Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een gepersonaliseerd kerstcadeau personeel laat zien dat je echt om je team geeft. Of het nu gaat om gepersonaliseerde oorkondes, of pennen met hun initialen, bij YourSurprise vind je tastbare herinneringen aan hun harde werk en toewijding.

139 Cadeaus

Je hebt 48 van 139 cadeaus bekeken

Kerstcadeau personeel

Tijdens de kerstperiode is het gebruikelijk om wat tijd uit te trekken voor het kiezen van het meest geschikte kerstcadeau voor klanten en personeel. Een cadeau dat symbool staat voor het jaar dat net voorbij is en een wens voor fijne feestdagen. Met YourSurprise maak je jouw mooiste cadeaus voor personeel, klanten en zakenpartners en wens je ze op een unieke manier een fijne kerst! Een zakelijk kerstcadeau is een doordachte en originele gedachte die jouw bedrijf en de boodschap die het wil overbrengen weerspiegelt. Je kunt kiezen voor een leuk cadeau voor jouw personeel of een cadeau dat jouw bedrijf promoot bij klanten en zakenpartners. Ontdek alle kerstcadeau-ideeën voor bedrijven!

Originele kerstgeschenken voor het personeel

Kerstmis is een tijd om jouw werknemers te bedanken voor hun harde werk gedurende het jaar en hen een attent cadeau te geven om het af te ronden. Jouw personeel verwacht zeker een cadeau als teken van dankbaarheid en als wens voor het komende jaar.

Wat is een origineel kerstgeschenk

Kies dit jaar voor een een origineel kerstcadeau voor jouw personeel, verras ze met iets leuks en onverwachts. Je kan bij ons jouw kerstcadeau uniek maken voor iedere medewerken, door ze te personaliseren met hun naam of een persoonlijke boodschap. Zo heb je een persoonlijk geschenk voor alle collega's.

Je kunt de leuke kerstgeschenken ook personaliseren met een logo of speciale boodschap, of een verpakking in jouw eigen huisstijl.

De cadeau- en aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos! Jouw personeel krijgt dit jaar voor kerstmis het perfecte cadeau, gemaakt vanuit het hart, met onze hulp, door jou voor hen.

Kerstcadeau-ideeën voor personeel voor Kerst 2024

Welk kerstcadeau geef je jouw medewerkers in 2024? Een cadeau die nooit uit de mode raakt, is een relatiegeschenk met eten en wijn. Zo verras je de smaakpapillen van de ontvangers met een heerlijk cadeau om van te genieten! Je kunt het aftellen naar Kerstmis beginnen met een adventskalender met chocolade, als eerbetoon aan elke medewerker kan iedere adventskalender met een unieke personalisatie. Met Kerstmis mag chocolade eigenlijk nooit ontbreken! Dit zijn de beste eet- en wijngeschenken voor jouw medewerkers:

 • Champagne Flessen, in op maat gemaakte kist of met een set glazen
 • Fles wijn met eigen etiket
 • Gepersonaliseerde chocolade, van de beste merken
 • Snoeppakketten, zelfs in gigantisch formaat!
 • Kerstpakketten met fles en snacks En vele anderen!

Bekijk alle cadeautjes met chocolade en snoep Naast de cadeaus om te proeven, hebben we ook cadeaus waar de ontvangers sprakeloos van zullen zijn, zoals gegraveerde glazen, houten snijplanken, wijnkisten en nog veel meer! Ontdek alle kerstcadeau-ideeën voor zakelijke relaties bij YourSurprise. Bekijk ook de relatiegeschenken voor het einde van het jaar.

Kan ik kerstcadeaus in bulk bestellen voor werknemers?

Ja! Dit is zeker mogelijk en ook slim om te doen. Bij YourSurprise kun je jouw grote bestellingen plaatsen en dat heeft meerdere voordelen: Je bespaart tijd en geld met het personaliseren en in bulk bestellen is goedkoper; Zo kan je aan alle medewerkers hetzelfde kerstcadeau geven maar toch nog een persoonlijk tintje aan het kerstcadeau toevoegen.

Het bestellen van kerst cadeaus voor jouw personeel in bulk, zal je ook veel tijd besparen, je hoeft tenslotte niet voor iedereen apart een cadeautje uit te zoeken.

Hoe kan ik een persoonlijk tintje geven aan zakelijke kerstcadeaus?

Als het om zakelijke kerstgeschenken gaat, kan een persoonlijke touch het verschil maken.

Het gaat niet alleen om het geschenk zelf, maar ook om te laten zien hoeveel aandacht en moeite je hebt gestoken in het kerstcadeau.

Hoe kun je een persoonlijk tintje geven aan je zakelijke kerst cadeaus?

Je kan je echt het gevoel geven dat je ze ziet en waardeert voor hun werk, door een gepersonaliseerd kerstgeschenk naar ze te sturen tijdens de feestdagen.

Bedruk bijvoorbeeld de naam of initialen op kerstgeschenk. Je kan ook een persoonlijke boodschap, foto of dankwoord afdrukken op onze kerstcadeaus voor personeel.

Het is een kleine moeite, maar maakt het cadeau een stuk persoonlijker en de medewerker zal het kerstgeschenk wat persoonlijk aan hun gericht is niet snel vergeten.

Wat zijn de beste kerstcadeaus voor medewerkers?

Weet je niet zeker wat je je werknemers deze kerstperiode cadeau moet doen?

Er zijn tal van mogelijkheden. Enkele ideeën zijn:

 • Een gepersonaliseerde handtas
 • Een doos heerlijke Milka chocolaatjes
 • Een borrelpakket met wijn en hapjes
 • Een gegraveerde snijplank
 • Een cocktailset of bierpakket
 • Een fles drank met een gegraveerd glas
 • Een reusachtige chocoladereep met foto
 • Een wellness-cadeauset

Je maakt van normale cadeautjes, originele kerstgeschenken door vol enthousiasme de naam van de ontvanger op de kerstgeschenken.

Meer zakelijke kerstcadeaus voor personeel

We geven je kerstcadeau-ideeën voor kantoormedewerkers:

 1. Milieuvriendelijke artikelen: van herbruikbare gepersonaliseerde bekers en waterflessen tot shopping bags.
 2. Bureaubenodigdheden: Gepersonaliseerd briefpapier, een aangepaste planner of een thermosbeker met eigen opdruk voor de koffie in de ochtend om de werkdag mee te beginnen
 3. Wellnessgeschenken: Stimuleer zelfzorg onder jouw werknemers door ze dingen cadeau te doen zoals een gepersonaliseerd wellnesspakket en geurkaarsen.

Wat zijn goedkope, maar wel goede kerstcadeaus voor medewerkers?

Budgetvriendelijke kerstgeschenken vinden voor je personeel zonder in te leveren op kwaliteit? Dat kan heel goed als je veel medewerkers hebt, dan kan je namelijk profiteren van korting hoe meer kerstgeschenken je koopt hoe goedkoper ze zijn.

Wat zijn enkele kerstcadeaus voor zakenpartners?

Kerstmis, een tijd om te geven en te krijgen, is de perfecte gelegenheid om je zakelijke relaties in het zonnetje te zetten met een blijk van waardering.

Bedank een zakenpartner of klant omdat hij of zij het afgelopen jaar voor jouw heeft gekozen en wens hem of haar een gelukkig kerstfeest.

Maak indruk met gepersonaliseerde geschenken die aansluiten bij jouw bedrijfswaarden. Denk aan gepersonaliseerde kantoorartikelen, zoals kantoorgeschenken.

Als je eens wat anders wil geven dan de traditionele kerstpakketten, kies dan voor een een heel kerstpakket vol met relatiegeschenken die je zelf hebt ontworpen sturen naar

We versturen een gratis kaartje mee, waarop je je een kaartje zakenpartners of klanten kan bedanken voor het jaar.