Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een kerstcadeau voor hem? Ontdek de beste kerstcadeaus voor je vriendje, man, broer, vriend of een andere speciale man in je leven. Fantastische kerstcadeau-ideeën voor mannen!

153 Cadeaus

Je hebt 48 van 153 cadeaus bekeken

Kerstcadeau man

Kerst is een speciale tijd in het jaar waar we allemaal naar uitkijken, een tijd waarin we even kunnen genieten van de gezellige bijeenkomsten met familie en vrienden. Kerstmis is de perfecte gelegenheid om je dierbaren te bedanken en hoe kan dat beter dan met een geschenk?

Kerstcadeaus voor mannen vinden is nooit gemakkelijk, maar we hebben een aantal geweldige tips waarmee je zeker het perfecte kerstcadeau voor een man kunt vinden. Al onze kerstcadeaus voor hem kunnen worden gepersonaliseerd met foto, naam en/of persoonlijke boodschap van jouw keuze om in een mum van tijd een echt doordacht, uniek cadeau te creëren.

Welke man in je leven wil je verrassen voor deze kerst?

Wie je ook wilt verrassen en mensen aan het lachen wilt maken, je bent op de juiste plek, want hier vind je allerlei soorten cadeaus voor alle leeftijden! Tips voor cadeau ideeën voor een man : Denk bijvoorbeeld aan wat je graag doet met hem? Gaat het om je zoon, je vader of je oom? Welke interesses hebben ze? Dankzij YourSurprise kun je iedereen tevreden stellen met kerstcadeaus. Je vindt er cadeaus voor in huis, keukenaccessoires als jouw vriend, vader, broer een echte keukenprins is, zoals gepersonaliseerde schorten of de gegraveerde messenset. Een origineel cadeau idee voor een man die een workaholic is, is de gepersonaliseerde leren tas met zijn naam gegraveerd. Als hij een drankliefhebber is, is het perfecte kerstcadeau-idee voor hem om glazen voor whisky of andere alcohol te personaliseren met een gravure. Of je kiest voor een set met wijn en glazen.

Leuke kerstcadeaus voor je vriend, man of partner

Kerst is ook een gelegenheid om de man in je leven eraan te herinneren hoeveel hij voor jou betekent. Tover deze kerst een grote glimlach op zijn gezicht met een cadeau dat speciaal voor hem is gemaakt. Wat voor soort kerstcadeaus je ook zoekt, wij hebben het voor je! U kunt kiezen voor een set gepersonaliseerde kerstballen met uw favoriete foto’s of gepersonaliseerde sokken. Welk kerstcadeau je ook kiest, je partner weet dat het uit een goed hart komt.

Gepersonaliseerde kerst cadeaus voor papa

Vaders zijn een van de belangrijkste mensen in ons leven, de persoon op wie je kunt rekenen in tijden van nood. We nemen hun liefde vaak als vanzelfsprekend aan, kerst is het juiste moment om hem te laten weten hoeveel je hem echt waardeert. Kies een uniek en origineel kerstcadeau waardoor hij zich geliefd zal voelen. Je zou voor een gepersonaliseerd fotoalbum kunnen gaan met de beste foto’s van je familie of je kunt voor iets gaan waarvan je zeker weet dat hij het zal waarderen, zoals een fles wijn of gegraveerd bierglas.

Kerstcadeaus voor je broer

Hoe vaak ze ook geplaagd werden toen ze jong waren, broers en zussen zijn altijd een belangrijk figuur in hun leven! Vergeet hem met Kerstmis niet, zoek een geschenk dat hem zal verbazen en hem blij zal maken met een zus of broer zoals jij. Voor de drank liefhebbende broer een glas wijn met zijn eigen naam of een tijdloze stalen kurkentrekker. Voor wie altijd onderweg is, een sleutelhanger met foto een handig cadeau

Kerst cadeaus voor elk budget

Kerstmis is een tijd voor grote geschenken, maar soms laten onze budgetten ons gewoon niet toe om bij iedereen groots uit te pakken. Het goede nieuws is dat je niet veel geld hoeft uit te geven om een beetje geluk te brengen aan iemand van wie je houdt!

Als je je collega’s een kerst cadeau wilt geven, wat dacht je van een gepersonaliseerde pen met hun naam of een sleutelhanger met een foto van hun huisdier? De perfecte low budget kerstcadeaus.

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor opa

Als je het gelukt hebt nog een grootouder aan je zijde te hebben, mag je hem niet vergeten met kerst! Kies een cadeau dat opa laat zien hoeveel je van hem houdt. Geniet jouw opa na het eten van een lekker drankje, dan kun je hem een speciaal kerstcadeau geven dat op maat voor hem is gemaakt. YourSurprise biedt een brede selectie gepersonaliseerde flessen en elk kan worden gepersonaliseerd met jouw favoriete foto en een speciale boodschap!

Kerstcadeaus voor schoonvader

Is jouw schoonvader als een tweede vader voor je? Heeft hij je een warm welkom gegeven in de familie? Kies voor hem deze kerst voor een cadeau dat bij hem past. Denk aan zijn interesses. Als hij bijvoorbeeld van lezen houdt, geef hem dan een notitieboekje om zijn gedachten op te schrijven; is hij daarentegen een echte bourgondiër, dan kun je kiezen voor een arrangement met wijn en lekkere hapjes. Of verras hem met een cadeau met een foto van zijn geliefde kleinkinderen. Hij zal er zeker blij mee zijn!

Originele kerstcadeaus voor mannen

Om je hem gelukkig te maken, is er niet veel voor nodig. Geef het cadeau een belangrijke betekenis dankzij een personalisatie met tekst, met je namen, met je foto's. Op deze manier kun je een kerstcadeau voor hem maken dat hem zal opwinden en dat hij altijd bij zich wil hebben, of het zoveel mogelijk gebruiken omdat het een bijzondere herinnering is die je hem hebt gegeven. We hebben een ruime keuze aan originele en unieke kerstcadeaus voor hem. Als je van chocolade houdt, is een gigantische kerst reep het juiste cadeau! Als hij altijd een glas bier in zijn handen heeft, kun je denken aan een gegraveerd bierglas of een proefset met vijf van zijn favoriete bieren. Een echt mannen kerstcadeau!

‘Spread a little happiness’ deze kerst

Welk kerstcadeau je ook kiest voor de mannen in je leven, of het nu een vriend, familielid of collega is, vergeet niet na te denken over de gedachte erachter. een geschenk dat uit een goed hart komt, zal altijd het beste cadeau van allemaal zijn! Uiteindelijk is er niet veel voor nodig om een beetje geluk te verspreiden!