Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een unieke knuffel? Laat dan een knuffel personaliseren met Foto of naam en geboortedatum. Kies bijvoorbeeld een lieve knuffel met naam van Happy Horse of een beer waarvan je het shirtje ontwerpt met een foto. Of je nu een kindje wil verrassen met een gepersonaliseerde knuffel of je geliefde: het kan allemaal! 

23 Cadeaus

Knuffels met foto of naam

Knuffels met naam of foto Knuffels associëren we vaak als cadeau voor de allerkleinsten, maar eigenlijk kunnen ze voor elke gelegenheid een heel leuk cadeau zijn. Of je nu iemand een romantische gedachte wilt geven of een vriend(in) wilt laten weten dat je dicht bij ze bent, bijvoorbeeld in een moeilijke tijd, dan is er geen betere manier om dit te doen dan met een gepersonaliseerde knuffel! Een knuffel is een leuke en originele manier om een ​​boodschap over te brengen aan je geliefde. Het unieke aan een gepersonaliseerde knuffel is dat je er een extra touch aan kunt geven door er een speciale foto, naam of tekst aan toe te voegen.

Wil je iemand verrassen met een schattige knuffel? Bij YourSurprise hebben we een groot assortiment knuffeltjes waar je een naam of foto op kunt laten drukken. We drukken de naam of foto op het t-shirt van de knuffel. We hebben kleine knuffels aan een sleutelhanger, iets grotere knuffels en een enorm grote mega beer! Vandaag besteld, morgen in huis.

Knuffel met foto zelf aanpassen hoe jij wil

Een knuffel kan op verschillende manieren worden aangepast. Je kunt het t-shirt van een knuffel bedrukken met een of meerdere persoonlijke foto's en/of de tekst naar keuze. Niet alleen dat, we hebben veel ontwerpen die je kunnen inspireren om je knuffel op een speciale manier te personaliseren. Je kunt er ook voor kiezen om de teddybeer te personaliseren met een of meerdere namen, direct op hem geborduurd. Voor een nog origineler cadeau hebben we ook een konijntje waar je het gezichtje van je baby op kunt zetten. De afbeelding is verwijderbaar, dus je kunt meerdere afbeeldingen door ons laten maken en deze naar wens vervangen!

We hebben thema-ontwerpen:

 • voor kinderen, met de mogelijkheid om uw afbeeldingen en de naam van het kind op leuke en grappige achtergronden in te voegen.
 • voor geliefden, met hartjes, Valentijnsdag thema en vele anderen om je knuffel romantisch te maken.

Je kunt het resultaat direct op de site zien en eventuele wijzigingen aanbrengen, het resultaat is gegarandeerd.

Verschillende soorten knuffels met naam en foto

In onze collectie vind je verschillende schattige knuffels:

 • een giraffe
 • een kleine beer
 • een grote beer
 • een mega grote beer
 • een giga teddybeer
 • een haas Eigenlijk kun je zeggen dat je bijna de hele dierentuin aan knuffeltjes bij ons kunt vinden!

Geef een gepersonaliseerd knuffeltje voor een geboorte

Kent u iemand die onlangs een kleine jongen of meisje op de wereld heeft verwelkomd? Er zijn zoveel cadeau-ideeën waaruit je kunt kiezen voor baby’s, maar waarom zou je niet kiezen voor een zachte knuffel? Bekijk onze selectie Happy horse knuffels: een knuffeldoekje voor pasgeboren baby's om mee te spelen en te knuffelen of, een schattig konijntje, verkrijgbaar in drie verschillende maten. Het grootste konijn is 92 cm lang; een echte eyecatcher voor in de kinderkamer. Ook deze knuffels hebben het CE keurmerk en zijn dus helemaal geschikt voor baby's.

Waarom een ​​knuffel geven?

Een knuffel is een onverwacht cadeau dat iedereen die het ontvangt zal versteld doen staan. Het is een cadeau dat zich leent voor elke gelegenheid en een glimlach op de lippen van de ontvanger kan toveren. Hier zijn enkele mogelijkheden om een ​​knuffel te geven:

 • Valentijnsdag is het perfecte moment om een ​​gepersonaliseerde knuffel te geven: je kunt de leukst foto samen met je geliefde kiezen en deze voor altijd vereeuwigen op het t-shirt van de knuffel. Je kunt ook kiezen voor een schattige teddybeer en je naam direct op de knuffel laten zetten.
 • Beterschap cadeau: is een dierbare ziek (geweest) of net ontslagen uit het ziekenhuis? Verras hem of haar dan met een speciaal cadeau waardoor hij of zij zich meteen beter zal voelen!
 • Grootouders : Grootouders kunnen de perfecte ontvangers zijn voor een knuffel! Je kunt samen je mooiste foto uitkiezen en vereeuwigen op een teddybeer. Zo hebben ze je altijd dichtbij.
 • Geboorte : een knuffel is ook een leuk welkomstgeschenk voor een pasgeboren baby. Je beste vriendin is onlangs bevallen en je wilt haar een heel zacht knuffeldier geven? Je kunt de naam van je baby direct op het knuffeltje laten borduren! Er zijn veel gelegenheden om een ​​gepersonaliseerde knuffel cadeau te doen, kies gewoon de juiste en stuur een knuffel op, het perfecte cadeau!

Leuk cadeau voor je vriendinnetje!

Vooral dames vinden een knuffel een ontzettend leuk cadeau. Zoek je dus een lief cadeautje voor je vriendinnetje omdat jullie 6 maanden, een jaar of meerdere jaren verkering hebben? Geef dan een lieve knuffel met een foto van jullie samen. Wil je iets kleins geven? Dan hebben we schattige knuffels aan een sleutelhanger die je kunt voorzien van haar naam.

Gepersonaliseerde teddybeer

Een teddybeer is altijd een goed idee voor een knuffel! Of je nu op zoek bent naar een gigantische beer om te knuffelen of een kleine teddybeer om aan een geliefde te geven, we hebben voor elk wat wils!

Knuffelbeer met naam als kraamcadeau

Een super lief kraamcadeau is de beer met de naam op de voetjes. We borduren de naam van de baby op de voetjes van de beer. Je kunt op elk voetje iets anders laten borduren zoals de naam, geboortedatum of in het geval van een tweeling: beide namen!

Giga knuffelbeer en mega knuffelbeer

Wil je iemand echt overdonderen met een cadeau? Geef dan een mega of giga teddybeer cadeau. De mega beer is maar liefst 60 cm zittend en 96 cm staand. Wil je echt uitpakken dan geef je de giga teddybeer cadeau van maar liefst 135 cm. Beide beren krijgen een t-shirt aan waarop je een naam of foto kunt laten drukken.