• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
< Terug
Super snelle levering!

Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 41529 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Denisa
op 21-01-20

"Tevreden "

9 van 10
Saskia
op 21-01-20

"Leuke producten om kado te geven. Bestellen gaat heel eenvoudig. Snelle levering. Top! "

9 van 10
Esther
op 21-01-20

"Geweldig vriendelijke en behulpzame klantenservice! Snel en attent. "

9 van 10

Een cadeau voor de beste bompa

Wil je je bompa ook eens een cadeautje geven? Geef hem deze keer een cadeau dat hij niet snel zal vergeten. Speciaal voor hem gemaakt en door jou gepersonaliseerd. YourSurprise laat je kiezen uit meer dan 2000 cadeaus, je vindt zeker wat je wilt.

Geef je bompa een uniek cadeau

Een cadeau vinden voor je allerliefste bompa is niet altijd even gemakkelijk. Daarbij willen we jou helpen! Voor elke soort opa vind je bij ons het perfecte cadeautje. Omdat jij het cadeau zelf eigen maakt door er een pakkend tekstje of gewoon de naam van opa bij te voegen is het niet alleen een uniek, maar ook een persoonlijk geschenk.

Maak maar snel je keuze

Houdt je opa wel van een zoetje? Bedank hem met een Milka giftbox vol overheerlijke chocolade pralines. Luisteren naar zijn historische verhalen wordt nu nog leuker met een chocolaatje erbij. Drinkt hij daar ook wel graag een koffietje of een tas thee bij? Met een persoonlijke mok zal hij altijd aan jou denken. Of drinkt hij liever een goed biertje? Ons speciaal opa bierpakket zal hem goed doen. Jouw cadeautje zal geapprecieerd worden.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met