Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een uniek gepersonaliseerd Oreo-cadeau

De beste keuzes voor jou

Mega Oreo Giftroll

Mega Oreo Giftroll

Koekblik gevuld met Oreo

Koekblik gevuld met Oreo

Mega Oreo Giftroll

Mega Oreo Giftroll

Koekblik gevuld met Oreo

Koekblik gevuld met Oreo

Gepersonaliseerde Oreo cadeaus: maak je eigen gepersonaliseerde Oreo koekjes

Oreo is het bekende merk van de iconische heerlijke zwart-witte sandwich koekjes. Met hun rijke cacao smaak en de smeuïge vanille crème vulling heeft Oreo een rijke geschiedenis van meer dan een eeuw, die helemaal teruggaat tot 1912!

YourSurprise en Oreo hebben het ultieme Oreo moment gecreëerd: een gepersonaliseerd Oreo cadeau dat kan worden voorzien van een naam, tekst en/of foto.

Een uniek gepersonaliseerd Oreo cadeau

Stel je je favoriete Oreo-moment voor. Is het het uit elkaar draaien van de twee helften om de vulling te onthullen? Of ben je misschien een dipper? Het maakt niet uit hoe je van je Oreo geniet, de universele waarheid is simpelweg: elke hap is een ervaring om van te genieten, een reis door een wereld waar smaak, textuur en nostalgie hoogtij vieren.

YourSurprise weet hoeveel je van Oreo houdt en kwam daarom met een exclusief mega cadeau. Soms geldt: less is more, maar niet als het gaat om een pak heerlijke Oreo koekjes!

Onze XL Oreo tube kan gepersonaliseerd worden met een naam, foto en/of tekst. Dit maakt het een geweldig cadeau voor iemand van wie je houdt, als bedankje, als felicitatie of gewoon zomaar.

Hoe personaliseer je je eigen Oreo-cadeau?

Je eigen Oreo-cadeau maken is eenvoudig! Kies je cadeau uit ons assortiment, klik op "Personaliseer jouw cadeau", voeg je personalisatie toe: upload een foto, voeg een naam of tekst toe. Ga verder naar de kassa en wij doen de rest! Je gepersonaliseerde Oreo-cadeau wordt rechtstreeks geleverd op jouw adres naar keuze, zodat je de ultieme Oreo-ervaring kunt creëren!

Oreo voor elke gelegenheid

Heb je je ooit afgevraagd wat het perfecte cadeau is voor een belangrijke gelegenheid? Zoek dan niet verder! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een eenvoudig bedankje, een Oreo Original geschenk, gepersonaliseerd om je attentheid te tonen, zorgt voor een uniek en gedenkwaardig gebaar dat gegarandeerd een glimlach op hun gezicht tovert.

Oreo wedstrijd: win unieke PAC-MAN prijzen!

Wist je dat Oreo dit jaar samenwerkt met PAC-MAN voor een speciale wedstrijd en limited edition koekjes? Maak kans op unieke PAC-MAN themaprijzen en bestel nu je Oreo XL cadeau!