en/of tekst toe.

Likeur: cadeau in unieke kist

De liefhebbers van een heerlijk zoet likeurtje verras je met een gepersonaliseerde fles van een van de populairste soorten. Is iemand een grote fan van Amaretto Disaronno of toch liever Bailey’s? Dat maakt niet uit. Je ontwerpt eenvoudig een mooie houten kist met daarop een bijzondere foto van jullie samen, voeg een persoonlijke boodschap toe en je cadeautje is helemaal klaar om te geven. Naast Amaretto Disaronno en Bailey’s kun je ook kiezen uit Jägermeister, Licor 43, Limoncello, Sambucca Vaccari of een flesje Schrobbeler.

Zo’n heerlijke fles likeur is natuurlijk een ontzettend mooi cadeau voor vaderdag, moederdag, een housewarming of als afscheidscadeau van een collega.

Rum en cognac

Omdat smaken verschillen en we graag iedereen blij maken met een mooi en persoonlijk cadeau vind je in ons assortiment sterke drank ook diverse soorten rum en cognac. Een heerlijke fles Bacardi witte rum in een gepersonaliseerde kist is bijna altijd wel goed cadeau. Ben je op zoek naar een lekkere fles bruine rum? Geef dan een heerlijke fles Old Captain Rum cadeau.

Voor de liefhebbers van cognac hebben we de klassiekers Joseph Guy en Remy Martin die je cadeau kunt geven in je zelf ontworpen houten drankkist.

Wodka

Natuurlijk mag ook een lekkere fles wodka niet ontbreken in het assortiment. Verras iemand met een heerlijke Smirnoff of een Franse Grey Goose met een zachte, volle smaak.

Gin pakketten met Gin-Tonicglas

Helemaal populair zijn de diverse Gin-Tonic pakketten. Geef een fles in een zelf ontworpen houten kist, verras de ontvanger met Gin-Tonicglas met zijn of haar naam erop! Of je nu gaat voor de Bombay Sapphire Gin, een Peaky Blinders ginpakket of onze eigen YourSurprise Gin. Kies zelf hoe jij de echte Gin-Tonic liefhebber wilt verrassen!

Whisky pakketten

De echte whisky liefhebber kun je ook verrassen met een goede fles whiskey in een zelf ontworpen kist óf met een eigen whisky-glas. Bekijk het hele assortiment op de pagina’s met alle Whisky’s.

Houten kist met FSC keurmerk

De houten kist is voorzien van het FSC keurmerk, zodat je ook nog eens bijdraagt aan een duurzaam en verantwoord beheer van de bossen.