Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De kwaliteitschocolade van Toblerone is moeilijk te weerstaan. Wanneer je een liefhebber van Toblerone écht wil verrassen, laat je een persoonlijke Toblerone maken. Op de iconische wikkel staat dan de naam van de ontvanger van het cadeau. Voor de Toblerone met naam heb je de keuze uit verschillende formaten, van M tot de 4,5 kg reep XXL.

Toblerone chocolade

Iedereen kent de gele verpakking van Toblerone met de rode letters en wie is er niet dol op deze heerlijke chocolade? Wil je een echte zoetekauw blij maken met een leuk cadeau? Geef dan een reep Toblerone met iemand zijn eigen naam erop. YourSurprise heeft een unieke samenwerking met Toblerone en daarom mogen wij de merknaam Toblerone vervangen door iemand zijn eigen naam. In exact hetzelfde lettertype. De reep ziet er precies zo uit als in de winkel, alleen dan gepersonaliseerd. Ook kun je een foto en een persoonlijke boodschap op de reep laten zetten. Zodra de ontvanger de voorkant open maakt, ziet hij of zij vanzelf de boodschap.

Verschillende Toblerone-repen

In ons assortiment vind je diverse Toblerone repen: * 100 gram * 200 gram * 360 gram * 4,5 kilo

Ja, je leest het goed! Is iemand echt helemaal verzot op Toblerone? Dan is de reep van 4,5 kilo echt het ultieme genot. Je vindt deze reep onder de naam XXL.

Verschillende designs

Je hebt keuze uit verschillende designs: * het gewone standaard design * een design met hartjes, super leuk voor Valentijnsdag of als gewoon cadeau voor je liefje * een Vaderdag-design * een Moederdag-design * een zakelijk ontwerp

Toblerone als zakelijk relatiegeschenk

Wil jij jouw relaties of medewerkers verrassen met een heerlijke reep chocola? We kunnen eenvoudig een groot aantal Toblerone-repen personaliseren. Jij levert een excel bestand met voornamen aan en wij zorgen dat iedereen zijn eigen chocoladereep krijgt. Neem contact op met onze zakelijke afdeling als je hier meer over wilt weten!

Benieuwd? Ontwerp je eigen gepersonaliseerde Toblerone-reep eenvoudig in onze editor!

In onze online editor kun je eenvoudig je eigen Toblerone reep ontwerpen. Je voert een naam in en daarna kun je 5 regels tekst en een persoonlijke foto toevoegen aan de binnenkant van de reep. Op de XXL-reep kun je momenteel alleen een naam toevoegen!

YourSurprise maakt alle gepersonaliseerde repen gewoon in huis. Hierdoor kunnen we snel leveren. Bestel je voor 16.00 uur, dan heb je de gepersonaliseerde Toblerone-reep morgen in huis!