Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Of je nu persoonlijk of per post iemand vraagt ​​om getuige te zijn van je huwelijk, je moet creatief zijn met je verzoek. Laat een potentiële getuige van je huwelijk zien hoeveel hij of zij voor je betekent met een gepersonaliseerd getuigen vragen cadeau.

83 Cadeaus

Je hebt 48 van 83 cadeaus bekeken

Cadeaus voor getuigen

De bruiloft nadert met rasse schreden! Tussen de voorbereidingen voor de bruiloft en alle laatste dingen die gedaan moeten worden, is het ook tijd om de huwelijksgetuigen uit te zoeken.

Je vraagt je misschien af of de bruid en bruidegom een cadeau aan de getuigen horen te geven?

Uiteraard is het echtpaar niet verplicht een getuigen een cadeau te geven. Er zijn zeker koppels die besluiten een cadeau voor de huwelijksgetuigen te kopen.

Als je nog geen beslissing hebt genomen maar inspiratie wil opdoen, bekijk dan onze selectie van gepersonaliseerde cadeaus voor getuigen.

Originele cadeaus voor getuigen

De getuigen worden gekozen uit de meest dierbaren vrienden en familie van het koppel. Zij zijn degenen die de echtgenoten verliefd hebben zien worden en die getuige zullen zijn van de bekroning van hun liefde.

Als je erover denkt om hen een cadeau te geven om hen te bedanken voor hun steun in de afgelopen jaren, dan zijn hier enkele originele ideeën die voor jou kunnen zijn!

Een cadeau voor een vrouwelijke getuige

Heb je het juiste cadeau voor je getuige nog niet gevonden?

Voor je zus, vriendin, moeder die je hebt gekozen om je te vergezellen in deze stap van je leven, mag een mooi cadeau niet ontbreken.

Hier zijn enkele van onze favoriete getuigen ideeën:

Een cadeau voor de mannelijke getuige

Heeft je broer of beste vriend gevraagd om je getuige te zijn, maar heb je nog steeds geen cadeau gevonden en nadert jullie huwelijk?

De getuige zal niets verwachten, maar als je hem toch een cadeau wil geven om hem te bedanken, hebben we enkele beste mannelijke getuige cadeau-ideeën opgesteld. Hier zijn onze favorieten:

Hoe vraag je iemand om je getuige te zijn?

Heb je nog geen vrienden of familie gevraagd om je getuige te zijn?

Je kunt het op verschillende manieren vragen. Een van de beste ideeën om te vragen om je getuige te zijn, is de vraag te stellen met een chocoladetelegram, met de woorden "Wil je mijn getuige zijn?" of, een andere lekkere manier is om, het op een gepersonaliseerd chocolade hart te schrijven.

Je kunt het ook doen door de toekomstige getuige een videoboodschap te bezorgen die met een QR-code moet worden gescand.