Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

7 Cadeaus

De leukste nijntje cadeaus met naam

De nijntje cadeaus maak je stuk voor stuk uniek met een eigen naam en/of foto. De nijntje boeken met eigen naam bijvoorbeeld zijn een groot succes bij kinderen van alle leeftijden.

Niet alleen zijn de nijntje cadeaus leuk als cadeau voor je eigen (klein)kindje, vriend of vriendin, ze zijn ook erg geschikt om te geven als origineel kraamcadeau of verjaardagscadeau.

Nijntje pluis

Nijntje, ook wel bekend als nijntje pluis is de hoofdpersoon van een serie kinderprentenboeken over een konijntje. De boeken zijn geschreven en getekend door Dick Bruna en het eerste exemplaar verscheen in 1955. Na de nijntje boeken zijn tal van andere nijntje cadeaus ontwikkeld en in de loop der jaren zijn al heel wat generaties met nijntje opgegroeid.

Nijntje winkel bij YourSurprise

Ben jij ook zo’n fan van nijntje en op zoek naar een leuk nijntje cadeau? Hier in de nijntje winkel van YourSurprise vind je voor de allerkleinste tot de allergrootste fans de meest unieke cadeaus met nijntje erop.

Nijntje boeken met eigen naam

Vooral de boeken van nijntje zijn erg populair. De tekeningen zijn eenvoudig en de verhaaltjes erbij spreken niet alleen kinderen enorm aan, ook volwassenen waarderen de nijntje boeken. Ze gaan daarom ook generaties lang mee. Beginnend in de babykamer, eindigend als voorleesboek voor de kleinkinderen.

Vindt jouw (klein)kind nijntje ook het schattigste konijntje van de hele wereld? Dan maak je hem of haar zeker blij met een nijntje boek met naam. Bij YourSurprise vind je nijntje boekjes over verschillende thema’s waarin jouw kleintje zelf de hoofdrol kan spelen. Voeg de naam van jouw kindje toe en laat hem of haar samen met nijntje de hoofdrol spelen in een heerlijk verhaal. Met zo’n persoonlijk (voorlees)boek zorg jij gegarandeerd voor heel wat uurtjes leesplezier!