Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Laten we eerlijk zijn: het feit dat je binnenkort een baby op de wereld brengt, is vrijwel het beste cadeau dat je je naaste familie kunt geven. Maar als je de opwinding wilt vergroten wanneer je je zwangerschap aankondigt aan je partner, de aanstaande grootouders of een ander speciaal familielid of vriend, voeg er dan een betekenisvol gepersonaliseerd zwangerschapscadeau aan toe van YourSurprise.

47 Cadeaus

Je zwangerschap op een leuke manier aankondigen

Jullie hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het bevestigd: in blijde verwachting van een kindje! Zo rond de 8 weken vang je bij de echoscopist een eerste blik op van je baby. Als aanstaande ouders kun je dit grote nieuws niet voor je houden. Jullie familie en goede vrienden horen het vast al snel. Voor anderen hou je het nog even voor je, maar als de 12 weken zijn gepasseerd dan is jullie aankondiging zwangerschap een feit: je vertelt het op je werk, aan de buren, aan iedereen.

De meeste ouders laten op een originele manier weten dat er een kindje op komst is. Een cadeau met een mooie of lieve tekst en een bijpassende foto. Bij YourSurprise kun je de leukste babyspulletjes laten maken met daarop je eigen tekst. Wat is er leuker om ouders te vertellen dat ze opa en oma worden dan via een rompertje met daarop deze duidelijke boodschap?

3 Originele manieren om je man of vriend te vertellen dat je zwanger bent

De verrassing van een zwangerschap wordt vaak door beide partners samen ontdekt, de groeiende verwachting bij het zien van de test die uiteindelijk positief is en de blijdschap bij de mooie gebeurtenis. Het kan echter gebeuren dat je besluit jouw vriend of man te verrassen met het nieuws en dat op een unieke manier wilt doen. Hier zijn enkele ideeën die misschien bij je passen - Betrek andere familieleden erbij: als jouw gezin zich uitbreidt, waarom geef je de taak van de aankondiging dan niet aan jouw oudste zoon of dochter? Of je kan jouw huisdier er op een originele manier bij betrekken;

  • Schattenjacht: voor wie meer tijd heeft en het groots wil aanpakken, kan een leuke schattenjacht organiseren. De uiteindelijke prijs? Natuurlijk het nieuws van je zwangerschap!

Cadeautips om je zwangerschap aan te kondigen

De mededeling dat je zwangerschap zal elke ontvanger emotioneel maken! Hebben jullie net de 8 weken echo laten maken of misschien wel een pretecho? Of je nu een 2D-echo of 3D-echo hebt: bedruk deze eerste babyfoto op een mooi cadeau en geef het aan iemand die je op een bijzondere manier wilt inlichten over de komst van jullie kindje. Een foto op een houten kaart met een eigen tekst of boodschap is bijvoorbeeld erg populair. Ook speentjes en rompertjes doen het goed.

Ideeën om zwangerschap aan te kondigen aan de toekomstige opa & oma

Aanstaande grootouders zijn na de ouders waarschijnlijk de mensen waarnaar het meest wordt uitgekeken. Zij wachten vaak met smacht op de komst van een kleinkind en staan klaar om hen vanaf het eerste moment lief te hebben. Juist daarom kan de aankondiging van de zwangerschap aan grootouders een bijzondere gelegenheid zijn, om hen op een onverwachte manier te verrassen. Een van de meest populaire maar toch unieke opties is om de aankondiging te doen met een cadeau, dat door de grootouders als herinnering kan worden bewaard. Je kunt je vrolijke boodschap van je zwangerschap afdrukken op een babyaccessoires, zoals een leuke cadeaukaart, of je kunt een videoboodschap maken met een QR-code-wenskaart. Vergeet niet het moment te vereeuwigen met een video! Het zal leuk zijn om terug te gaan en de emoties van dat moment opnieuw te beleven.

Cadeaupakket samenstellen

Wil je echt uitpakken? Stel dan een leuk cadeaupakket samen voor opa’s, oma’s, tantes en ooms in spé. In dit pakket kun je een foto op een houten wenskaart laten afdrukken en een rompertje en speen met een eigen tekst laten maken. Doe dit in een leuk doosje en laat opa en oma het cadeautje uitpakken. Het is een mooi moment om te zien hoe verrast ze zullen reageren als ze het doosje gaan open maken.

Opa, oma, vrienden en familie het op een leuke manier vertellen

Heeft de baby in de buik al een broer of zus? Deze vinden het vast heel leuk om een T-shirt te dragen met de tekst ‘ik word grote broer of zus’ als jullie familie of vrienden gaan bezoeken. Kijken wie van alle aanwezigen het als eerste spot dat er een kleintje op komst is!

Tip: Rompertje met naam en foto

Iedereen weet dat een rompertje typische babykleding is. Juist daarom is het de perfecte manier om te vertellen dat je zwanger bent. Je kiest het kleinste maatje en een unisex kleur, bijvoorbeeld oranje, rood, wit of groen. Bewerk het online zoals jullie het als ouders willen. Bedenk aan wie je het wil geven en maak het persoonlijk. Een romper met de tekst ‘Hoera, jullie worden opa en oma’ verrast de aanstaande grootouders zeker.

Tip: Fotoluik met foto en tekst

Mooie foto’s verdienen een mooi plekje, realiseer dit met een fotoluik van YourSurprise. Dit fotoluik kun je plaatsen op de kast, vensterbank of tafel. Het is een fantastisch alternatief voor het gewone fotolijstje. Plaats je 2D of 3D echofoto in een van de ontwerpen en vul aan met een persoonlijke tekst. Zoals ‘We kijken naar je uit’ of ‘Neem je tijd’. Deze aankondiging zwangerschap maak je extra bijzonder door de verwachte datum erbij te plaatsen.

Tip: Wenskaart naar de hele familie

Je hele familie en al je vrienden tegelijkertijd vertellen dat jullie zwanger zijn? Dat kun je ook doen door een originele wenskaart te laten maken met daarop een echofoto en een persoonlijke boodschap . Bij YourSurprise heb je keuze uit verschillende wenskaarten en fotokaarten. Wil je geen echofoto erop zetten? Dan zijn er ook genoeg leuke designs met schattige dieren, grappige plaatjes en mooie teksten.

Zoek je meer leuke ideeën? We geven je graag 8 andere leuke tips om op een originele manier te vertellen dat je zwanger bent! Lees het blog met leuke tips om je zwangerschap aan te kondigen!

Hoe kondig je een zwangerschap op afstand aan

Helaas kan het gebeuren dat jouw dierbaren ver weg wonen en je hen toch het blije nieuws wilt sturen. Met YourSurprise kun je de kaart direct naar hun adres sturen en op een leuke manier aankondigen. Je kunt ook een klein cadeautje sturen om de zwangerschap aan te kondigen, zoals een paar gepersonaliseerde goodies.