• De tofste cadeaus aan huis geleverd
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 72272 beoordelingen
Astrid
op 26-09-21

"De kados zijn zuper en af en toe nieuwe dingen zauw leuk zijn en raat het zeker ook andere mensen.."

10 van 10
Erwin
op 26-09-21

"Het kado was super "

9 van 10
Salwa
op 26-09-21

"Super service, ben echt zo te vreden. Geen Feedback nodig, echt super werk!! "

10 van 10

Gepersonaliseerde Eerste vaderdag cadeaus.

Voor de eerste keer vader worden is een speciaal en onvergetelijk moment, een vader zijn voor de eerste keer geeft je leven een hele nieuwe betekenis. De allereerste Vaderdag is een speciaal moment voor de hele familie, niet alleen voor de vader. De kleine spruit kan dan nog niet in staat zijn om zijn vader te vieren, maar de moeder zal de kans niet willen missen om papa een speciaal cadeau te geven voor zijn eerste Vaderdag. .

Originele Eerste vaderdag cadeaus

Dit unieke moment vraagt voor een origineel Vaderdag Cadeau, dus een gepersonaliseerd cadeautje is perfect. Een speciaal cadeau creëren is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest. Heel simpel: selecteer een leuke foto en voeg een persoonlijke boodschap toe aan een van onze vele mooie Eerste Vaderdag cadeaus.
En wat denk je van een schattige “matching outfit” als een cadeau? De baby kan de gepersonaliseerde romper dragen met een eigen tekst of foto en de vader kan een gepersonaliseerde t-shirt dragen met matching designs. Je kan bijvoorbeeld ‘like father, like son” toevoegen, samen zullen ze ongetwijfeld schattig lijken en zo creeër je het perfecte fotomoment.

Cadeaus voor aanstaande vaders

Als je gewoonweg je enthousiasme niet kan houden en je vaderdag wilt vieren voor de kleine spruit op de wereld is gekomen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen met een cool cadeau of tips voor de aanstaande papa. Je kan je vreugde delen door je emoties neer te pennen op een gepersonaliseerde kaart, bijvoorbeeld. Onderschat nooit de kracht van een klein gebaar. Een echt persoonlijk en gemeend cadeau kan zoveel meer waard zijn dan je je kan inbeelden, of het nu klein of groot is.

Eerst vaderdag op afstand vieren

Wanneer een vriendengroep, grootouders of collega’s wensen om een aanstaande vader een cadeau te geven maar niet in staat zijn om hem te bezoeken, is het zeer makkelijk en veilig om een cadeau naar keuze op te zenden naar zijn adres; We hebben verschillenden brievenbuscadeaus in ons assortiment, dat betekent dat de ontvanger zelf niet thuis hoeft te zijn om het cadeau te ontvangen. Je kan zelf een gratis kaartje met een persoonlijke boodschap meesturen.