Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Maak de perfecte valentijnscadeaus voor hem met een foto, naam en/of tekst naar keuze en verwen jouw speciale man in je leven op Valentijnsdag.

148 cadeaus

Je hebt 48 van 148 cadeaus bekeken

Valentijnscadeau voor hem

Stiekem vinden alle mannen het toch wel leuk als er aan hen wordt gedacht. Zo ook met Valentijn. Sommige mannen zeggen dat ze het onzin vinden om aan Valentijnsdag mee te doen. Maar als je toch met een cadeau aankomt, tover je elke keer weer een lach op hun gezicht. Naast hem verrassen met een lekker luchtje, zijn er nog duizenden manieren om mannen op een originele manier te verrassen met een Valentijnscadeau voor hem.

Ga dit jaar eens voor een andere aanpak. Werk bijvoorbeeld heel de dag door naar een cadeau toe. Begin de dag met een ontbijtje op bed en leg onder zijn bestek een letter neer. Zeg vervolgens nog niet waar deze letter voor staat en waarom hij deze krijgt. Het doel hiervan is om aan het einde van de dag hem een woord te laten maken van letters die je heel de dag doorgeeft. Het woord wat er komt te staan kan dan bijvoorbeeld de locatie zijn van waar jij je valentijnscadeau voor je vriend hebt verstopt. Doordat hij heel de dag letters krijgt en niet weet waar dit voor is, zal jouw liefje nieuwsgierig worden en vol vragen zitten. Als jouw vriend het woord bij elkaar heeft gepuzzeld en zijn cadeautje op jouw locatie vindt zal dit een grote verrassing zijn. Dit is een super simpele methode om jouw valentijnscadeau voor hem op een originele manier te geven.

Valentijnsdag cadeau ideeën voor hem

Er zijn natuurlijk nog veel meer creatieve manieren om met een valentijnscadeau jouw liefde te tonen aan je vriend. Om wat inspiratie op te doen hebben we hier wat voorbeelden:

 • Ga op een romantische plek uit eten en geef bij het toetje jouw cadeautje
 • Geef jouw valentijnscadeau een dag eerder, zodat hij het niet aan ziet komen
 • Stop je cadeau in een ballon met confetti, zodat hij de ballon eerst door moet prikken voor hij bij zijn cadeautje kan

Naast een leuke manier om hem te verrassen wil jij hem natuurlijk ook blij maken met zijn cadeautje. Ben jij dit jaar op zoek naar een origineel valentijnscadeau voor een man? Ga dan voor een gepersonaliseerd valentijnsdag cadeau met foto en tekst. Zoek jullie romantischste foto’s uit, zodat hij elke dag kan genieten van jullie mooiste momenten.

Onze favoriete Valentijnscadeaus voor mannen

We hebben onze favorieten valentijnscadeaus voor hem voor je op een rijtje gezet:

Goedkope Valentijn cadeau-ideeën voor hem

Je wilt waarschijnlijk dat je Valentijnsdag speciaal wordt. De glimlach zien van de persoon van wie je houdt door een onverwacht cadeau is het beste gevoel. De emotie en het geluk die je sprakeloos maakt. Voor zo'n cadeau heb je geen groot budget nodig zoals je misschien wel denkt. Er zijn zoveel goedkope cadeau ideeën voor Valentijnsdag waarmee je hem zullen verrassen.

Het geheim? Maak een cadeau dat speciaal is ontworpen voor je vriend, misschien met een speciale gedachte erachter. Bekijk je favoriete foto's van jullie samen, bedenk een lieve boodschap en creëer de perfecte verrassing! Ontdek alle cadeau-ideeën voor Valentijnsdag onder de € 20 Blog- Valentijn cadeaus onder de € 20

Valentijnsdag cadeaupakketten voor hem

Een van de cadeaus die mannen altijd waarderen voor Valentijnsdag zijn cadeaupakketten, omdat je daarmee een mooi gepersonaliseerd pakket kan geven en wij hebben verschillende soorten pakketten voor je samengesteld. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakket voor lichaamsverzorging met Axe-producten of een set badzepen. Voor wie na een werkdag graag van een koud biertje geniet, kan de keuze vallen op bierproefsets. Voor een eleganter cadeau kan je gepersonaliseerde champagne kiezen en dat zal zeker gewaardeerd worden. Bij de dranken kan je kiezen uit een ruim assortiment likeuren en bitters in gepersonaliseerde verpakkingen. Nieuw dit jaar is een gepersonaliseerd pakket met hapjes en drankjes, met gegraveerd glazen met naam.

De origineelste Valentijnscadeaus voor hem in 2023

Je kent je vriend of man toch zeker beter dan wie dan ook. Jullie zijn waarschijnlijk al jaren samen of hebben elkaar tenminste van dag tot dag leren kennen. Als hij het aanhankelijke type is, zal hij zeker graag een romantisch cadeau ontvangen. Als romantiek daarentegen niet in zijn aard ligt, kan hij een onverwacht cadeau toch waarderen. Het is niet altijd gemakkelijk om het meest geschikte cadeau te vinden, maar met iets unieks en origineels zit je aan de veilige kant! Een van de populairste Valentijnscadeaus voor mannen is bijvoorbeeld een gedachte om te delen met je geliefde, een ervaring om samen te herinneren. Als je al veel hebt meegemaakt, kan een fotoalbum of misschien een leuk gepersonaliseerd liefdesboek erg leuk zijn. Wil je daarentegen nieuwe momenten creëren om samen te herinneren, verras hem of haar dan met een gepersonaliseerde koffer voor een weekendje weg of een keukenschort voor de kookcursus die hij of zij zo graag wilde volgen.

Ben je op zoek naar een Valentijnscadeau voor je vriendje, maar heb je geen ideeën meer? Hier is een lijst van onze favorieten!

 • Een pakket om thuis je eigen bier te maken
 • Een fles van zijn favoriete whisky
 • Een gepersonaliseerd schort van milieuvriendelijk leer
 • Een proeverij met 5 verschillende bieren
 • Leuke boxershort op maat gemaakt met een foto
 • Een leren armband met zijn naam erop

Valentijn verrassing voor hem

Valentijnsdag is een mooie gelegenheid om je vriend of man te verrassen:

 • Organiseer een romantisch diner. De eerste stap is om de juiste sfeer te creëren, wij zijn van mening dat een diner altijd een goede indruk maakt, dus waarom niet een tafel mooi dekken met kaarsen (misschien gepersonaliseerd), en gepersonaliseerde glazen gegraveerd met jullie namen en de datum van jullie trouwdag, of de dag dat jullie elkaar ontmoet hebben? Zo zal je een avond beleven om nooit te vergeten. & vergeet niet een fles te ontkurken misschien met wat bubbels!
 • Herbeleef alle mooie momenten van het afgelopen jaar! Misschien wel jullie eerste jaar samen? Liefde wordt elke dag van het jaar beleefd, maar op deze speciale dag is het goed om alle goede herinneringen en gelukkige momenten samen te beleven. Wat is er beter dan een fotoalbum om een ​​jaar van liefde opnieuw te beleven? Daarbij zijn we er zeker van dat een fotopuzzel een origineel en leuk idee is om ​​bijzondere herinneringen op te halen.
 • Kijk uit naar volgend jaar. In een liefdesverhaal is het goed om naar de toekomst te kijken, maar ook om van dag tot dag te genieten. Een belangrijk ding in relaties zijn de dingen die jullie verenigen en jullie speciaal voor elkaar maken. Geef iets waar jullie allebei bij betrokken zijn, of het nu een passie of een angst is, het gaat erom dat jullie het samen onder ogen zien. Hou je van reizen en wil je jouw volgende vakantie op een exotische plek doorbrengen? Ga voor een gepersonaliseerde koffer met een foto van jullie samen! Een klassieke manier om "Ik hou van jou" te zeggen, is om het op een ketting hanger of armband te graveren die je elke dag bij je kunt dragen. Zoals je ziet zijn er veel originele manieren en ideeën voor een valentijnscadeau of een romantisch cadeau. Dit zijn slechts 3 originele manieren om Valentijnsdag te vieren, het is aan jou om de meest geschikte te kiezen.