Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Gepersonaliseerde klokken zijn meer dan alleen een item waar je de tijd op afleest; ze vertellen verhalen. Dus omarm de kracht van personalisatie en laat elke seconde tellen met een gepersonaliseerde klok. 

3 Cadeaus

Maak je eigen gepersonaliseerde klok met foto en/of tekst

Als we denken aan het inrichten van een huis, vergeten we vaak om aandacht te besteden aan de muren. Is een kamer echt af zonder een mooie klok aan de muur? Ben je op zoek naar een originele klok voor in de keuken of om cadeau te geven aan iemand die net in zijn nieuwe huis is gaan wonen? Misschien ben je op zoek naar een cadeau dat de ontvanger echt zal verrassen en ze zal herinneren aan leuke tijden als hij of zij checkt hoe laat het is?

Ontwerp je eigen foto klok met jouw foto('s), tekst en ontwerp. De klokken van YourSurprise zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een klok is die past bij de ruimte en gelegenheid.

Gepersonaliseerde klokken voor elke gelegenheid

Als je één van je ouders of je oma wil verrassen, hebben we gepersonaliseerde klokken voor gelegenheden zoals verjaardagen tot speciale klokken voor Moederdag, Opa en Oma Dag, maar ook unieke klokken voor juf of meester. Gaat je vriend, familielid of kennis verhuizen en geeft hij een housewarming feestje? Een gepersonaliseerde wandklok is het perfecte cadeau voor deze speciale gelegenheid. Je kunt hem bijvoorbeeld personaliseren met een leuke vakantiefoto of een familiefoto.

Gepersonaliseerde hartvormige wandklok

Wil je iemand een klok geven en er een beetje extra liefde aan toevoegen? Ga dan voor een gepersonaliseerde hartvormige klok. Een hartvormige klok is het ideale cadeau voor Valentijnsdag, Moederdag of gewoon omdat je iemand wil verrassen. Wist je dat je niet alleen een foto maar ook tekst kunt toevoegen? Of het nu een liefdesverklaring is of iets anders, we weten zeker dat je de juiste woorden voor elk moment kunt vinden. En zo niet kun je altijd voor een leuke fotocollage gaan!

Gepersonaliseerde wandklokken voor kinderen

Een gepersonaliseerde foto klok is niet alleen een geweldig accessoire voor in de woonkamer, maar ook een leuke toevoeging aan de slaapkamer van een kind. Personaliseer de klok met een leuk ontwerp, een foto en/of een tekst. De klok is stil, dus je kind wordt tijdens dutjes of 's nachts niet gestoord door het geluid. Je kunt je kinderklok personaliseren met unieke ontwerpen met dinosaurussen, dieren, bloemen en meer! Kies je favoriete design en personaliseer je klok nu!

Een klok personaliseren

Je klok aanpassen is eenvoudig! Selecteer gewoon de sjabloon die je leuk vindt, klik om onze editor te openen en kies een van onze vele ontwerpen. Je kunt een naam, tekst en zelfs een of meer foto's in je ontwerp opnemen! We versturen je klok naar het adres van jouw keuze. Als je de ontvanger wil verrassen, kun je je cadeau rechtstreeks naar zijn of haar adres laten sturen en een gratis kaartje aan de bestelling toevoegen om te laten weten van wie het cadeau is.

Hoe groot is de wandklok?

De gepersonaliseerde wandklok met foto en/of tekst is verkrijgbaar in twee versies: rond of hartvormig. Onze ronde gepersonaliseerde wandklok is verkrijgbaar in een M-versie met een diameter van 20,5 cm of een L-versie met een diameter van 29 cm.

De hartvormige klok is ook verkrijgbaar in twee versies: M van 21 x 20 cm, of de L-versie van 31 x 30 cm.

Waar is de klok van gemaakt?

Al onze klokken zijn gemaakt van stevig hardboard. Elke klok wordt geleverd met een handige ophanghaak en batterijen. Zo kun jij of de ontvanger meteen genieten van de gepersonaliseerde fotoklok.