Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor opa? Laat dan een gepersonaliseerd cadeau maken voor hem. Een cadeau met een foto van de kleinkinderen zal hem zeker bekoren! Bekijk nu het ruime assortiment met cadeaus voor opa.

113 Cadeaus

Je hebt 48 van 113 cadeaus bekeken

Cadeau voor opa

Is je opa een van de meest speciale personen in je leven? Misschien is hij er altijd voor je en steunt hij je als geen ander. Dan is er altijd een reden om je lieve opa te verrassen met een cadeautje! Bij YourSurprise vind je veel gepersonaliseerde cadeaus voor opa.

De mooiste cadeau-ideeën voor opa

Wist je dat je je eigen foto op een cadeau kunt zetten? Je kan uit een groot assortiment van duizenden cadeaus het cadeau kiezen dat het beste bij jouw opa past en het personaliseren met een foto, naam en/of tekst. Hier zijn enkele van de mooiste cadeaus met een foto:

  • Opa mok: kies een foto van jullie twee samen of van de hele familie. Je kan ook een naam of tekst toevoegen of kiezen uit een van de ontwerpen;
  • Sleutelhanger voor opa: zo heeft hij altijd en overal een foto van zijn kleinkinderen bij zich.;
  • Gepersonaliseerde sokken: met een grappige foto om hem te laten glimlachen;
  • Een kalender met foto's: zo vergeet hij nooit verjaardagen of belangrijke afspraken;
  • Een persoonlijke fotopuzzel: een leuk cadeau dat je samen met opa kan maken en dat hij vervolgens als herinnering aan de muur kan ophangen.

Je kunt ook een cadeau maken met zijn naam en misschien een speciale tekst, zoals een zin of regel uit een gedicht dat belangrijk voor jullie is. Een van de mooiste cadeau-ideeën voor opa met naam en/of tekst:

  • Een whiskyglas: gepersonaliseerd met opa’s naam om te genieten van zijn favoriete merk whisky
  • Een houten flesopener of een stalen kurkentrekker om te personaliseren met zijn naam;
  • Een chocoladereep: maak je eigen boodschap voor opa met chocolade!
  • Een lederen portefeuille met zijn naam erin gegeraveerd
  • Een elegante gegraveerde leren riem

Voor meer cadeau-ideeën ontdek alle cadeaus met naam.

Kies een cadeau voor opa's verjaardag

Is je opa jarig en wil je dat vieren met een speciale verrassing? Als je de kans hebt, zal hij zeker graag de dag met je doorbrengen. Je kunt iets eenvoudigs maar leuks met hem doen, zoals een klein uitje, een avondje naar de bioscoop of gewoon een hapje thuis eten. Natuurlijk mag een cadeau niet ontbreken! Of je nu op zoek bent naar cadeau-ideeën voor opa's 80-jarige verjaardag of voor de mijlpaal van 90 jaar, wij bieden een ruim assortiment aan opa-cadeaus voor alle leeftijden. En als er niet genoeg cadeau-ideeën voor je zijn, kan je altijd kijken bij de cadeaus voor opa & oma.

Kerstcadeaus voor opa

Als je het gelukt hebt nog een grootouder aan je zijde te hebben, mag je hem niet vergeten met kerst! Kies een cadeau dat opa laat zien hoeveel je van hem houdt. Geniet jouw opa na het eten van een lekker drankje, dan kun je hem een speciaal kerstcadeau geven dat op maat voor hem is gemaakt. YourSurprise biedt een brede selectie gepersonaliseerde flessen en elk kan worden gepersonaliseerd met jouw favoriete foto en een speciale boodschap!