Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Decoratieve droogbloemen

Bloemen zijn het soort cadeau dat iedereen leuk vindt en geschikt voor verschillende speciale gelegenheden. In tegenstelling tot een boeket verse bloemen zijn droogbloemen tijdloos en kunnen ze een unieke decoratie voor thuis of op kantoor worden. Wist je dat bloemen kunnen praten? Nee, niet letterlijk, maar figuurlijk! Ze kunnen veel dingen communiceren: ik hou van je, het spijt me, dank je... Door gedroogde bloemen te geven, kun je je liefde voor iemand overbrengen, misschien op een speciale gelegenheid zoals Valentijnsdag of gewoon iemand zomaar verrassen. Soms is het leuk om de glimlach op iemands gezicht te zien als je ze verrast. Met YourSurprise kun je je eigen cadeau van droogbloemen maken en deze direct naar het adres van jouw keuze sturen!

Boeket droogbloemen

Een droog bloemenboeket is het soort geschenk dat direct een uniek tintje aan je omgeving geeft en weinig eenvoudige verzorging vereist. Het is daarom het ideale cadeau voor mensen die niet eens weten hoe ze een cactus in leven moeten houden, maar die de geur en kleuren van een boeket bloemen wel weten te waarderen. Een boeket bloemen is een uniek cadeau en een kleurrijk en geurig decoratiestuk. Zet het boeket gewoon in een mooie vaas, kies een mooie plek uit en voila, klaar! Je ontvangt ook onderhoudsinstructies bij je cadeau, maar maak je geen zorgen, het verzorgen van je bloemen was nog nooit zo eenvoudig! Je kunt kiezen uit twee verschillende decoratieve boeketten: met een selectie bloemen in roze tinten of een meer kleurrijk boeket droogbloemen in tinten blauw tot oranje. Bij je boeket droogbloemen ontvang je een wenskaart die je snel en eenvoudig online kunt personaliseren. Kies je favoriete ontwerp, passend bij de gelegenheid waarvoor je iemand wilt verrassen, voeg een foto en tekst toe. Je ontvangt het bij je boeket droogbloemen.

Decoratieve droogbloemen in vazen

Hou je van het idee van een boeket, maar ben je bang dat de persoon die je cadeau krijgt geen vaas heeft om je mooie cadeau te laten zien? We hebben een cadeau gecreëerd dat niet alleen onverwacht is, maar ook een persoonlijk versieringselement wordt. De vazen ​​zijn geplaatst in een houten drager die je kunt personaliseren met een tekst. Jouw personalisatie wordt direct op het hout met een laser gegraveerd: je kiest de tekst en het lettertype! Hier kun je jouw creativiteit de vrije loop laten! Je kunt de naam invoegen van de persoon die het ontvangt of juist een mooie speciale boodschap met wat je wilt communiceren of de gelegenheid die je wilt vieren. De decoratieve droogbloemen met gegraveerde houten standaard zijn ook verkrijgbaar zonder vaas, ideaal voor wie niet goed kan omgaan met vazen ​​en glazen.. 12 prachtige bloemen in een houten standaard voor een prachtig effect! Uiteraard kun je jouw houten standaard ook personaliseren met een tekst naar keuze. Je hebt 25 tekens tot je beschikking - gebruik ze verstandig!

Bloemen thuisbezorgen

Thuiskomen met een boeket bloemen voor je geliefde of je bezoekende oma verrassen met een prachtig boeket bloemen is een hele lieve en bijzondere gedachte. Het is echter niet altijd mogelijk om aanwezig te zijn bij het overhandigen van een geschenk. Soms kan het vanwege afstand of beroepsverplichtingen nodig zijn om iemand te vragen dit voor je te doen. Met YourSurprise kies je bij het afrekenen het adres van de ontvanger van het cadeau en bezorgen we je droogbloemen direct bij je geliefde. Je hebt er dus geen omkijken naar! Bovendien kun je direct een gratis kaart aan het cadeau toevoegen, zodat iedereen weet dat je het hebt verzonden.