Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor oma? Verras dan met een gepersonaliseerd cadeau. Voeg jullie leukste foto of haar naam toe en je hebt het mooiste, persoonlijke cadeau voor oma om te geven! 

79 cadeaus

Je hebt 48 van 79 cadeaus bekeken

Cadeau voor oma

Oma’s behoren tot de belangrijkste personen in de opvoeding van kinderen en zijn, als ze geluk hebben, een veilige haven tijdens het opgroeien naar het volwassen leven. Er zijn vele gelegenheden om een cadeau voor je oma te maken, een verjaardag, grootouderdag of gewoon omdat je een aardigheidje wilt geven aan je oma. Oma zijn is uniek, ze zijn er altijd voor je. Ze hebben je zien groeien, fouten zien maken en overwinningen zien vieren. Ze steunden je met enorm veel geduld en gaven je elke dag liefde. Wil jij je geliefde oma bedanken met iets speciaals? Yoursurprise heeft de mooiste cadeaus voor oma verzameld. We weten zeker dat je een leuk cadeau voor oma vindt!

Originele en unieke cadeau-ideeën voor oma

Ben je op zoek naar de mooiste en origineelste cadeaus om aan jouw liefste oma te geven? Als je op zoek bent naar een cadeau die haar emotioneert en haar dankbaar maakt dat ze je in haar leven heeft, kunnen wij je vele ideeën voorstellen die haar in het hart raken. Hier zijn enkele van onze favoriete gepersonaliseerde cadeaus voor oma:

  • Een mok met een foto van haar kleinkinderen om de dag goed te beginnen;
  • Een schort met de tekst "voor de liefste oma ter wereld”;
  • Een houten frame met een afgedrukte foto om thuis altijd naar haar geliefde familie te kunnen kijken.;
  • Een fotoalbum met de mooiste momenten die jullie samen beleefd hebben;
  • Een boeket bloemen zodat ze zich speciaal voelt.;
  • Een wijnglas met haar naam voor de oma die niet zonder een glas wijn kan tijdens de maaltijd.

    Als je op zoek bent naar een cadeau voor jouw beide geliefde grootouders, kijk dan eens naar de Cadeaus voor opa & oma. ## Een cadeau voor oma's verjaardag

Viert je oma een belangrijke mijlpaal? Bedenk dan een leuk verjaardagscadeau voor oma dat de dag onvergetelijk maakt. Je kunt het persoonlijk bezorgen of haar verrassen door het direct naar haar adres te sturen met een wenskaart. Wil je een kaart die je kunt uitstallen, dan kun je kiezen voor de houten kaart met bedrukte foto, die een houten standaard heeft. Zo kan je oma hem op de kast zetten en aan iedereen laten zien! Voor oma's die van koken houden, kan een leuk cadeau de gegraveerde snijplank met de naam of een speciale boodschap zijn of een dienblad om gerechten op te serveren. Voor grootmoeders die van planten en tuinieren houden, kan het meest geschikte cadeau een boeket bloemen zijn of een set met bloem zaadbollen om in de tuin of in potten te planten. Voor grootmoeders die graag hun kleinkinderen laten zien is een foto als woondecoratie een goed idee! Zoals een decoratieve tegel om aan de muur te hangen, een gepersonaliseerde klok of een zacht kussen voor op de bank.

De beste kleindochter en oma cadeaus

Wil je een cadeau dat de relatie tussen oma en kleindochter symboliseert? Kies een gedachte die jij en je oma kunnen delen. De moeder en dochter armband is bijvoorbeeld ook geschikt voor oma en kleindochter. Elke armband kan worden aangepast met de naam van de ander. Je kan ook een sleutelhanger maken met de foto van beiden of een hanger met een gegraveerde foto om altijd dicht bij het hart te dragen.

Cadeau-ideeën voor grootouders

Is de persoon die je wilt verrassen niet je oma, maar wel even belangrijk in je leven? Je kunt kiezen voor een klein cadeautje waaruit jullie verbondenheid blijkt, zoals een houten hart met een mooie belettering of een blok sneeuw met een foto. Voor een lekkerder cadeau kun je haar verrassen met een doos gepersonaliseerde bonbons of een fles wijn.

Een cadeau voor de aanstaande oma

Sta je op het punt een zwangerschap aan te kondigen en wil je een toekomstige oma verrassen? Er zijn zoveel manieren om dit te doen. Bekijk alle cadeaus om een zwangerschap aan te kondigen en kies de mooiste vinden uit voor de aanstaande oma.