Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Maak een onvergetelijk cadeau voor onder de kerstboom met een cgepersonaliseerd hocolade kerstcadeau. Van foto pralines tot gepersonaliseerde XXL repen, er is een chocolade cadeau voor iedereen! Wie verras jij met een uniek chocolade kerstcadeau?

37 Cadeaus

Ontdek de unieke smaak van chocolade kerstcadeaus

Nu kerst en het geven van kerstcadeaus dichterbij komen, gaat er niets boven het zoete genot van kerstchocolade om net dat beetje extra geluk toe te voegen aan de feestdagen. Een doos kerstchocolaatjes is meer dan een cadeau, het is een traditie! Het is de perfecte manier om uw gevoelens voor uw dierbaren uit te drukken en ervoor te zorgen dat hun kerstviering heerlijker is dan ooit.

Of je nou op zoek bent naar een traktatie voor je familie, een attente verrassing voor vrienden of iets feestelijks voor je collega's, er zijn genoeg chocolade kerstcadeaus om uit te kiezen. Van luxe pralines tot bedrukte foto chocolade en XXL repen, onze gezellige kerst designs en personalisatie zijn een waar feestje voor de ogen en de mond.

Vier de feestdagen met deze chocolade kerstcadeaus

De ontvanger houdt van chocolade maar je weet niet goed waar te beginnen? Onze kerst chocolade heeft unieke kerst designs en is echt uniek. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Een XXL chocoladereep met jouw kerstwensen
  • Een doos bedrukte foto chocolaatjes
  • Een chocolade telegram met de boodschap "Vrolijk kerstfeest".
  • Een Milka kerst giftbox met jouw wensen en foto
  • Een hartvormige giftbox met Milka kerstchocolaatjes
  • Een Toblerone met de naam van de ontvanger en een lieve boodschap

Dit is nog maar een kleine greep uit ons brede assortiment, er zijn nog veel meer chocolade kerstcadeaus en zoetigheden te ontdekken!

Verras jouw dierbaren met gepersonaliseerde chocolade kerstcadeaus

Onze chocolade cadeaus kunnen gepersonaliseerd worden met een foto, naam en/of tekst. Personaliseer de doos, wikkel of de chocolade zelf. Wij zorgen ervoor dat de personalisatie met veel zorg en aandacht op de chocolaatjes of chocoladereep wordt gedrukt!

Waarom chocolade cadeaus geven voor kerst?

Nu de feestdagen naderen, vraag je je misschien af: waarom zou ik chocolade cadeaus kiezen voor kerst? Met chocolade zit je altijd goed en het tovert altijd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Het is een lieve manier om uw geliefden te tonen hoeveel ze voor u betekenen. Bovendien zorgt de grote verscheidenheid aan kerstchocolade ervoor dat er voor ieder wat wils is.

De magie van gepersonaliseerde chocolaatjes voor kerst

Het personaliseren van je kerst chocolade tilt jouw cadeau naar een hoger niveau. Stel je de verrukking voor op het gezicht van je dierbaren wanneer ze hun naam of een lieve boodschap zien op de doos of op de chocolade zelf! Het is deze unieke persoonlijke toets die onze chocolade cadeaus voor kerst zo speciaal maakt. Laat zien hoeveel ze voor je betekenen; laat het op chocolade bonbons drukken, vertel het met een chocolade telegram of zet het op een XXL chocoladereep. Je kunt nooit genoeg chocolade hebben!

De beste chocolade kerstcadeaus

Om je te helpen het perfecte chocolade cadeau voor de feestdagen te kiezen, hebben we hier een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje gezet:

  • Gepersonaliseerde chocolade reep: Groot, overheerlijk en bedrukt met een persoonlijke boodschap of naam. Deze chocoladerepen zijn een indrukwekkend cadeau. Kies uit je favoriete merken, zoals Twix, Milka, Toblerone, Kit Kat of Côte d'Or.
  • Chocolaatjes met kerst thema: Denk aan een chocolade kerstman, rendieren en kerstbomen. Deze feestelijke chocolaatjes zijn niet alleen lekker, maar dragen ook bij aan de feestvreugde.
  • Chocolade gift box: Een doos met geassorteerde chocolaatjes biedt een verscheidenheid aan smaken, zodat er voor ieder wat wils is. Personaliseer de doos met een foto en/of tekst!

Zo bestelt je jouw kerstchocolade

Je kerstbonbons en -snoepjes bestellen is heel eenvoudig. Bekijk onze selectie, kies de chocolade die je mooi vindt, personaliseer hem in onze online editor en plaats je bestelling. Wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke boodschap op de bonbons, chocoladereep of doos wordt gedrukt en versturen deze naar jouw gekozen adres.