Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wijnpakketten met gegraveerde glazen

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een relatiegeschenk, huwelijk of als bedankje? Ga dan voor een wijnpakket met glazen. Geef zelf het wijnpakket een persoonlijk tintje door de glazen te voorzien van jouw eigen tekst. Maak de glazen eenvoudig op door een keuze te maken uit een van de designs. Voeg tenslotte jouw tekst in de editor en maak helemaal zelf in een paar simpele stappen jouw persoonlijke wijnpakket met glazen.

Met de keus uit verschillende soorten wijn: rood, wit of rosé, zit het geschikte wijnpakket met glazen er altijd bij. De wijn en de gegraveerde glazen worden verpakt in een luxe houten kist met schuifdeksel. Het wijnpakket is voorzien van een fles wijn naar keuze en twee gegraveerde glazen, die je zelf kunt ontwerpen. Het wijnpakket met glazen is voor ieder feestelijke gelegenheid een verrassend en stijlvol cadeau.

Wijn cadeau

Kun jij jouw vriend, vriendin of kennis echt blij maken met een wijn cadeau? Maak een fles wijn extra bijzonder door de ontvanger te verrassen met een wijnpakket met glazen. Het wijn cadeau is geschikt voor bijzondere gelegenheden, maar natuurlijk ook voor zomaar. Geniet bijvoorbeeld samen met jouw vriend of vriendin tijdens het diner met dit heerlijke wijn cadeau.

Naast het wijnpakket met glazen heb je ook een ruime keus uit andere soorten wijn. Zo kun je ook gaan voor een wijnpakket zonder gegraveerde glazen. Hierbij heb je een keus uit het aantal flessen en soorten wijnen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je altijd de lievelingswijn van de ontvanger zult vinden.

Drank cadeau

Naast de wijnpakketten hebben we ook een ruim assortiment aan dranken. Geef de ontvanger een drank cadeau waarbij je het etiket of de houten kist geheel kunt personaliseren. Doordat je het drank cadeau persoonlijk maakt, maak je iedere gelegenheid extra bijzonder.

Of je nu iemand wilt bedanken of een verjaardag, jubileum of iets anders te vieren hebt, een drank cadeau is voor iedere gelegenheid geschikt. Van sterke drank tot bier en van whiskey tot champagne alles is mogelijk. Bij ieder drank cadeau kun je ook nog kiezen voor een gratis cadeaukaartje waar je jouw persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Zeker weten dat jij de ontvanger gaat verrassen met zo’n persoonlijk drank cadeau!

Gegraveerde glazen

Ontwerp helemaal zelf jouw eigen wijnglas. Op deze manier maak je jouw drank cadeau extra bijzonder en persoonlijk. Met behulp van de gebruiksvriendelijke editor maak jij in een handomdraai jouw eigen gegraveerde glazen. Kies een design en voeg zelf een naam of tekst toe. Op een makkelijke manier maak je stap voor stap supersnel jouw eigen gegraveerde glazen.

Op zoek naar andere gegraveerde glazen dan de wijnglazen? Met een ruime keus uit andere stijlvolle glazen zul jij voor ieder drankje een bijpassend glas vinden. De glazen gaan van een theeglas en een longdrinkglas tot een champagneglas en een bierpul. Voor ieder wat wils!