Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Het traject van elke student naar een diploma is anders. Dus waarom zou je ze een one-size-fits-all afstudeer cadeau geven, zoals contant geld of een cadeaubon? Bovendien wordt je gepersonaliseerd afstudeer cadeau bewaard en herinnerd, lang nadat contant geld al is uitgegeven en vergeten. Kies uit onze collectie en druk je stempel op het hart van de afgestudeerde. 

221 Cadeaus

Je hebt 48 van 221 cadeaus bekeken

Geslaagd cadeau: Hoera, geslaagd in 2024!

Eindelijk, na een jaar van slapeloze nachten en intensief studeren, is de tijd gekomen om alles achter je te laten en het einde van de schoolperiode te vieren.

Proficiat aan alle afgestudeerden! Je hebt hard gewerkt, die examens gehaald en nu is het tijd om je prestaties te vieren. Maar wat is een feest zonder het perfecte afstudeercadeau?

Bij YourSurprise vind je het leukste gepersonaliseerde geslaagd cadeau .

Wat geef je iemand die geslaagd is?

Afstuderen is een belangrijke mijlpaal in iemands leven en vraagt om een attent en gedenkwaardig geslaagdcadeau. Er zijn verschillende ideeën die je kunt bedenken, misschien iets om het harde werk en de uiteindelijke prestatie te vieren of iets om uit te kijken naar het volgende hoofdstuk.

Voor de gesglaagde die aan het werk gaat kun je denken aan een gepersonaliseerde laptophoes of muismat.

Voor de gesglaagde die er een tijdje tussenuit wil en van een reis wil genieten, kun je denken aan een reisgeschenk, zoals een koffer of een reisdagboek.

Voor de gesglaagde die gewoon lekker wil feesten en de studiedagen achter zich wil laten, kun je denken aan een cocktailset of een fles wijn.

Unieke geslaagd cadeaus voor hem en voor haar

Gefeliciteerd! Je favoriete afgestudeerde heeft de eindstreep gehaald, en nu is het tijd om hun prestaties te vieren door ze een gedenkwaardig afstudeercadeau te geven. Of ze nu hun middelbare school, universiteit of postdoctorale studie afronden, wij hebben een lijst met de beste geslaagd cadeaus voor hem en haar. Dus, laten we erin duiken en het perfecte cadeau vinden voor deze gedenkwaardige gelegenheid:

 • Een trofee voor de "beste student"
 • Een gegraveerde pen, want die raken nooit uit de mode
 • Een wellness beautybox voor een ontspannende tijd
 • Een espresso Martini cocktail set met shaker
 • Een chupa chups boeket met felicitatiekaartje
 • Een milka geschenkdoos met bonbons met een afstudeer boodschap

De meest ongewone cadeaus voor het afstuderen: gepersonaliseerde geslaagd cadeaus

Het afstudeerseizoen is aangebroken, en het is tijd om buiten de gebaande paden te denken voor die unieke cadeaus. Soms wil je een cadeau vinden dat niet alleen uniek is voor de ontvanger, maar ook ongewoon.

Via YourSurprise kunt je een unieke geslaagd cadeau vinden en deze met uw creativiteit personaliseren.

Hier een aantal gepersonaliseerde afstudeercadeau ideeën die je niet mag missen:

 • Een gigantische tube Celebrations bonbons met naam
 • Een set borrelglaasjes met gegraveerde naam
 • Een chocoladetelegram met uw eigen tekst. Je kunt bijvoorbeeld "Gefeliciteerd, het is je gelukt!" spellen.
 • Een boeket gedroogde bloemen met een kaartje
 • Een reusachtige chocoladereep van je favoriete merk
 • Een leren portemonnee met naam

Afstudeercadeau voor de geslaagde

Eindelijk zit de middelbare schooltijd erop. Hoewel het dit jaar wel een hele vreemde situatie was: examens in tijdvakken en andere regels dan normaal. Waarschijnlijk heeft de persoon voor wie jij op zoek bent naar een cadeau veel online lessen gevolgd via Teams, Zoom, of Google Hangouts. Deze prestatie is minstens even groot. Alle reden dus voor een feestje (wel op afstand!) en een mooi cadeau!

Houten wenskaart om iemand te feliciteren

Wil je iemand door middel van een klein gebaar iemand gefelicteerd wensen? Verstuur dan een houten wenskaart! De wenskaart ontwerp je eenvoudig in onze online editor. Je kiest een ontwerp, uploadt een foto en voegt een persoonlijke tekst toe. Wij doen de rest en zorgen ervoor dat de wenskaart met felicitaties op tijd bij de geslaagde in huis is!

Feestelijke cadeaus voor een eindexamen

Bij een feestje hoort natuurlijk een lekkere fles champagne! Bij YourSurprise kun je diverse goede flessen champagne laten personaliseren met een zelf ontworpen etiket of laten leveren in een kist met gepersonaliseerde deksel. Je kunt op het deksel een persoonlijke boodschap achterlaten. Wij graveren of bedrukken de kist met een persoonlijke foto of tekst. Je ontwerpt het etiket of de kist eenvoudig in onze online editor. Je uploadt een leuke foto of kiest een mooi ontwerp. Voeg je persoonlijke boodschap toe en klaar is Kees!

Wil je een cadeau geven dat echt blijvend is? Kies dan voor het champagnepakket met daarin 2 gegraveerde champagneglazen. Op de glazen kun je een eigen boodschap laten graveren. Doordat de opdruk in de glazen gelaserd wordt, blijft deze mooi. De glazen zijn een leuk cadeau voor de geslaagde, zeker voor later. Het is een blijvend aandenken aan de bijzondere examenperiode en zal zeker in de uitzet meegaan!

Een ander populair cadeau is de Celebrations fles, een champagnefles met daarin kleine varianten van Mars, Bounty, Twix, Snickers en nog heel veel meer. Je kunt op de giftbox de naam van de ontvanger laten plaatsen, compleet in logo van de snoepjes. Een leuk cadeau voor de geslaagde die wel van een chocolaatje houdt!

Zoek je een geslaagd-cadeautje voor een echte snoepkous? Dan is de lolly-toren van Chupa Chupa een echte aanrader. De toren telt maar liefst 200 lolly’s in alle verschillende smaken. Je kunt de toren laten personaliseren met een eigen foto of tekst. Zo kun je iemand dus feliciteren met zijn of haar diploma op de toren zelf. Je ontwerpt de toren eenvoudig online in onze editor!

Zoek je een blijvend cadeau dat niet gegeten of gedronken kan worden? Dan zijn de bedrukte mokken een leuk cadeau idee. Je kiest een design naar keuze en voegt daar een leuke foto of de naam van de geslaagde aan toe. De mokken zijn vaatwasserbestendig, dus je cadeau blijft zeker mooi en zal lang meegaan!

Andere feestelijke momenten

De eindexamens zijn natuurlijk niet het enige examen waar iemand voor kan slagen! Onze cadeautjes zijn ook leuk voor iemand die rijexamen gedaan heeft en geslaagd is voor het rijbewijs. Andere grote momenten die wel een cadeautje en een feestje verdienen zijn natuurlijk het afstuderen of het afronden van een vervolgopleiding. Maar ook iemand die naast z’n werk een studie heeft gedaan en die heeft afgerond verdient wel een feestelijk cadeautje!

Uniek geslaagd cadeau voor hem en voor haar

Eindelijk, na een jaar van slapeloze nachten en intensief studeren, is de tijd gekomen om alles achter je te laten en het einde van de schoolperiode te vieren.

Gefeliciteerd aan alle afgestudeerden! Je hebt hard gewerkt, die examens gehaald en nu is het tijd om je prestaties te vieren. Maar wat is een feest zonder een geslaagd cadeau?

Bij YourSurprise vind je het leukste gepersonaliseerde cadeau voor geslaagde.

De leukste afstudeercadeaus: een Cadeau voor geslaagde

Afstuderen is een belangrijke mijlpaal in iemands leven en vraagt om een attent en gedenkwaardig afstudeercadeau. Er zijn verschillende ideeën die je kunt bedenken, misschien iets om het harde werk en de uiteindelijke prestatie te vieren of iets om uit te kijken naar het volgende hoofdstuk. Maar wat geef je iemand die geslaagd is? Vind een geweldig cadeau:

Voor de afgestudeerde die aan het werk gaat kun je denken aan een gepersonaliseerde laptophoes of muismat.

Voor de afgestudeerde die er een tijdje tussenuit wil en van een reis wil genieten, kun je denken aan een reis geschenk, zoals een koffer of een reisdagboek.

Voor de afgestudeerde die gewoon lekker wil feesten en de studiedagen achter zich wil laten, kun je denken aan een cocktailset of een fles wijn.