Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Soms kan het een hele zoektocht zijn om een ​​uniek cadeau te vinden. Als je het beu bent om hetzelfde oude gewone ding te kopen voor je moeder, zus of vriendinnen, of als je moeite hebt om het ideale cadeau te bedenken, waarom niet eens gepersonaliseerde bloemen bezorgen? Breng het geven van bloemen naar een geheel nieuw niveau met een indrukwekkend boeket bloemen dat speciaal op maat is gemaakt voor de persoon aan wie je het cadeau geeft.

19 Cadeaus

Bloemen bezorgen

Wil jij iemand feliciteren, bedanken, heb je iets goed te maken of wil je iemand sterkte wensen? Laat dan een prachtig boeket bloemen bezorgen! In ons ruime assortiment vind je altijd een geschikt boeket voor elke gelegenheid. Onze exclusieve boeketten worden direct vanaf de veiling verstuurd en dus altijd dagvers geleverd!

Bloemen bezorgen doen we in Nederland & België op een adres naar keuze. En wanneer je voor 12:00 uur bestelt, wordt jouw boeket dezelfde dag nog verzonden! Maar als je de bloemen juist op een andere datum wilt laten bezorgen, kan dat natuurlijk ook.

Altijd een reden om bloemen te laten bezorgen

Een boeket bloemen bezorgen is leuk om te doen voor allerlei soorten gelegenheden, bijvoorbeeld voor een verjaardag, een nieuwe baan, het halen van een diploma of om iemand beterschap te wensen. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi boeket voor Valentijn of Moederdag? Laat een boeket bloemen bezorgen en je zit altijd goed. De uitdrukking is niet voor niets: zeg het met bloemen!

Bloemen om iemand sterke of beterschap te wensen

Je kunt natuurlijk een fruitmand sturen, maar een bos bloemen maakt overal het algemeen ook veel mensen blij. Als er iemand aanbelt, met een bosje bloemen weten wij zeker dat iemand anders dat enorm zal waarderen. Op het persoonlijke kaartje dat je gratis kunt bijsluiten, kun je een boodschap voor de ontvanger laten zetten.

Rouwboeket

Bloemen horen bij de vrolijke momenten in het leven, maar ook bij de verdrietige. Wil jij graag met bloemen je medeleven betuigen? Laat dan bij de nabestaanden een smaakvol en passend rouwboeket bloemen bezorgen. Zo laat je hen op een mooie manier weten dat je aan ze denkt en met ze meeleeft. De bloemen geleverd met een gratis kaartje waarop jij je persoonlijke condoleance onder woorden kunt brengen.

Tip: Droogbloemen

Droogbloemen zijn tijdloos en helemaal van nu! Verras daarom jouw dierbaren met een mooi bosje droogbloemen, om het helemaal af te maken kun je ook nog een persoonlijk wenskaartje meesturen. Een gepersonaliseerde houten houder met daarin de droogbloemen kan natuurlijk ook, we hebben verschillende soorten. Dus wil je dat jouw dierbaren altijd aan je blijven denken? Droogbloemen zijn tijdloos en helemaal van nu!

Tip: Liefdesboeket

Is het jullie trouwdag? Heb je iets goed te maken met je liefje? Of wil jij je partner verrassen met Valentijn? Laat dan een prachtig liefdesboeket bloemen bezorgen bij je geliefde! Hiermee laat jij de belangrijkste persoon in je leven nog eens extra weten hoe lief je hem of haar vindt. Uiteraard bestaat het liefdesboeket met name uit roze bloemen, zodat de boodschap zeker overkomt. De romantiek spat er gewoon vanaf!

Tip: Brievenbusbloemen

Wil jij op een écht originele manier bij iemand bloemen bezorgen? Verstuur dan deze unieke brievenbusrozen in een kleur naar keuze! Deze kwaliteitsrozen worden in een luxe geschenkverpakking verpakt, waardoor de versheid gegarandeerd blijft. De brievenbusrozen gaan vergezeld van een persoonlijke kaart die je kunt voorzien van je eigen foto en/of tekst. Met zo'n origineel cadeau zul jij de ontvanger zeker weten verrassen!