• De tofste cadeaus aan huis geleverd
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 72272 beoordelingen
Astrid
op 26-09-21

"De kados zijn zuper en af en toe nieuwe dingen zauw leuk zijn en raat het zeker ook andere mensen.."

10 van 10
Erwin
op 26-09-21

"Het kado was super "

9 van 10
Salwa
op 26-09-21

"Super service, ben echt zo te vreden. Geen Feedback nodig, echt super werk!! "

10 van 10

Valentijnscadeau voor haar

Op 14 februari is het jouw moment om uit te pakken met een mooi Valentijnscadeau voor haar. De meeste vrouwen vinden het überhaupt al leuk als er aan wordt gedacht, maar wij gaan je helpen met de zoektocht naar hét perfecte cadeau. We hebben namelijk zoveel romantische en lieve cadeaus voor haar, dat je er zeker van kunt zijn dat je wat moois zult vinden. Dit jaar helpen wij jou om wat meer diepte toe te voegen aan Valentijnsdag!


Ons dagelijks leven is vaak zo hectisch dat we de neiging hebben om te vergeten dat liefde een gevoel is dat wordt uitgedrukt in lieve gebaren en woorden. Dit betekent dat de gedachte achter jouw gebaar even belangrijk is als het gebaar zelf.


Begin daarom met het opschrijven van wat hartverwarmende woorden. Als je aan diegene denkt, wat komt er dan als eerst in je op? Staat zij altijd voor je klaar als je het nodig hebt, of stuurt ze je vaak een berichtje op je ergens succes voor te wensen? Veel dichters en artiesten zijn je voorgegaan, dus gebruik vooral inspiratie uit gedichten of liedjes. Deze lieve woorden kun je vervolgens gebruiken om op het cadeau of bijvoorbeeld het cadeaukaartje te zetten. Dé manier om nog meer betekenis te geven aan jouw cadeau.


Maar welk cadeau kies je dan? Nu is het belangrijk om eens echt goed na te denken. Beeld je in voor wie je dit Valentijnscadeau gaat kopen. Waar houdt ze van? Is ze enorm sportief, of is het juist een enorme huismus? Hieronder geven we je wat tips voor het ultieme Valentijnscadeau voor haar.


1) Romantisch diner met een champagne toast.

2) Chocolade en een bos rozen.

3) Gepersonaliseerde gigabeer met een foto van jullie samen.

4) Fotoboek gevuld met jullie mooiste momenten.

5) Een hartjesketting met jouw naam er op.

Valentijnscadeau voor mama

Jouw moeder is natuurlijk vanaf het begin van jouw leven dé persoon geweest. Eigenlijk is en blijft zij voor altijd jouw Valentijn, ongeacht wat er gebeurt. Ze zal dan ook enorm verrast zijn als jij haar ook in het zonnetje zet op deze dag. En wie kent haar beter dan jij? Zo zal zij het al helemaal waarderen als je wat lieve woorden opschrijft en aan haar laat weten dat je enorm veel van haar houdt.


Is jouw moeder een enorme theeliefhebber? Dan maak je haar waarschijnlijk niet gelukkiger met een high tea. Bereid vooraf wat heerlijke hapjes voor, denk hierbij aan sandwiches en natuurlijk de all time favourite: scones met jam. Alleen al de moeite die je hier in stopt, zal ontzettend gewaardeerd worden. En dan als kers op de taart, zal ze verrast zijn als er ineens een gepersonaliseerde theekist op tafel staat. Naast een gezellige high tea heb je dan ook gelijk een toepasselijk Valentijnscadeau voor mama.


Bakt jouw moeder de lekkerste taarten en zou je haar dan dus ook echt omschrijven als een baking queen? Stap dan eens samen in de keuken om overheerlijke chocolade brownies te bakken. Geef haar een brownie bakmix met een foto van jullie samen en je bent klaar om haar te verrassen. Tip: is de fles leeg? Spoel hem goed om en vul hem daarna met zand en steentjes. Zo kun je de fles nog lang bewaren.


Eerder op zoek naar een cadeau voor een creatieve moeder? Koop wat spulletjes om armbanden of kettingen van te maken. Zo ben je heel de middag zoet om wat leuke sieraden te maken. Als verrassing kun je een ketting of armband voor haar maken met een hartjes hanger met foto. Die zag ze vast niet aankomen, des te groter is de verrassing.