Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ontdek de ultieme verwennerij met onze gepersonaliseerde Tony's Chocolonely chocoladecadeaus, perfect voor de zoetekauw in jouw leven. Van chocoladerepen tot giftboxes, elke lekkernij is gemaakt met de beste eerlijke ingredienten en gepersonaliseerd met jouw naam, foto en/of boodschap naar keuze.

3 Cadeaus

Gepersonaliseerde Tony's Chocolonely giftbox

Tony’s Chocolonely is een Nederlands bedrijf dat zich inzet voor 100% slaafvrije chocolade. Daarom koopt Tony’s Chocolonely alle cacao zelf in bij Afrikaanse boeren. Ken jij iemand waarbij chocolade in buurt niet veilig is en gelijk wordt opgeslokt? Hoe gaaf is het dan om iemand een reep te geven waar een verhaal achter zit.

Tony’s Chocolonely giftbox

Wil jij je ouders bedanken, omdat ze er altijd voor je zijn? Heeft je broer een nieuwe baan en wil je hem feliciteren? Of wil je hem of haar zomaar een cadeautje geven? Dan is de Tony’s Chocolonely giftbox het ideale cadeautje om te geven. Je kunt kiezen voor de karamel-zeezout reep of een reep melkchocolade. Je kan de giftbox personaliseren met een foto en een lieve/gekke tekst erop. Hiermee maak jij het echt een persoonlijk cadeau om te geven en zal de ontvangen heel erg verrast zijn met zo’n origineel cadeau.

Tony’s Chocolonely - liefde

Heb jij een geheime crush op iemand? Of wil jij je vriend(in) in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan de Tony’s Chocolonely giftbox - liefde. Dit is echt een grote verrassing, want je kan de giftbox personaliseren met een foto en een lieve tekst. Geef de giftbox bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, hiermee heb je gelijk een origineel cadeau.

Ontdek de heerlijke wereld van Tony's Chocolonely: gepersonaliseerd met foto, naam en/of tekst

Tony's Chocolonely heeft een plaats veroverd in de harten van chocoladeliefhebbers over de hele wereld vanwege de ongeëvenaarde kwaliteit en het feit dat ze zich sterk maken voor ethische bevoorrading. Maar er zit zoveel meer achter het verhaal van Tony's Chocolonely dan je op het eerste gezicht zou denken.

De reis begon in 2005, met de frustratie van journalist Teun van de Keuken over de grimmige kwestie van kinderarbeid en slavernij in de cacao-industrie. Tony's Chocolonely kwam als antwoord om deze dringende sociaaleconomische problemen aan te pakken en tegelijkertijd wereldwijd chocoladeliefhebbers te laten genieten.

Daarnaast is Tony's Chocolonely geliefd om zijn gevarieerde chocolade assortiment. Of je nu fan bent van de klassieke melkchocolade, een voorkeur hebt voor de pure variant, of zin hebt in iets avontuurlijks (zoals hun zeezout karamel of amandel honing nougat chocolade repen), er is een Tony's Chocolonely creatie speciaal voor jou.

YourSurprise heeft in samenwerking met Tony's Chocolonely een uniek Tony's Chocolonely cadeau bedacht: gepersonaliseerde chocoladerepen en cadeaus!

Waarom Tony's Chocolonely het perfecte cadeau is

Met Tony's Chocolonely geef je niet alleen een stuk chocolade van uitzonderlijke kwaliteit, maar draag je ook bij aan een wereld waarin chocolade 100% vrij van slavernij wordt geproduceerd.

Elke reep Tony's Chocolonely wordt gemaakt met ingrediënten die op verantwoorde wijze zijn ingekocht, zodat de betrokken boeren een eerlijk loon krijgen. Als de ontvanger iemand is die ethische consumptie en duurzaamheid belangrijk vindt, is dit het perfecte cadeau.

Bovendien kun je jouw Tony's Chocolonely chocolade cadeau personaliseren met een unieke personalisatie. Voeg je foto, naam en/of tekst toe. Een geweldig cadeau om iemand een gelukkige verjaardag te wensen, te verrassen voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat je een glimlach op zijn of haar gezicht wilt zien.

De kunst van het geven: gepersonaliseerde Tony's Chocolonely chocolade cadeaus

Je vraagt je misschien af, wat maakt Tony's Chocolonely YourSurprise dan het perfecte gepersonaliseerde cadeau? Je kunt kiezen uit een selectie van Tony's Chocolonely cadeaus, zorgvuldig samengesteld in zowel smaak als verpakking, zodat je een uniek cadeau kunt maken, voor jezelf of een ander.

Onze gepersonaliseerde Tony's Chocolonely cadeaus:

  • Een mega Tony's Chocolonely reep met een selectie van 5 chocoladerepen: melk, melk & karamel zeezout, melk & hazelnoot, melk nougat en pure chocolade. De mega reep kan natuurlijk gepersonaliseerd worden met een foto, naam en/of tekst.
  • Een Tony's Chocolonely cadeauverpakking verkrijgbaar in een 3-pack of een 6-pack. De kleurrijke doos waarin de reep zit, kan gepersonaliseerd worden in onze online editor.
  • Een gepersonaliseerde chocoladereep in een unieke en gepersonaliseerde giftbox in een Tony's Chocolonely ontwerp of een ontwerp naar keuze uit onze editor.

Hoe kan ik Tony's Chocolonely personaliseren?

Het personaliseren van je Tony's Chocolonely cadeau is een makkelijke, passende manier om iemand extra te verwennen. Bedank iemand voor zijn hulp, feliciteer hem met zijn afstuderen, vier zijn verjaardag of zeg "ik hou van je".

Met YourSurprise en Tony's Chocolonely is het mogelijk om een mooie nieuwe herinnering te creëren, die nog lang blijft nadat het laatste stukje chocolade is genuttigd! Volg deze stappen om jouw gepersonaliseerde Tony's Chocolonely cadeau te maken:

  1. Selecteer één van de gepersonaliseerde Tony's Chocolonely cadeaus uit ons assortiment
  2. Selecteer de variant die je wil en open de editor om jouw cadeau te bewerken
  3. Kies één van de ontwerpen in onze editor, voeg je foto, tekst en/of naam toe en maak zo jouw gepersonaliseerde chocoladegeschenk
  4. Check het voorbeeld en plaats je bestelling!

Wij zorgen ervoor dat je Tony's Chocolonely cadeau wordt afgeleverd op jouw adres naar keuze.