Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Je wil het kinderfeest van je eigen kind natuurlijk extra speciaal maken, daarom heeft Yoursurprise speelgoed wat je kan personaliseren met naam en foto! Vind kinderspeelgoed en feestartikelen om de verjaardag van je kinderen onvergetelijk te maken. 

40 cadeaus

Gepersonaliseerde spelletjes en feestartikelen

Spelletjes zijn altijd het favoriete cadeau geweest voor kinderen van alle leeftijden! Met een spel kunnen ze hun fantasie erop los laten, werelden creëren en fantastische verhalen maken waarin ze enkele uren het avontuur kunnen beleven. Bij gelegenheden zoals Kerstmis of een verjaardag vinden de kinderen vaak een spel leuk dat met het hele gezin of vrienden gespeeld kan worden.

Waarom kies je niet voor een spel op maat? Zo weet het kind dat het speciaal voor hem of haar gemaakt is!

Je kunt je spellen op verschillende manieren personaliseren, bijvoorbeeld met een foto van de jarige, zijn naam en/of tekst.

Het beste gepersonaliseerde speelgoed voor oudere kinderen

Wil je een spel kopen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben voor je de populairste spellen van onze klanten verzameld. Met deze cadeaus hebben we veel kinderen over de hele wereld blij gemaakt, door ze te verrassen met een speciale gedachte die aan hun is opgedragen.

De beste spelletjes voor jonge kinderen

Spelletjes zijn voor kinderen een manier om zich te uiten en zich op een gezonde en leerzame manier uit te leven. Met YourSurprise kan je ook voor de allerkleinsten een spel speciaal personaliseren. De meest populaire cadeaus zijn voor kinderen:

Gepersonaliseerde feestartikelen

Geef je een feestje, zoals een verjaardag van jouw kinderen, maar mis je dat unieke om het extra speciaal te maken?

Jouw dochter of zoon zou zeker blij zijn met zo'n zorgzame vader of moeder.

Als jouw feest een spel of wedstrijd op de planning heeft, kan je de deelnemers belonen met een trofee of een gepersonaliseerde medaille.

Zo kunnen ze die mee naar huis nemen en thuis op hun kamer zetten als herinnering aan het feestje.

Iets wat kinderen altijd leuk vinden zijn zeepbellen, die zorgen voor een magische en feestelijke sfeer. En om de kinderen bezig te houden kan je altijd kiezen voor een setje potloden dat vinden alle kinderen leuk om te krijgen

Idee: organiseer een tekenwedstrijd en beloon de kinderen met een deelnamemedaille en een eigen set kleurpotloden!