Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Als je op zoek bent naar een unieke manier om je oma in de bloemetjes te zetten, dan assisteren we je graag met een geweldige lijst van gepersonaliseerde cadeaus voor oma.

150 Cadeaus

Je hebt 48 van 150 cadeaus bekeken

Cadeau voor oma

Oma’s zijn enorm belangrijk. In veel gevallen spelen ze een belangrijke rol in de opvoeding van kinderen en zijn ze een veilige haven. Er gaat niets boven een bezoek aan of een logeerpartijtje bij oma. Er zijn vele gelegenheden om een cadeau aan je oma te geven: een verjaardag of gewoon omdat je zo gek op je oma bent. Oma's zijn uniek. Ze zijn er altijd voor je (geweest). Wil jij je geliefde oma bedanken met iets speciaals? YourSurprise heeft de mooiste cadeaus voor oma verzameld. We weten zeker dat je een leuk cadeau voor oma vindt!

Originele en unieke cadeau-ideeën voor oma

Ben je op zoek naar de mooiste en origineelste cadeaus om aan jouw liefste oma te geven? Hierbij een rijtje met onze favoriete gepersonaliseerde cadeaus voor oma:

  • Een mok met een foto van haar kleinkinderen om de dag goed te beginnen;
  • Een schort met de tekst "Voor de liefste oma ter wereld”;
  • Een houten lijstje met een foto om thuis altijd naar haar geliefde familie te kunnen kijken.;
  • Een fotoalbum met de mooiste momenten die jullie samen beleefd hebben;
  • Een boeket om haar in het zonnetje te zetten;
  • Een wijnglas met haar naam voor de oma die houdt van een glaasje op z'n tijd.

Als je op zoek bent naar een cadeau voor beide geliefde grootouders, kijk dan eens naar de Cadeaus voor opa & oma.

Een cadeau voor oma's verjaardag

Viert je oma een belangrijke mijlpaal? Laat dan een leuk verjaardagscadeau voor haar maken dat de dag onvergetelijk maakt. Je kunt het persoonlijk bezorgen of haar verrassen door het direct naar haar adres te laten sturen. Om er voor te zorgen dat ze weet dat het van jou komt, kun je er een wenskaart bijvoegen. Wil je een kaart die langer meegaat, dan kun je kiezen voor de houten kaart met bedrukte foto, die een houten standaard heeft. Zo kan jouw oma hem op de kast zetten en aan iedereen laten zien! Voor oma's die van koken houden, is de gegraveerde snijplank met de naam of een speciale boodschap een leuk idee. Of laat een persoonlijk dienblad maken om gerechten op te serveren. Voor grootmoeders die van planten en tuinieren houden, zijn bloemen of een set met zaadbollen een goed idee. Voor grootmoeders die graag hun kleinkinderen aan anderen laten zien (en even eerlijk, dat zijn toch alle oma's) is een foto voor aan de wand een goed idee. Laat bijvoorbeeld een decoratieve tegel bedrukken om aan de muur te hangen of een gepersonaliseerde klok.

De beste kleindochter en oma cadeaus

Wil je een cadeau aan jouw oma geven dat jullie band symboliseert? Kies dan bijvoorbeeld voor de moeder en dochter armband. De armbanden kunnen los van elkaar worden gepersonaliseerd met de naam van de ander. Je kan ook een sleutelhanger laten maken met de mooiste foto van jullie samen.

Cadeau-ideeën voor grootouders

Is de persoon die je wilt verrassen niet je oma, maar wel even belangrijk voor jou? Je kunt kiezen voor een klein cadeautje waaruit jullie verbondenheid blijkt, zoals een houten hart met een mooie tekst of een sneeuwbol met jullie foto. Wil je iets lekkers geven? Verras haar dan met een doos gepersonaliseerde bonbons of een fles wijn.

Een cadeau voor de aanstaande oma

Sta je op het punt om te vertellen dat je zwanger bent en wil je een toekomstige oma verrassen? Er zijn zoveel manieren om dit te doen. Bekijk alle cadeaus om een zwangerschap aan te kondigen en kies de mooiste uit voor de aanstaande oma.