Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

dag van de stagair

De leukste cadeaus voor stagiairs op Dag van de Stagiair

Op de Dag van de Stagiair worden alle stagiairs en stagebedrijven in het zonnetje gezet. Stagiairs dragen dagelijks enorm veel bij aan duizenden bedrijven door heel Nederland. Ze voeren niet alleen werkzaamheden voor het bedrijf uit maar werken ook vaak aan opdrachten vanuit school. Daarnaast zijn de stagebedrijven en stagebegeleiders dagelijks bezig met het coachen en helpen ontwikkelen van de stagiairs. Toch krijgen beide partijen niet altijd de waardering die ze verdienen. Terwijl dat wel belangrijk is! Daarom hebben wij een vijftal cadeaus op een rij gezet om zowel de stagiairs als stagebegeleiders in de spotlights te zetten.

Een gepersonaliseerde waterfles

Een gepersonaliseerde waterfles

Op zoek naar een leuk cadeau dat ook nog eens praktisch is? Dan is deze gepersonaliseerde waterfles perfect! Jij ontwerpt hem helemaal zelf met een foto, naam of andere tekst naar keuze. Of denk dan aan het bedrijfslogo met de naam van jouw stagiaire. Dat is super handig om mee te nemen naar werk, de sportschool of onderweg en zo worden ze regelmatig herinnerd aan hun goede tijd bij jouw bedrijf. Maar het is natuurlijk ook handig om op het werk bij je te houden, want zo wordt je eraan herinnert om genoeg water te drinken wanneer je druk bezig bent. De waterfles is gemaakt van hoogwaardig RVS. De dubbele wand houd je drankje lekker lang koel of warm en dankzij de lekvrije dop kun je de fles overal mee naartoe nemen.

Bekijk de waterfles >>
Een muismat met beste stagiair

Een muismat met beste stagiair

Toffen muismatten op kantoor? Computeren wordt een feestje met een unieke gepersonaliseerde muismat. Denk aan een foto van de medewerkers of een leuk ontwerp met bijvoorbeeld de tekst ‘De beste stagiair’. De bedrukte muismat heeft een antislip onderzijde en heeft geen scherpe randjes of hoekjes, wat het werken met de gepersonaliseerde muismat zo prettig mogelijk maakt. Zoek je een wat luxer cadeau? Ga dan voor de gegraveerde leren muismat. Deze waanzinnige leren muismat is een luxe eyecatcher in iedere werkruimte.

Bekijk de muismatten >>

Mega milka

Mega milka

Een groot gebaar in grote letters? Doe dan een Mega Milka chocoladereep cadeau. Elke stageperiode komt tot een eind. Soms heeft het bedrijf zo’n indruk gemaakt op de stagiair, dat ze er zelfs blijven werken. Maar voor wie afscheid neemt, is het leuk om hen met een groot gebaar gedag te zeggen. De Mega Milka reep bestaat uit negen chocoladerepen, in de lekkere smaken Milka Oreo, Milka Hazelnoot en Milka Caramel. Dat wordt smullen. Maar de allerleukste toevoeging is de personalisatie. Je kan er twee soorten tekst op laten drukken: een persoonlijke boodschap zoals ‘Thanks, Anna’ en een wat langere tekst, waar je de stagiair uitgebreid bedankt voor het harde werk. Je kan er ook een logo van het bedrijf op laten drukken. Dat wordt een flinke verrassing.

Bekijk de mega milka >>
Superhero tas

Superhero tas

Een stagiair komt vaak met veel creatieve inzichten, kent de nieuwste trends en komt met een flinke dosis motivatie naar stage toe. Dat maakt hen wel echt een superheld. Hoe leuk is het dan om hen te verrassen met hun eigen superheld tas? Er zijn drie soorten canvas tassen, in de kleuren naturel, zwart en wit, met een leuke illustratie van opgestoken vuisten - unity! Met deze superheldentas laat je zien hoe trots jij bent op jouw superheldenstagiairs.

Maar een superhero tas is natuurlijk ook hartstikke handig om te gebruiken als goodiebag. Vul hem bijvoorbeeld met alle cadeautjes uit deze blog voor knaller van een verrassing. Onze B2B-afdeling kan je helpen om het hele plan van een goodiebag te realiseren.

Bekijk de superhero tas >>

Bucketlistboek

Bucketlistboek

Stage lopen is een toffe tijd, ze leren er veel door kennen en ze werken ook aan hun persoonlijke ontwikkeling. Maar de tijd na de stage, zoals de zomervakantie of afstuderen, is natuurlijk nog een veel leukere tijd. Daarom is het leuk om je stagiair een cadeau te geven dat hen uitdaagt om er een topzomer van de maken. Dat is wat het bucketlist doet.

Bekijk het bucketlistboek>>

Een stagiair is niet ‘slechts’ een stagiar. Ze brengen goede en nieuwe inzichten en bouwen samen met anderen mee aan de ontwikkeling van het bedrijf. En dat moet ook gevierd worden. Hoe ga jij ze in het zonnetje zetten?


Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.