Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

 Personaliseer jouw eigen meter cadeau. Kies uit een ruime selectie ‘wil je mijn meter zijn’ cadeaus. Of cadeau voor meter haar verjaardag, voor kerst of andere speciale momenten in haar leven!

96 Cadeaus

Je hebt 48 van 96 cadeaus bekeken

Cadeau meter

Je verwacht een baby, woehoeee! & je wilt een speciaal iemand vragen om de peettante van jouw kind te worden met een leuk cadeau? Of misschien wil je het vieren met een speciaal cadeau voor de leukste meter? Vind hier de leukste meter vragen cadeaus!

Wanneer er een baby wordt geboren is dit een heel feestelijk moment voor iedereen, familieleden, vrienden, buren en uiteraard de ouders zelf. Een ander heel belangrijk persoon bij deze bijzondere gebeurtenis is een peettante of meter. Deze bijzondere rol is ooit ontstaan om religieuze redenen, maar tegenwoordig is het een ontzettend belangrijke stap in het leven van een kindje. Zij neemt deel aan het leven van het opgroeiende kind. Wil je deze bijzondere persoon bedanken met een origineel cadeau voor meter? Of ga je een speciaal iemand vragen of zij peettante wilt worden van jouw kindje? Dan ben je hier helemaal op het juiste adres!

Wil jij mijn meter zijn cadeau

Een speciaal persoon vragen om meter te worden van jouw kindje is op zichzelf al een bijzonder en emotioneel moment voor beide partijen. Maar hoe doe je dat nou? En vooral, hoe maak je er een dierbare herinnering van? Wij van YourSurprise hebben verschillende cadeaus bedacht voor het vragen van een meter. Cadeaus meter vragen:

Of je kunt het vragen wanneer ze op kraambezoek komt, met een cadeau voor meter bij geboorte, een leuk cadeau hiervoor zou bijvoorbeeld een fotolijstje kunnen zijn met de foto van de pasgeboren baby en de tekst : "Wil jij mijn meter zijn?".

Origineel cadeau voor meter

Als je op zoek bent naar een cadeau voor meter, hebben we nog veel meer cadeau-ideeën voor je. Het leukste is dat je ze allemaal kunt personaliseren, volledig naar jouw wens! Het is dan een echt origineel en uniek cadeau voor meter, die ene persoon die niet alleen in het leven van de baby erg speciaal is, maar ook in jouw eigen leven! Ontdek vele originele ideeën: houten wenskaarten, gepersonaliseerde wijnkisten, ballonnen met foto's en vele andere cadeaus met speciale boodschappen.

Cadeau van meter voor het petekind

Ben je een peettante en wil je een speciaal cadeau voor jouw petekind? Bij YourSurprise kun je inspiratie opdoen en een geweldig cadeau vinden voor jouw petekind. Een cadeau die de band tussen jou en je petekind weerspiegelt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cadeaus zoals mokken en glazen, maar ook spelletjes zoals een puzzel of heerlijke chocolaatjes die allemaal, met jouw foto, voor een nog grotere glimlach zorgen op het gezicht van jouw petekind!

Doopcadeaus voor meter

De doop is ongetwijfeld een van de meest bijzondere gebeurtenissen om de kleine te verwelkomen, samen met alle dierbaren. Daarom verdient dit moment om op de best mogelijke manier gevierd te worden. Om die reden hebben wij met zorg de volgende doopcadeaus geselecteerd voor de meter. Zodat zij een echt origineel en uniek cadeau krijgt omdat zij de meter wilt zijn van jouw kindje.

Cadeau meter nieuwjaar

Nieuwjaarscadeau voor een meter is de perfecte manier om je waardering en liefde te laten zien aan deze speciale vrouw in jullie leven! Of het nu gaat om een liefdevolle brief, een uniek sieraad of een chocolade cadeau, een gepersonaliseerd nieuwjaarscadeau voor meter zorgt er zeker voor dat je peettante zich geliefd en gewaardeerd voelt.

Ontdek al onze cadeaus voor Nieuwjaar en vind de beste voor jouw meter!

Andere momenten voor een cadeau voor meter

Er zijn natuurlijk tal van momenten waarop je deze geweldige persoon kan verrassen met een cadeau voor meter. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kerstcadeau voor meter of een cadeau op de verjaardag van jouw meter. Vind hier het perfecte cadeau voor meter voor haar verjaardag!