Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Personaliseer je Trixie cadeau met een foto en/of naam. Kies je favoriete dier en creëer je eigen Trixie sporttas, knuffel en/of etui.

24 Cadeaus

Gepersonaliseerde cadeaus Trixie: accessoires voor kinderen met dieren

Ontdek de nieuwe gepersonaliseerde cadeaus met naam uit de Trixie-collectie. Schoolaccessoires en zachte knuffels in de vorm van een dier. Unieke etui, knuffel en sporttas dankzij hun sprookjesachtige stijl, van zeer lieve dieren: de olifant, de vos, het konijn en de koning van de jungle; de Leeuw.

Een olifant, vos, leeuw of konijn, welke kies jij?

Welk dier is jouw favoriet? Houdt jouw kind ook van de natuur en dieren? Maak de dagen op school leuker met deze nieuwe accessoires van het merk Trixie. Kies in plaats van een klassiek etui een schattig etui met vossen-, konijnen-, olifanten oren, of met leeuwenmanen. Afhankelijk van het gekozen dier kun je een kleurrijk cadeau krijgen: geel van de leeuw, roze van het konijn, blauw van de olifant en oranje van de vos. Je kunt de Trixie etui personaliseren met de naam van jouw kindje.

Trixie gymtas met naam

Kies in plaats van de gebruikelijke plastic wegwerp gymtassen, een hele mooie gepersonaliseerde sporttas. Een herbruikbare tas voor jouw kind, met hun favoriete dier. Laat je uniekheid en stijl zien door te kiezen uit een van de kleurrijke Trixie gymtassen. Uiteraard zijn ze niet alleen bedoeld voor de kleintjes.

Trixie knuffels zijn voor jou beschikbaar bij YourSurprise!

Wil je jouw kind, jouw kleinzoon of familie vrienden een echt maatje cadeau doen? De nieuwe diervormige Trixie knuffels zijn zacht, leuk en perfect om mee te knuffelen. Zacht speelgoed heeft een grote betekenis als het als cadeau wordt gegeven tijdens de groeifase van kinderen, het zijn vrienden die er voor altijd zullen zijn. Je kunt de Trixie knuffels personaliseren met een ontwerp, een naam en/of een foto. Zo heb je een echt persoonlijk cadeau, voor een newborn babykamer of voor de babyshower van je kleindochter. Wat de speciale gelegenheid ook is, een Trixie knuffel is het liefste en meest kleurrijkste cadeau dat er is! De andere goede reden om het te kopen is het gebruikte materiaal, 100% eco-katoen (GOTS-gecertificeerd) en de vulling: 100% gerecycled polyester. Wil je meer knuffels ontdekken? Bekijk al onze pgepersonaliseerde knuffels.