Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De doop van een kind is een heel bijzonder moment in zijn geestelijk leven. Of je nu op zoek bent naar een cadeau of decoraties voor je doopfeest, we hebben een breed assortiment aan accessoires en gepersonaliseerde cadeaus!

61 Cadeaus

Je hebt 48 van 61 cadeaus bekeken

Doopcadeau

Wordt er binnenkort een kindje gedoopt? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen, want het dopen van een kind is een bijzondere gebeurtenis waar een doopcadeau zeker bij hoort! Ben jij nog op zoek naar een origineel doopcadeau waarmee je zowel de ouders als het kindje op op deze feestelijke dag mee kan verrassen? Dan bieden wij van YourSurprise hulp, want bij ons vind je de meest unieke doopcadeautjes met een blijvende herinnering.

Al onze cadeaus kun je namelijk zelf persoonlijk maken met je eigen naam, foto en tekst. Van prachtige gegraveerde sieraden tot aan de leukste kinderboeken met naam, het juiste doopcadeau vind je bij YourSurprise!

Baby cadeau

Op de dag van de doop zullen de ouders en het kindje een groot aantal doopcadeautjes ontvangen. Aan jou dus de taak om het leukste cadeau te geven. En met een zelfontworpen cadeau gaat je dit vast en zeker lukken. YourSurprise heeft een ruim assortiment met de leukste baby cadeaus, voor zowel jongens als meisjes.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een lieve knuffel met naam of een schattig rompertje met de foto en naam van het kindje erop. Geef je liever een baby cadeau om mee te spelen? Laat dan supermooie houten speelgoed voorzien van de naam van het kind en je bent verzekerd van een uniek baby cadeau!

Cadeau Doop

Doopfeestjes worden steeds populairder, het hele jaar door vinden ze plaats. De peter en de meter van het kindje geven vaak iets symbolisch als cadeau doop, omdat zij de rest van hun leven een belangrijke rol spelen in het leven van het kind.

Ben jij als peter of meter nog op zoek naar een mooi cadeau doop voor jouw petekindje? Kies dan voor een van de unieke doopcadeautjes van YourSurprise. Door het cadeau doop zelf te ontwerpen voor je petekindje geef je echt iets speciaals cadeau, wat met liefde is gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een spaarpot laten bedrukken met de foto van het kindje. Want het is zeker niet ongebruikelijk dat de peter en meter hun petekind zo af en toe voorzien van een extra zakcentje.

Kinderbestek met naam

Een leuk, persoonlijk en vooral tijdloos cadeau is kinderbestek met naam. Het kinderbestek gaat jaren mee en vele volwassen hebben hun eerste kinderbestek nog als herinnering. Daarnaast is zorgt bestek, dat speciaal voor kinderen is gemaakt, voor een betere motoriek en maakt persoonlijk kinderbestek van iedere maaltijd een feestje. Kies voor het unieke nijntje kinderbestek. Met zo’n mooi doopcadeau maak je zeker indruk!

Een kindje dat wordt gedoopt, is een prachtig symbolisch moment. Ben jij trotse ouder, peetoom, peettante, opa of oma van de dopeling en wil je daarom extra uitpakken? Laat dan een prachtige zilveren armband graveren met de naam van de baby en eventueel de geboortedatum. Een waardevolle herinnering die een leven lang meegaat.

Dit cadeau zal de doopplechtigheid nog een extra persoonlijk tintje geven. Een unieke geboortetegel voorzien van een prachtig design met daaraan toegevoegd een foto, naam en de geboortedatum van de dopeling. Zorg met dit doopcadeau voor een prachtig aandenken aan deze bijzondere gebeurtenis.